Pepe Rezmuves Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) - VIATA REALA: Nume:Alex. Varsta:Am 15, implinesc 16. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat de treaba, serios, amabil, cu capul pe umezi, amuzant, serios, un prieten in care poti avea incredere indiferent de situatie, un amic cu care poti vorbi si de unele chestii care alti nu ar trebui sa le stie. Domiciliu:Targu-Mures. Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp:S.W.A.T Level(minim 10): Detin level 38. De cat timp joci Sa:Mp? Joc de 2 anii. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu am avut. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 7, 8 ore pe zi. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am mai avut alt nick. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Nu, acum nu mai imi trebuie deoarece sa adaugat update-ul cu [tag] - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Da. Te pricepi in HTML?: Aici ma pricep mai bine decat in cele de mai sus. Ce programe stii sa folosesti?: Video Cutter, PhotoShop, Sony Vegas, Pawno, programe gen Skype / Messenger / etc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la Next_Cross si ARS_Cross Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: As vrea sa devin un membru devotat acestui clan, sa ajung un rank mare, si arat lumii ce inseamna clanul _Cross. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: swat.samp@yahoo.com Skype:swat.samp1 (Probabil aici ma aveti la prietenii) @ Edited March 2, 2014 by Alex_Mondialu1 Quote
Recommended Posts