Special16 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Momentan casa de pariuri este închisă, am primit ban. (probabil a fost o greseală, deoarece eu nu am spart niciun cont) În caz de unban o voi redeschide și voi da premiile daca sunt unii câștigători pe astăzi.
AlexXx99 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Model de postare:Nickname pe server:AlexXx99Level:8Suma pariata:1kkCrezi că ai făcut poză la bilet ca în exmplu?:daBiletul pariat: http://i.imgur.com/AV2vo3b.pngDovada cu /transfer: Momentan nu merge serverul,cand va da drumu o sa transfer si o sa vin cu dovada.Biletul este facut pentru meciurile care sunt sambata. .
xstep Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Momentan casa de pariuri este închisă, am primit ban. (probabil a fost o greseală, deoarece eu nu am spart niciun cont) În caz de unban o voi redeschide și voi da premiile daca sunt unii câștigători pe astăzi. si cu eventul de pe data de 4 cu masina cum ramane?
Special16 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 @@xstep omule, am ban, ce masina vrei sa iti dau? daca iau unban vei primi masina.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.