Turamisu Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Informaţii real-life: Nume: Stoica Florin-DanielVârstă: 14 aniAuto-descriere(minim 20 cuvite): Descrierea fizica: Ochii caprui, par saten, inaltimea aproximativa 1,40. Deschiriea morala: un baiat caruia ii place gamingul, limba si literatura romana, adora sportul si muzica. Sunt sensibil, imi plac glumele, sunt serios cand trebuie si stiu ca ma comport conform situatiei. Nu stiu daca e ok dar, imi place sa pariez la fotbal. Din ce oraş sunteţi: Judetul Buzau. Informatii in-game:Nickname: TuRaMisuNivel: 18Nume folosite anterior: - Data când ai intrat pe bugged: Prima ora jucata a fost in anul 2013, iulie. Nu am fost pasionat de joc, nu ma atragea. De prin noiembrie parca activitatea a crescut, dupa putin timp intrand in prima factiune.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Da, un prieten se juca si a folosit Auto-Clicker. Greseala lui, eu cel care a platit. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Nu am, dar ma bate gandul de a dona. Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Nu, warn nu am avut. Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Pai, am avut cativa prieteni. Momentan sunt prieten bun cu Reloadd Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/TuramisuÎntrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: In primul rand, vreau sa fac parte dintr-un clan, acesta mi sa parut interesant, atractiv si cu un soi de ceva special. Membrii linistiti, activi si foarte de treaba. In al doilea rand, intru aici pentru a scapa de rutina zilnica, pentru discutii si alte activitati role-play. De ce ne-ai ales pe noi?: Deoarece am simtit ca aici imi este locul, plus ce am spus mai sus ( De ce iti doresti să intri in clanul BAWS? ) De unde ai auzit de clanul BAWS?: Stiu clanul de la evenimente, prieteni, reclame, jucatori, forum... Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Nu sunt sigur ca daca voi intra o sa am si o importanta aici, dar pot ajuta la activitate sau alte lucruri cerute de lider, colegi... Ai invatat regulamentul?: Da. Contact skype/yahoo messenger: jok3ro_boy ( in ambele cazuri acelas ) Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles. Eşti de acord să adaugi tagul NUME.BAWS în joc pe server?: Da.
Cristi599 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ai fost banat doar o data? Pai si chestia aia cu reclama? Pacat ca nu mai am poza, eram in SFPD cand ai luat tu ban. Contra, minciuni in aplicatie.
Turamisu Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Uita-te la unban. Shad0w a gresit ID. Imi pare rau ca am dat reply, am dorit sa reglez situatia. A fost un bug, cand m-am conectat am luat id celui care facuse reclama si iesise, cand shad0w a apasat enter eu aveam id-ul.
pLaKe01 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Uita-te la unban. Shad0w a gresit ID. Imi pare rau ca am dat reply, am dorit sa reglez situatia. A fost un bug, cand m-am conectat am luat id celui care facuse reclama si iesise, cand shad0w a apasat enter eu aveam id-ul. In cazul asta, iti dau PRO.
Cristi599 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Uita-te la unban. Shad0w a gresit ID. Imi pare rau ca am dat reply, am dorit sa reglez situatia. A fost un bug, cand m-am conectat am luat id celui care facuse reclama si iesise, cand shad0w a apasat enter eu aveam id-ul. Daca Shad0w gresea id dadea unban imediat. Nu mai astepta sa faci tu cerere.
Turamisu Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Iti dai seama ca nu putea fi atent, nu ? Si pentru reclama eu stiu ca trebuie sa donezi... Hm.. Oare, eu am donat ? Daca faceam reclama ce rost avea sa mai revin ? Stiu ca am sanse mult la contra dar, te rog... Daca nu cunosti situatia, nu te baga.
Gronkh Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Contra, chestia asta cu un prieten mi se pare o scuza penbilia. Daca juca cu auto-clickeru tot pentru tine scotea ore jucate - deci nu cred duma cu prietenu. Asumati-va daca gresiti, asta e... Toti mai calcam gresit!
GrasuXXX. Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Pro, e un băiat de treabă. Cu cei 7 ani de acasă Motivul banului il ştiu si eu, a fost o greşeală.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.