Marian Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Informaţii real-life:Nume:MarianVârstă:17 aniAuto-descriere(minim 20 cuvite)::Sunt un baiat amuzant, de treaba, serios cand este nevoie, muncitor, o presoana care isi vede de treaba ei si nu ma supar din orice. Din ce oraş sunteţi:Suceava Informatii in-game:Nickname:BlackUp.Nivel:36Nume folosite anterior:StormShad0wData când ai intrat pe bugged:2013-02-22Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele):Nu Ai cont premium?:Da Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele):Am in momentul de fata unu pentru deranj event. Cunoști pe cineva din clanul .Capone?:Da, pe Drakus. Link cu faction history:http://panel.bugged.ro/profile/BlackUp. Întrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul .Capone?:Pentru ca imi doream de mult sa intru in acest clan dar nu aveam destule puncte premium,iar acum sper sa am o sansa. De ce ne-ai ales pe noi?:Cum am mentionat si mai sus pentru ca imi doream de mult sa ma alatur acestui clan. De unde ai auzit de clanul .Capone?:De la niste fosti colegi. Cum consideri că poţi ajuta clanul?Cu tot ce pot eu. Contact skype/yahoo messenger:Da skype. Eşti de acord să adaugi tagul .Capone alături de nickname-ul folosit pe forum?:Da
Drag0s Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Acceptat, poţi da PRO/CONTRA la aplicaţii pe viitor.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.