RemixX Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Real Life Nume si prenume: Manole Valentin Varsta & data nasterii: 15 ani, 8 februarie 1999 Oras: Targoviste Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Un baiat sincer, de treaba si la locul lui. Imi place mult sportul si nu-mi plac mincinosii. Informatii in game Nickname: RemixX Level: 11 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Este un clan cu vechime mare si foarte serios. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Cam 7-10 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu multe lucruri, in limita posibilitatilor :). De unde ai aflat de DRK Family?: Stiu de mult de acest clan, acum am vazut ad in game si m-am gandit sa intru.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: valyvalentin_cool@yahoo.com Skype:remixxorigin Facebook: Manole Valentin Quote
LiCuRiCi. Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Real Life Nume si prenume:Stefan Catalin Varsta & data nasterii:16,1998.11.20 Oras:Galati Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Ca un baiat din Galati cu parul Brunet,ochii caprui inalt,glumet,respectos,are cei 7 ani de acasa nu se i-a de lume asa ca ii vine lui accepta orice gluma cum ar fi ea Informatii in game Nickname:LiCuRiCi Level:14 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca imi place acest clan Cat timp aloci samp-ului pe zi?:peste 5 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Eu cred ca se ocupa de trafic droguri si alte crime De unde ai aflat de DRK Family?:/adEsti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Quote
TonyMeszaros Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Real Life Nume si prenume: Meszaros Antonio Varsta & data nasterii: 12, 18.08.2001 Oras:Oradea Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Serios , de treaba , cu spirit de echipa , optimist , sincer si tot timpul pregatit pentru orice , Informatii in game Nickname:Antonio_Best Level:9 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pt ca vreau sa intru intr-un clan si DRK Family mi se pare un foarte bun Cat timp aloci samp-ului pe zi?:In timpul scolii 4-5 ore iar in vacanta 6-7 Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Pot ajuta in dueluri , aduc materiale / droguri sau duce membrii clanului cu masina in caz ca ei nu au masina / nu o pot folosi De unde ai aflat de DRK Family?:Pe sa-mp am vazut un adEsti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype:antonio200135 Facebook http://imgur.com/IFtnU0q - poza /stats Quote
Denishosu Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 @T0ny respins, nu indeplinesti toate conditiile. Quote
Mr.Cata Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Nume si prenume:Catalin Stefan. Varsta & data nasterii:15 anii, 04.05.1998. Oras:Craiova, Dolj. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Extrem de sociabil, imi place sa-mi ajut prietenii, amuzant, prietenos cu toata lumea, foarte sexy parerea mea. imi plac jocurile cat mai Realistice. Informatii in game Nickname:iCata Level:31 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece am prietenii aici, si imi place tag-ul DRK, dar si pentru ca vreau sa ajut clan-ul cu ce pot. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:7-8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?:Il stiu de mult. de cand aveam lvl 23.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:daEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:- Skype:catalin.glodeanu1 Facebook:Privat Quote
Denishosu Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Nume si prenume:Catalin Stefan. Varsta & data nasterii:15 anii, 04.05.1998. Oras:Craiova, Dolj. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Extrem de sociabil, imi place sa-mi ajut prietenii, amuzant, prietenos cu toata lumea, foarte sexy parerea mea. imi plac jocurile cat mai Realistice. Informatii in game Nickname:iCata Level:31 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece am prietenii aici, si imi place tag-ul DRK, dar si pentru ca vreau sa ajut clan-ul cu ce pot. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:7-8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?:Il stiu de mult. de cand aveam lvl 23. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:- Skype:catalin.glodeanu1 Facebook:Privat Acceptat! Quote
Ash Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Mihnea Alexandru Varsta & data nasterii: 18 ani, 06/03/1996 Oras:Craiova,Dolj Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Hm...cateodata cand sunt "plictisit" incep sa fiu putin rautacios..mda mai sunt si " super-glumet, cel mai secsi de pe server, etc..." P.S: Chiar nu-si are rost intrebarea asta nici la aplicatile pentru clanuri, dar nici la aplicatile pentru factiuni Informatii in game Nickname: [MNK]Ash Level: 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Sincer? Am auzit de la un "cineva" si aici nu dau nume (iCata) ca in acest clan exista playeri de treaba.Sper sa fie adevarat. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Nustiu Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nici asta nustiu.. De unde ai aflat de DRK Family?: De la un "caine" Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype: Facebook Edited April 9, 2014 by Ash Quote
Denishosu Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Real Life Nume si prenume: Mihnea Alexandru Varsta & data nasterii: 18 ani, 06/03/1996 Oras:Craiova,Dolj Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Hm...cateodata cand sunt "plictisit" incep sa fiu putin rautacios..mda mai sunt si " super-glumet, cel mai secsi de pe server, etc..." P.S: Chiar nu-si are rost intrebarea asta nici la aplicatile pentru clanuri, dar nici la aplicatile pentru factiuni Informatii in game Nickname: [MNK]Ash Level: 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Sincer? Am auzit de la un "cineva" si aici nu dau nume (iCata) ca in acest clan exista playeri de treaba.Sper sa fie adevarat. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Nustiu Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nici asta nustiu.. De unde ai aflat de DRK Family?: De la un "caine" Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype: Facebook Acceptat! Quote
StefanSpantulescu Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Real Life Nume si prenume:Lospa Silviu Varsta & data nasterii: 12 ani 28feb 2002 Oras: Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un tip inalt,brunet,imi plac jocurile pe calculator,imi place sa ma joc animalele de companie ,sa ies in parc cu prietenii,sa joc fotbal si handbal Informatii in game Nickname:Catalin.Catalinutzu Level:8 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu imi doresc in DRK Family deoarece este un clan cu playeri seriosi Cat timp aloci samp-ului pe zi?:8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu mats ,droguri,si cu key de la flash. De unde ai aflat de DRK Family?:Din game.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger:Silviancatalin.steaua@yahoo.com Skype:Calinutzu.catalin Facebook:Silviu Catalin Quote
giurgiucosmin17 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 @Catalinutzu.Catalin respins, nu indeplinesti levelul necesar. Quote
AlinSmek20xd Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Real Life Nume si prenume:Popa Alin Varsta & data nasterii: 13 ani/2001 Oras:Bacau Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat de treaba,glumet,respectuos cu cei 7 ani de acasa.Imi place fotbalul SA:MP-ul si biliardul,imi plac aventuriile.Atat despre mine. Informatii in game Nickname:AlinSmek20 Level:18 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca este o familie unita,respectuoasa si imi plac membrii din ea. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:10-11 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu mats,droguri,etc De unde ai aflat de DRK Family?:De la un prieten.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:alinsmek@Yahoo.com Skype:alinsmek20 Facebook:Alin Adrian Quote
Denishosu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Real Life Nume si prenume:Popa Alin Varsta & data nasterii: 13 ani/2001 Oras:Bacau Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat de treaba,glumet,respectuos cu cei 7 ani de acasa.Imi place fotbalul SA:MP-ul si biliardul,imi plac aventuriile.Atat despre mine. Informatii in game Nickname:AlinSmek20 Level:18 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca este o familie unita,respectuoasa si imi plac membrii din ea. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:10-11 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu mats,droguri,etc De unde ai aflat de DRK Family?:De la un prieten. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:alinsmek@Yahoo.com Skype:alinsmek20 Facebook:Alin Adrian Acceptat. Quote
Selaxad Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Real Life Nume si prenume: U. Lucian Varsta & data nasterii: 15 ani (18 Ianuarie 1999) Oras: Slatina Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt perseverent, onest, pot mentine spiritul de echipa aproape in orice grup in care ma integrez. Stiu sa ascult, dar in ciuda acestui fapt mai fac si greseli. Na, nimeni nu este perfect! Informatii in game Nickname: Selaxad Level: 7 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Cu scopul de a lega prietenii noi. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Avand in vedere ca este vacanta, stau si 5-6 ore online. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nu stiu. +1 membru care v-ar face ziua mai fericita. De unde ai aflat de DRK Family?: /adEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da, sunt.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: justme18_lucy@yahoo.com Skype: justme18_lucy Facebook: privat Quote
Denishosu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Real Life Nume si prenume: U. Lucian Varsta & data nasterii: 15 ani (18 Ianuarie 1999) Oras: Slatina Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt perseverent, onest, pot mentine spiritul de echipa aproape in orice grup in care ma integrez. Stiu sa ascult, dar in ciuda acestui fapt mai fac si greseli. Na, nimeni nu este perfect! Informatii in game Nickname: Selaxad Level: 7 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Cu scopul de a lega prietenii noi. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Avand in vedere ca este vacanta, stau si 5-6 ore online. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nu stiu. +1 membru care v-ar face ziua mai fericita. De unde ai aflat de DRK Family?: /ad Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da, sunt. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: justme18_lucy@yahoo.com Skype: justme18_lucy Facebook: privat Acceptat. Quote
StefanAndrei Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Real Life Nume si prenume: Barabulea Stefan Varsta & data nasterii: 16 ani, 11.01.1998 Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt respectuos, perseverent si stiu sa ma descurc in orice situatie. Ma integrez repede in orice grup.De asemenea, imi place sa lucrez in echipa. Informatii in game Nickname: Rainer Level: 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Am auzit ca este un clan serios, si mii-a fost recomandata de Petru_pliciul, care imi este un prieten bun. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: In jur de 4-5 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Pot ajuta clanul prin mats etc De unde ai aflat de DRK Family?: Petru_pliciulEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: DesigurEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: - Skype: stefanandrei7 Facebook Stefan Andrei Quote
Denishosu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume: Barabulea Stefan Varsta & data nasterii: 16 ani, 11.01.1998 Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt respectuos, perseverent si stiu sa ma descurc in orice situatie. Ma integrez repede in orice grup.De asemenea, imi place sa lucrez in echipa. Informatii in game Nickname: Rainer Level: 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Am auzit ca este un clan serios, si mii-a fost recomandata de Petru_pliciul, care imi este un prieten bun. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: In jur de 4-5 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Pot ajuta clanul prin mats etc De unde ai aflat de DRK Family?: Petru_pliciul Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Desigur Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: - Skype: stefanandrei7 Facebook Stefan Andrei Acceptat. Quote
AndreiSitaru Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume:Sitaru Andrei Varsta & data nasterii:16 ani 07.03.1998 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un om intelegator,respectuos care adora sa lucreze in echipa si sa ii ajute pe altii cand au nevoie. Informatii in game Nickname:croles98 Level:13 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Este un clan foarte bun,membrii activi si maturi. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:3-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Pot face mats si ii pot ajuta pe mebrii cu diferite lucruri De unde ai aflat de DRK Family?:Am aflat de la Petru_pliciulEsti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Edited April 13, 2014 by AzSe Quote
Denishosu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume:Sitaru Andrei Varsta & data nasterii:16 ani 07.03.1998 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un om intelegator,respectuos care adora sa lucreze in echipa si sa ii ajute pe altii cand au nevoie. Informatii in game Nickname:croles98 Level:13 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Este un clan foarte bun,membrii activi si maturi. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:3-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Pot face mats si ii pot ajuta pe mebrii cu diferite lucruri De unde ai aflat de DRK Family?:Am aflat de la Petru_pliciul Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Acceptat. Quote
Razvan Leafu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume: Leafu Razvan Varsta & data nasterii: 14ani, 01.01.2000 Oras:videle Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt o persoana respectuoasa ,imi place sportul ,in spcial fotbalul si hanbalul si sa lucrez in echipa in realitate cat si pe sa-mp. Informatii in game Nickname:BBBOOOSSS Level:13+ De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:pentru ca este un clan bun Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Poate sa ma ajute cu noi prieteni pe sa-mp De unde ai aflat de DRK Family?:de pe forum Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:da:da Skype:- Facebook:da Quote
Denishosu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume: Leafu Razvan Varsta & data nasterii: 14ani, 01.01.2000 Oras:videle Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt o persoana respectuoasa ,imi place sportul ,in spcial fotbalul si hanbalul si sa lucrez in echipa in realitate cat si pe sa-mp. Informatii in game Nickname:BBBOOOSSS Level:13+ De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:pentru ca este un clan bun Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Poate sa ma ajute cu noi prieteni pe sa-mp De unde ai aflat de DRK Family?:de pe forum Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:da:da Skype:- Facebook:da Respins Quote
SmoKKer. Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume: Ionuţ Varsta & data nasterii: 17 ani, 16.3.1997 Oras: Şişeşti, Maramureş Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Nu-mi prea place să mă descriu, dar sunt un băiat care respectă pe oamemi cu bun simţ, glumesc cu prietenii, mă enervez uşor, recunosc si sunt o fire schimbătoare, azi sunt sensibil, mâine dur ... Informatii in game Nickname: Fallout Level: 34 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Îmi place tag-ul, membrii şi mai ales faptul că aici nu se dă rank-up de 4-5 ori pe zi la un membru, nu se dă /cinvite /cuninvite la acelaşi player de 2-3 ori pe zi ca în alte clanuri, pe scurt este un clan serios. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Când am şcoală, cam 2-3 ore iar în wekend cam 4-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Pur şi simplu cu prezenta mea în clan, dacă vom face eventuri, bineînţeles voi contribui şi eu etc. De unde ai aflat de DRK Family?: De la RaZZvan, cu mult timp în urmăEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: nu prea intru, dar totusi style_yonutz@yahoo.com Skype: ionut.fallout Quote
Denishosu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Real Life Nume si prenume: Ionuţ Varsta & data nasterii: 17 ani, 16.3.1997 Oras: Şişeşti, Maramureş Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Nu-mi prea place să mă descriu, dar sunt un băiat care respectă pe oamemi cu bun simţ, glumesc cu prietenii, mă enervez uşor, recunosc si sunt o fire schimbătoare, azi sunt sensibil, mâine dur ... Informatii in game Nickname: Fallout Level: 34 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Îmi place tag-ul, membrii şi mai ales faptul că aici nu se dă rank-up de 4-5 ori pe zi la un membru, nu se dă /cinvite /cuninvite la acelaşi player de 2-3 ori pe zi ca în alte clanuri, pe scurt este un clan serios. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Când am şcoală, cam 2-3 ore iar în wekend cam 4-5 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Pur şi simplu cu prezenta mea în clan, dacă vom face eventuri, bineînţeles voi contribui şi eu etc. De unde ai aflat de DRK Family?: De la RaZZvan, cu mult timp în urmă Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: nu prea intru, dar totusi style_yonutz@yahoo.com Skype: ionut.fallout Acceptat! Quote
severusa12 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Real Life Nume si prenume:Birsan Severian Varsta & data nasterii:23 august 1998 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Ma numesc -Severian , sunt din Bucuresti, sunt in clasa a 9-a, sunt un tip glumet, capabil de lucru in echipa, cu cei 7 ani de acasa, respectuos, cu simtul umorului si gata de munca. Informatii in game Nickname:SeviRobert Level:9 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Doresc sa cunosc noi prieteni si sa lucrez in echipa. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Un nou membru e peste tot apreciat si inteles si voi fi un nou prieten la toti De unde ai aflat de DRK Family?:In joaca la adEsti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype:severusa11 Facebook:Severusa11 Quote
Recommended Posts