Nistorfabio Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) Deci am bagat iconite pt arme cu txdworkshop probabil am gresit ceva, nu stiu nu mai facusem de mult ... Mi-am bagat acele iconite si fonts nou iar acum nu m-ai imi apar km/speed cand sunt intr-o masina si nici banii ,ora,data . Aici poza http://minus.com/i/LgLPgsoK3EFW AM REINSTALAT GTA SI TOT NU A MERS ! Edited March 1, 2014 by Nistorfabio Quote
saNky. Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Da , sterge fonts.txd si baga altu. sau , instalezi gta-ul in alt folder si copy fonts.txd de acolo in gta-ul pe carel folosesti ,, Si mie mi sa intamplat. Quote
Ke7x Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 E de vina font-ul, pune altu, bafta! @@Nistorfabio Quote
Nistorfabio Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 O să mai incerc să schimb fonts chiar dacă am mai facut asta dar mai astept pareri Quote
Between98 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 @ Nistorfabio Cel mai bine ar fi sa reinstalezi jocul.... Si sigur o sa-ti mearga. Quote
Nistorfabio Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 (edited) @ Nistorfabio Cel mai bine ar fi sa reinstalezi jocul.... Si sigur o sa-ti mearga. Am reinstalat jocul si tot asa imi apare si nu inteleg de ce pana si modurile de arme,tintă tot imi apar Edited March 1, 2014 by Nistorfabio Quote
Nistorfabio Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Dai foc. Mda .. ce amuzant esti tu . Quote
Ichimseby Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Stergel de tot din pc si iti zic eu mai multe prin pm Quote
AlexXx99 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Uninstal din Control Panel si dupa instaleazal iar. sau dak nu ai instalare si ai winrar dezarchiveazal in alta parte partitie Quote
Recommended Posts