FUZION Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume:Condurachi Ionut. Varsta & data nasterii:14 ani, 16.12.1999 Oras:Iasi. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sincer nu m-as putea descrie singur ,as lasa la aprecierea celorlalti ,insa ce pot sa zic sunt un tip de 16 ani cu simtul umorului foarte dezvoltat ,imi plac glumele nu si cele de prost-gust ,imi plac plimbarile si fotbalul.Sunt educat ,stiu sa ma descurc in orice situatie.Nu-mi place minciuna.Las la aprecierea celorlalti. Informatii in game Nickname:CITRONEL.XD Level:23 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Deoarece as vrea sa-mi fac cati mai multi prieteni si as dori ca DRK sa fie ca o a 2 -a familie. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 7-8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu tot ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?:De la un /ad.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger:conduracheionut45 Skype:condurachi.ionut1 Facebook:Condurachi Ionut. Quote
DoggyStyle Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume:Pislan Cosmin-Doris Varsta & data nasterii:Varsta 14 ani data nasterii 14.12.2014 Oras:DROBETA TURNU SEVERIN Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Serios,stiu sa lucrez in echipa,am cei 7 ani de acasa,stiu sa ma comport ca atare Informatii in game Nickname:iCosmin666 Level:6 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca are un lider serios si amabil. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:8-10 ore+ Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu tot ce este nevoie. De unde ai aflat de DRK Family?:De la lider desigur.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da,desigurEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:pislancosmin@yahoo.com Skype: FacebookPislanCosmin Quote
andreiutzzu99 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real LifeNume si prenume: Andrei AmarieiVarsta & data nasterii: 13 ani 12.12 2000Oras: SuceavaCum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Numele meu este Andrei. Cred ca sunt putine persoane care ma cunosc cu adevărat. Nu pot spune ca sunt un om simplu sau usor de inteles. Sunt o fire contradictorie, complicata, si apreciez enorm oamenii care incearca sa ma inteleaga si nu se grabesc sa ma judece.Sunt o fire creativa,sociabila,imi place sa glumesc, si sa rad(cand e nevoie) .Imi place sa ascult ceea ce cineva povesteste.Nu ma plictisesc asa usor.Informatii in gameNickname: andreiutzzu99Level: Detin level 15.De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Eu imi doresc sa intru in DRK Family deoarece este un clan bine organizat, cu un colectiv extraordinar, si un lider experimentat.Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 4-6 ore.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Eu pot ajuta clanul DRK cu activitatea mea.De unde ai aflat de DRK Family?: De la un prieten.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da.Contact (optional)Yahoo Messenger: amarieia89@yahoo.comSkype: andrei.fotbalistul1Facebook: Nu am. Quote
LauurBaa Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Bascoveanu Laurentiu. Varsta & data nasterii: Am 15 ani . Sunt nascut pe 8.05.1998 Oras: Bucuresti. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Un baiat cuminte, care stie sa glumeaska si care asi ajuta mereu prieteni-colegi. Informatii in game Nickname: Maidanezu1999 Level: Detin level 21. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca este un clan bine organizat si am cativa prieteni acolo. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 5-6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: - De unde ai aflat de DRK Family?: De la Sapilif. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Normal. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Desigur. Contact (optional) Yahoo Messenger: yonutzz.laur@yahooc.om Skype: - Facebook Lauur Baa Quote
GrasuXXX. Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Oltean Vlad Varsta & data nasterii: 15 ani & 22.02.1999 Oras: Braşov. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Un băiat de treabă, foarte glumeţ, am o prezenţă plăcută, imi fac prieteni foarte repede, am cei 7 ani de acasă, am bunul simţ. Informatii in game Nickname: GrasuXXX Level: 17 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Fiindcă este un clan foarte bun, cu lider foarte bun, membrii capabili care se ajută la bine şi la greu. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 6-7 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu tot ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?: Sapilif.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da,Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: vlad_boys22@yahoo.com Skype: - Facebook Soke Vlad Quote
Visinescu Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real LifeNume si prenume: Popescu AdrianVarsta & data nasterii: Fac 17 ani, 05.08.1997Oras: CovasnaCum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt de treaba, optimist si foarte descurcaret. Imi place sa lucrez in echipa si sa imi ajut grupul din care fac parte. Sunt destept si foarte amuzant. Informatii in gameNickname: BibanuMxXlLevel: Detin level 28.De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Este un clan respectat, cu valoare si membri de elita.Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 5 ore in timpul scolii, in rest 10 ore+.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu orice este nevoie.De unde ai aflat de DRK Family?: De la un prieten.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da, bineinteles.Contact (optional)Yahoo Messenger:Skype: adytza.adryan85Facebook: Quote
Jaskier Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Curcă Elvis Varsta & data nasterii: 15 ani, 16 septembrie. Oras: Constanţa Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Ma consider un om cumsecade, stiu sa ma comport atât cu cei care sunt buni cu mine si ma respect, dar stiu sa ma comport si cu cei lipsiti de respect. Stiu când trebuie sa râd si când trebuie sa tac, rareori ma bag cu cineva în seama fara rost. Informatii in game Nickname: ISTHERZ. Level: 9 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Vreau sa imi fac prieteni noi, sa ajut clanul cu tot ce trebuie. Sa fim o "familie unita". Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu activitatea mea zilnica, cooperativitatea mea va fi de folos. De unde ai aflat de DRK Family?: De la semnatura unui membru de pe forum si de pe sa:mp, de la ad-uri.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Normal. Contact (optional) Yahoo Messenger: - Skype: elvis9832 Facebook: - Quote
D1eseL. Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Ionut. Varsta & data nasterii: Am 17 ani. Sunt nascut pe data de 11-11-1996. Oras: Ploiesti. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, descurcaret, muncitor, inteligent, glumet, sociabil, imi place sa imi petrec timpul distrandu-ma. Informatii in game Nickname: D1eseL[]. Level: Am lvl 7. <----> http://panel.bugged.ro/profile/D1eseL[]. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca are niste memberii deosebiti si un lider de nota 20. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Ma joc 5-6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) master_drift8@yahoo.com Edited March 16, 2014 by D1eseL. Quote
FlorinDanny Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Girba Florin Varsta & data nasterii: 14 ani si 8 luni.. 29-07-1999 Oras:Pitesti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un tip comunicativ, respectuos, serios, ambitios dar imi place sa si glumesc. Imi place mult sa joc SA:MP si sa imi petrec timpul pe afara si pe la pc, sunt un tip tacut cand intru intr-un colectiv nou dar cand ma acomodez sunt OK. nu prea imi place mie sa ma autocaracterizez, ramane sa vedeti voi cum sunt... Informatii in game Nickname:Brocker Level:11 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca este un clan super ok, cu un grad de dificultate la war-uri ridicat si cu activitate multa.. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:Pai daca avem scoala cam 6 ore pe zi maxim + sau - in weekend 12-13 depinde Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Pai cu bani daca este nevoie, materiale orice daca am posibilitatea... De unde ai aflat de DRK Family?:De la alte clanuri prin care am fost au zis ca e un clan bun si am zis sa incerc..Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Sigur, nu am nimic impotriva este un tag super Contact (optional) Yahoo Messenger: Bugged_Danny Skype:- Facebook: Florin Danny Quote
Denishosu Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) Cei acceptati sunt: @CITRONEL.XD.7 @LauuRBAWS @BibanuMxXl @andreiutzzu99 Astept sa ma contactati pe mine, Sapilif sau [Andrei. Aplicatiile continua, mai avem nevoie de inca un membru! ! ! Majoritatea celor care au fost respinsi au fost respinsi datorita faptului ca nu respecta anumite norme. Edited March 16, 2014 by Dedge_DRK Quote
StrutModest1 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Real Life Nume si prenume: Sava Claudiu Varsta & data nasterii: 01/10/1994 Oras: Suceava Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un baiat de treaba, am varsta de 19 ani, sunt brunet, glumet si restul va las pe voi sa descoperiti. Informatii in game Nickname: Trainer Level: 20 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Eu imi doresc sa intru in clanul DRK deoarece am prieteni si vreau sa imi fac alti prieteni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 4-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu orice este posibil. De unde ai aflat de DRK Family?: De la Laurentzzzu.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Desigur. Contact (optional) Yahoo Messenger: Dizze00bdj@yahoo.com Skype: Alexandru.sava8 Facebook: Alexandru Sava Quote
bLacKo Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Ionut Stefan Varsta & data nasterii: 15/12/1997 Oras: Slobozia Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: De treaba , glumet , cu simtul umorului. Informatii in game Nickname: bLacKo Level: 9 http://panel.bugged.ro/profile/bLacKo De ce iti sa intri in DRK Family?: Mi se pare un clan unit si de treaba Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 4-5 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu orice se poate De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forumEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Desigur Contact (optional) Yahoo Messenger: bLacKo@yahoo.com Skype: - Facebook: - Edited March 16, 2014 by bLacKo Quote
Denishosu Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Cel acceptat este @Trainer2, Aplicatii off 25/25 members II astept pe cei acceptati sa-mi dea sa ia legatura cu un lider de al clanului ! ! ! Quote
Beno Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Velea Bogdan Varsta & data nasterii: 15 ani 31.07.1998 Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat ascultator, energic, inteligent, comunicativ, respect superiorii , daca imi pun ceva in minte reusesc. Informatii in game Nickname: Beno Level: 7-8 http://bluepanel.bugged.ro/profile/Beno De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Imi place numele si am intanlit cu un membru care s-a purtat foarte frumos cu mine si mi-a explicat tot ce ma nedumerea. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 3-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Stiu sa lucrez in echipa, trag bine cu arma. De unde ai aflat de DRK Family?: De la un player.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Normal! Contact (optional) Yahoo Messenger:- Skype: bogdanvelea Facebook: https://www.facebook.com/bogdan.velea.7127 Edited March 22, 2014 by Beno Quote
Sh0t. Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Real Life Nume si prenume: Cosmin Rascanu Varsta & data nasterii: 14 ani , 13.12.1999 Oras: Brasov Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Ma numesc Cosmin , 14 ani , blond , inalt 1,66 , ochii albastri, fac inot de perfonmanta , intelegator , spirit de echipa , imi place sa interactionez cu fel de fel de persoane . Informatii in game Nickname: Sh0t. Level: 11 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Vreau sa fac parte dintr-un clan serios , sa facem war-uri , sa facem trafic de droguri , de arme etc. si imi place numele foarte mult Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Dupa ce vin de la scoala ..14- 22 cu vreo ora pauza Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: La war-uri , impreuna putem ajunge cel mai bun clan , De unde ai aflat de DRK Family?: De la un prieten care este in clanu vostru .Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: cosmin_rascanu@yahoo.com Skype: cosmin.rascanu1 Facebook Cosmin Rascanu Quote
danyelytho Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Real Life Nume si prenume: Bogdan Daniel Varsta & data nasterii: 15 ani, 15 mai 1998 Oras: Sebes. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un tip calm, simplu, intelegator, de incredere, sociabil, si cam atat pot spune eu despre mine, restul se deduce de la sine. Informatii in game Nickname: DanyelyTHO. Level: 21. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Imi doresc sa intru in DRK Family, deoarece imi place acest clan, are membri buni si seriosi, astea sunt toate motivele pentru care mi-ar face placere sa ma alatur Clanului DRK. Cat timp acorzi samp-ului pe zi?: \Aproximativ 6-7 ore, de cand vin de la scoala (15:00) pana seara. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Sunt un membru activ si serios, voi face intocmai cum mi se va spune, voi ajuta la ce va fi nevoie de mine. De unde ai aflat de DRK Family?: Am vazut multi playeri cu DRK la nickname si am cautat pe forum clanul DRK si am ramas impresionat.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. 1 Quote
sile99 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Real Life Nume si prenume:Neacsu Aexandru Varsta & data nasterii:14ani/15.12.1999 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunr un baiat cinstit,cu cei 7 ani de acasa,foarte ascultatt si foarte muncitor Informatii in game Nickname:sylyka Level:12 aproape 13 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu vreau sa intru in acest clan deoarece membri se intelg foarte bine,am auzit ca este unul foarte puternic si bine platit Cat timp aloci samp-ului pe zi?:1luna Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Pai in primul rand ca stiu sa lucrezi in echipa si in al doilea rand ca stiu sa trag foatre bine cu arma De unde ai aflat de DRK Family?:Pe forum Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:silica_alex Skype:sylyka99 Facebook:Alexandru Neacsu Quote
Visinescu Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Real Life:Nume si prenume: Popescu Adrian.Varsta & data nasterii: Am 17 ani. Data nasterii: 05.08.1997Oras: Covasna.Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un baiat politicos, indraznet, foarte amibitios si mereu cu capul pe umeri. Respect pe orice, ajut pe cei ce au nevoie cu ceea ce pot si ma imprietenesc repede si usor. Mai pe scurt sunt de treaba si prietenos.Informatii in game:Nickname: BibanuMxXlLevel: Detin level 28.De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Este un clan respectat, foarte puternic si in viitor va ajunge cel mai important clan pe server.Cat timp aloci samp-ului pe zi?: In timpul scolii 5 ore, in rest 9 ore +.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Il voi ajuta cu ce este nevoie.De unde ai aflat de DRK Family?: De la un prieten.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da, bineinteles.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da, voi purta mereu. Contact (optional):Yahoo Messenger: -.Skype: adytza_adryan85Facebook: -. Quote
Denishosu Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Cei acceptati sunt @DanyelyTHO-BST. @sile99 @BibanuMxXl Aplicatiile continua mai avem nevoie de 4 membrii! II astept pe cei acceptati cu sms pentru invite! Quote
WiGAN Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Real Life Nume si prenume: Popa Catalin Varsta & data nasterii: 14 ani 17/3/2000 Oras: Braila Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un tip sociabil , imi place sa ajut ssi sa lucrez in echipa. Informatii in game Nickname: Killer1234 Level: 10 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Vreau sa ajut acest clan Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 3-4 ore zilnic Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu orice este nevoie De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forumEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Poza cu /stats: http://i.cubeupload.com/ZGIbLq.png Contact (optional) Yahoo Messenger: catalinpopa17 Skype: Cata Catalyn ( Catalyn_puma) Facebook: Cata Catalyn Quote
Horhelio Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Real Life Nume si prenume:Rogoz Georgian. Varsta & data nasterii: 16-03.10.1997 Oras:Buzau. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Un baiat de treaba, social, imi place sami fac noi prieteni si sa ma distrez. Informatii in game Nickname:Horhelio Level:30 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pare un clan frumos. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:Depinde. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Seriozitate. De unde ai aflat de DRK Family?:Am mai fost in clan.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Quote
Denishosu Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) @Horhelio, acceptat, astept sa ma contactezi pe mine sau unul dintre Sapilif sau [Andrei. @Catalyn12345, acceptat, astept sa ma contactezi pe mine sau unul dintre Sapilif sau [Andrei. Edited March 28, 2014 by Dedge_DRK Quote
Ludo666 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Real Life Nume si prenume: Cosmin Varsta & data nasterii: 14 11.09.1999 Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Dragut , amuzant un tip de treaba care ii place mult caterinca si distractia. Informatii in game Nickname: PINKLIKEZ_ Level: 36 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca e un clan care se respecta. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 4-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Activitate/Seriozitate. De unde ai aflat de DRK Family?: /ad.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Desigur. Quote
Wayne_Wayne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Real Life Nume si prenume: Dobroiu Lucian Varsta & data nasterii: 15Ani Fac in 03.05. 1999 Oras: Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, sociabila, orgolioasa si uneori impulsiva. Imi apar obiectivele si nu imi este rusine sa spun direct ce gandesc sau sa-mi impun punctul de vedere. Nu urasc pe nimeni, ar fi o pierdere de timp si nici nu invidiez. Consider ca nu imi lipseste nimic, tot timpul m-am multumit cu ce am. Am o personalitate foarte puternica, peste tot unde merg incerc sa dau dovada de seriozitate si sinceritate. Nu imi place minciuna si nici persoanele care ma mint sau imi ascund diferite lucruri. Daca cineva are nevoie de ajutorul meu si stiu ca il pot ajuta cu siguranta o v-oi face. Daca voi fi acceptat ma ve-ti cunoaste mai bine. Numa succesuri ! Informatii in game Nickname:NoTorius Level: 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece imi place si are Membri foarte buni si un lider capabil. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 4-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Sunt activ si sunt bun la arme De unde ai aflat de DRK Family?: Pe ForumEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: nu mai folosesc Skype: davinci939 Facebook: nul dau Quote
PetruVlad Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Vlad Petru Varsta & data nasterii: 16 ani, 11.09.1997. Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un tip sociabil, deschis, mereu implicat in tot ceea ce fac, imi fac rapoartele si toate lucrarile la timp, sunt perseverent, politicos, imi respect liderii si subalternii, incerc sa fiu de folos orice as face, imi place sa lucrez in echipa, si sa ajut toti playerii aflati la ananghie. Informatii in game Nickname: Petru_pliciul Level: 15 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece este cea mai influent clan de pe server, am experienta in factiuni atat pasnice cat si in mafii si cred ca aceast clan este potrivit pentru a ma afirma si a-mi pune talentele in valoare. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Joc SAMP aproximativ 6 ore pe zi. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Sunt foarte sociabil, ma integrez repede oriunde, ma pricep sa fac afaceri cu masini si materiale. De unde ai aflat de DRK Family?: Am aflat de acest clan de la bunul meu prieten NyetComrade.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Desigur.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Edited March 28, 2014 by Petru_pliciul Quote
Recommended Posts