Denishosu Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Real Life Nume si prenume:Birsan Severian Varsta & data nasterii:23 august 1998 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Ma numesc -Severian , sunt din Bucuresti, sunt in clasa a 9-a, sunt un tip glumet, capabil de lucru in echipa, cu cei 7 ani de acasa, respectuos, cu simtul umorului si gata de munca. Informatii in game Nickname:SeviRobert Level:9 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Doresc sa cunosc noi prieteni si sa lucrez in echipa. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Un nou membru e peste tot apreciat si inteles si voi fi un nou prieten la toti De unde ai aflat de DRK Family?:In joaca la ad Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype:severusa11 Facebook:Severusa11 Acceptat! Quote
mau5 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Real Life Nume si prenume: Ma numesc Paul. Varsta & data nasterii: Am varsta de 14 ani si sunt nascut pe 19 decembrie 1999. Oras: Sunt din Timisoara. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte): Un baiat de treaba, serios, care nu se intrece cu gluma, pe care te poti baza, cu bun simt, tot timpul imi termin lucrul inceput si imi respect prietenii pentru a ma respecta si ei pe mine. Informatii in game Nickname: @mau5. Level: 24+ De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca au un lider foarte bun, de treaba si cu niste membrii foarte buni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Nu prea stiu. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu ce pot eu. De unde ai aflat de DRK Family?: De la Sapilif. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: Nu mai folosesc. Skype: paul.spleck98 Facebook: Privat. Quote
Mr.Cata Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nume si prenume:Catalin Stefan. Varsta & data nasterii:15 anii, 04.05.1998. Oras:Craiova, Dolj. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Extrem de sociabil, imi place sa-mi ajut prietenii, amuzant, prietenos cu toata lumea, foarte sexy parerea mea. imi plac jocurile cat mai Realistice. Informatii in game Nickname:iCata Level:32 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece am prietenii aici, si imi place tag-ul DRK, dar si pentru ca vreau sa ajut clan-ul cu ce pot. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:7-8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?:Il stiu de mult. de cand aveam lvl 23.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:daEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:- Skype:catalin.glodeanu1 Facebook:Privat P.S am fost un prost ca am iesit, imi cer scuze:D, vreau sa ajut cu adevarat clan-ul, dar inainte mi'a promis un prieten ca ma invite in [AIM],,, si ma mintit. nu o sa mai ies din CLAN PANA FAC RANK 6! Quote
Denishosu Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nume si prenume:Catalin Stefan. Varsta & data nasterii:15 anii, 04.05.1998. Oras:Craiova, Dolj. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Extrem de sociabil, imi place sa-mi ajut prietenii, amuzant, prietenos cu toata lumea, foarte sexy parerea mea. imi plac jocurile cat mai Realistice. Informatii in game Nickname:iCata Level:32 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece am prietenii aici, si imi place tag-ul DRK, dar si pentru ca vreau sa ajut clan-ul cu ce pot. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:7-8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?:Il stiu de mult. de cand aveam lvl 23. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:da Contact (optional) Yahoo Messenger:- Skype:catalin.glodeanu1 Facebook:Privat P.S am fost un prost ca am iesit, imi cer scuze:D, vreau sa ajut cu adevarat clan-ul, dar inainte mi'a promis un prieten ca ma invite in [AIM],,, si ma mintit. nu o sa mai ies din CLAN PANA FAC RANK 6! Mie sila, dar te accept ca sa vezi ce inseamna un prieten adevarat. Real Life Nume si prenume: Ma numesc Paul. Varsta & data nasterii: Am varsta de 14 ani si sunt nascut pe 19 decembrie 1999. Oras: Sunt din Timisoara. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte): Un baiat de treaba, serios, care nu se intrece cu gluma, pe care te poti baza, cu bun simt, tot timpul imi termin lucrul inceput si imi respect prietenii pentru a ma respecta si ei pe mine. Informatii in game Nickname: @mau5. Level: 24+ De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca au un lider foarte bun, de treaba si cu niste membrii foarte buni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Nu prea stiu. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu ce pot eu. De unde ai aflat de DRK Family?: De la Sapilif. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: Nu mai folosesc. Skype: paul.spleck98 Facebook: Privat. Acceptat! Quote
lol123 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Dobra Laurentiu Varsta & data nasterii: 12 ani, 21.10.2001 Oras: Timisoara Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt serios in cea ce fac, am cei 7 ani de acasa, sunt descurcaret, incerc sa ma inteleg bine cu toti, am capacitatea de a lucra in echipa si sunt glumet cand e cazul. Informatii in game Nickname: Derek_Jones Level: Am level 20. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca mi se pare un clan foare fumos unde pot sa imi fac noi prieteni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Aproximativ 6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Il pot ajuta sa fie mai cunoscut punand ad-uri. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum, cautam un clan in care sa intru iar DRK Family mi sa parut interesant.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: Nu mai folosesc Skype: Privat. Facebook Privat. Quote
Denishosu Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Dobra Laurentiu Varsta & data nasterii: 12 ani, 21.10.2001 Oras: Timisoara Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt serios in cea ce fac, am cei 7 ani de acasa, sunt descurcaret, incerc sa ma inteleg bine cu toti, am capacitatea de a lucra in echipa si sunt glumet cand e cazul. Informatii in game Nickname: Derek_Jones Level: Am level 20. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca mi se pare un clan foare fumos unde pot sa imi fac noi prieteni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Aproximativ 6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Il pot ajuta sa fie mai cunoscut punand ad-uri. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum, cautam un clan in care sa intru iar DRK Family mi sa parut interesant. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: Nu mai folosesc Skype: Privat. Facebook Privat. Acceptat! Quote
HellBoy94 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Real Life Nume si prenume: Petrea David Varsta & data nasterii: 16 ani. 03/02/1998 Oras: Iasi Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)? Ma enervez destul de usor din prostii,imi plac oamenii cu simtul umorului. Informatii in game Nickname: Gigel_Anostu Level: 13 De ce iti doresti sa intri in DRK Fami ly:? Deoarece am mai fost in acest clan si este unul foarte bun. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 3-4 ore in timpul scolii.4-5 in week-end'uri si vacante.Uneori si mai mult. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nu prea stiu.Ajut cu ce pot si cu ce am. De unde ai aflat de DRK Family?: Am mai fost.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DesigurEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Quote
Catalinnn123 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Real Life Nume si prenume:Voicu Catalin Varsta & data nasterii: 19 ani & data:94.04.12 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat caruia ii place sa-si faca noi prieteni , un baiat foarte glumet si care iti sare in ajutor atunci cand e nevoie. Informatii in game Nickname:Parazite Level:11 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca imi doresc sa imi fac noi prieteni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu tot ce este nevoie. De unde ai aflat de DRK Family?:De la nimeni.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Poza cu stats:http://imgur.com/Fp7d2UH Contact (optional) Yahoo Messenger:--- Skype:--- Facebook:--- Quote
Denishosu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume: Petrea David Varsta & data nasterii: 16 ani. 03/02/1998 Oras: Iasi Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)? Ma enervez destul de usor din prostii,imi plac oamenii cu simtul umorului. Informatii in game Nickname: Gigel_Anostu Level: 13 De ce iti doresti sa intri in DRK Fami ly:? Deoarece am mai fost in acest clan si este unul foarte bun. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 3-4 ore in timpul scolii.4-5 in week-end'uri si vacante.Uneori si mai mult. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Nu prea stiu.Ajut cu ce pot si cu ce am. De unde ai aflat de DRK Family?: Am mai fost. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Desigur Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Real Life Nume si prenume:Voicu Catalin Varsta & data nasterii: 19 ani & data:94.04.12 Oras:Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat caruia ii place sa-si faca noi prieteni , un baiat foarte glumet si care iti sare in ajutor atunci cand e nevoie. Informatii in game Nickname:Parazite Level:11 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Pentru ca imi doresc sa imi fac noi prieteni. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu tot ce este nevoie. De unde ai aflat de DRK Family?:De la nimeni. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Poza cu stats:http://imgur.com/Fp7d2UH Contact (optional) Yahoo Messenger:--- Skype:--- Facebook:--- Acceptati! Quote
PhenomeN. Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume:Soare Teodor Varsta & data nasterii:14 ani 29.04.2000 Oras:Titu Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat de treaba care este de ajutor in orice situatie,respectos sincer care te poate ajuta la bine si la greu. Informatii in game Nickname:FibraOptica Level:17 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu imi doresc sa intru in DRK Family pentru ca are un lider de luat exemplu si este un clan numeros. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:6-7 0re Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot si eu. De unde ai aflat de DRK Family?:Am aflat de la un prieten care a fost in clan numit ClicKNeTT Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype: Facebook:Teodor Cristian Soare Quote
Denishosu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume:Soare Teodor Varsta & data nasterii:14 ani 29.04.2000 Oras:Titu Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat de treaba care este de ajutor in orice situatie,respectos sincer care te poate ajuta la bine si la greu. Informatii in game Nickname:FibraOptica Level:17 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu imi doresc sa intru in DRK Family pentru ca are un lider de luat exemplu si este un clan numeros. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:6-7 0re Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot si eu. De unde ai aflat de DRK Family?:Am aflat de la un prieten care a fost in clan numit ClicKNeTT Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger: Skype: Facebook:Teodor Cristian Soare Acceptat! Quote
AdrianSimoiu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume:Simoiu Adrian Varsta & data nasterii:14ani 5.01.2000 Oras:Titu Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un om sincer demn de munca care te ajuta exact atunci cand iti este greu si nu lasa colegi sa se descurce singur atunci cand au nevoie de mine. Informatii in game Nickname: Level:12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Vreau sa incerc ceva nou Cat timp aloci samp-ului pe zi?:6-7 Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot De unde ai aflat de DRK Family?:De la un prieten ClicKNeTT Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:adisimoiu@yahoo.com Skype:-- Facebook: Quote
Denishosu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume:Simoiu Adrian Varsta & data nasterii:14ani 5.01.2000 Oras:Titu Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un om sincer demn de munca care te ajuta exact atunci cand iti este greu si nu lasa colegi sa se descurce singur atunci cand au nevoie de mine. Informatii in game Nickname: Level:12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Vreau sa incerc ceva nou Cat timp aloci samp-ului pe zi?:6-7 Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce pot De unde ai aflat de DRK Family?:De la un prieten ClicKNeTT Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Contact (optional) Yahoo Messenger:adisimoiu@yahoo.com Skype:-- Facebook: Acceptat pentru ca-l cunosti pe ClicKNeTT, Quote
KNAVE Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume: Stroe Damian. Varsta & data nasterii: 15 ani, 08-05-1998. Oras: Targoviste. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Un baiat cuminte, istet, ascultator, intelegator, glumet. Va las pe voi sa ma cunoasteti. Informatii in game Nickname: BlackUp. Level: 37 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Clan renumit, membrii prietenosi etc. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 8-9 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: cu ce pot. De unde ai aflat de DRK Family?: forum.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: da Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: da Esti de acord ca daca nu vei sta minim 5 zile in clan sa fi adaugat pe Blacklist?: da Contact (optional) Yahoo Messenger: - Skype: damy.wzzy Facebook privat. Quote
Ciumegul Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume:Babuschi Robert Varsta & data nasterii:15 ani 1998 20 iulie Oras:Viseu de Sus Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un baiat activ.serios imi place foarte mult sa ma distrez cu prietenii. sa joc SA:MP si sa joc fotbal.Imi plac foarte mult glumele si jocurile. Informatii in game Nickname:Ciumegul Level:13 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Deoarece imi place acest clan Cat timp aloci samp-ului pe zi?:5-6 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Sunt foarte bun la deagle si la M4 De unde ai aflat de DRK Family?:Pai cautam un clan si am dat peste acest clan si am zis sa fac aplicatie.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da Esti de acord ca daca nu vei sta minim 5 zile in clan sa fi adaugat pe Blacklist?:Da Poza cu /stats :http://i.cubeupload.com/kr6ogQ.png Contact (optional) Yahoo Messenger:robibabuschi@yahoo.com Skype:Nu am FacebookRobi Babuschi Edited April 16, 2014 by Ciumegul Quote
Hitller.XXX Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume:Anicai Florin Varsta & data nasterii:Am 15 ani Oras:HUNEDOARA Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt o persoana intelegatoare, pricep foarte repede, imi place sa ma joc pe calculator si sa joc fotbal. Ascult muzica cam de toate genurile mai putin manele si populara, stiu sa apreciez o melodie buna. Fata de alti, eu am un simt al responsabilitatii, mereu mi-a placut sa respect regulamentele impuse, totusi la nevoie, sar peste ele pentru putina 'adrenalina'. Cel mai mult imi place cand ies cu amicii sa ne distram pentru ca doar atunci iti poti da seama ce fel de prietenii ai. Nu suport genul de oameni prefacuti, cei cu sute de fete care ar face orice sa ajunga peste tine. Informatii in game Nickname:[RO]Florinel Level:18 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Sincer, nu stiu. Consider ca este un clan respectuos, am prietenii aici, imi place foarte mult tag-ul si imi mai place ca nu poate intra orcine aici. Cat timp aloci samp-ului pe zi?:8 ore/zi. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce o sa-mi ceara liderul. De unde ai aflat de DRK Family?:De la prieteni si de la cei care poarta tag-ul '_DRK'.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Desigur.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: Pm in joc. Skype:- Facebook:- Quote
Denishosu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Lista cu cei acceptati este @BlaCK. (( BlackUp. )) ; @Florinell (( [Ro]Florinell )). Edited April 16, 2014 by Dedge_DRK Quote
sorinionutz112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Real Life Nume si prenume: Alecu Sorin Varsta & data nasterii: 14.06.1998 si am 16 ani neimpliniti Oras: Bucuresti Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un tip cu un simt al umorului dezvoltat , cu bunul simt , cu cei 7 ani de acasa , sunt respectuos fata de toata lumea , imi place sa ajut si sunt ingenios in situatiile limita . Informatii in game Nickname: sorinionutz112 Level: 21 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Imi doresc sa intru in acesta clan deoarece doresc sa imi fac un nume pe server si doresc sa am acest tag si in plus ma inteleg destul de bine cu playerii din clan . Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 9-10 ore Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Pot ajuta clanul cu materiale si in caz de conflicte ma descurc cu foarte bine cu armele . De unde ai aflat de DRK Family?: Am vazut un anunt si mi s-a parut interesant .Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: DaEsti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da Esti de acord ca daca nu vei sta minim 5 zile in clan sa fi adaugat pe Blacklist?: Da Contact (optional) Yahoo Messenger: sorinionut98@yahoo.com Skype: sorinionutz Quote
David.ShoW Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Real Life Nume si prenume: Barla David Varsta & data nasterii: Am 18 ani si sunt nascut in 16.12.1995 Oras: Locuiesc in orasul Bucuresti. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un baiat in varsta de 18 ani, cu simtul umorului, eu as zice umpic timid, insa foarte serios. Informatii in game Nickname: David.ShoW. Level: Am level 8. De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Pentru ca este un super clan cu membri seriosi si un lider de incredere, pe care te poti baza la greu. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: Cam 5-6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: Cu ce va fi necesar. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da si il voi respecta in totalitate.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Desigur. Esti de acord ca daca nu vei sta minim 5 zile in clan sa fi adaugat pe Blacklist?: Da. Poza cu /stats: http://prntscr.com/3atlnq Edited April 17, 2014 by David.ShoW Quote
Obssesion Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Real Life Nume si prenume: Iulia Murariu Varsta & data nasterii: Am 16 ani, nascuta pe data de 09.08.1998. Oras: M-am nascut in Bucuresti, Dar invat in Norvegia. Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: O persoana cu rabdare, cu bun simt, cu multe activitati, careia ii plac jocurile video mai ales SA:MP. Informatii in game Nickname: Obssesion.FragShoW Level: Detin level 12 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Deoarece vreau sa ma inegrez printre voi, deoarece sunteti foarte amablii si niste persoane foarte de treaba. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 8-9 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?: As putea face tot ce este necesar. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe bugged.roEsti de acord cu regulamentul si informatiile?: Da si cu siguranta il voi respecta.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?: Da si o sa il detin. Esti de acord ca daca nu vei sta minim 5 zile in clan sa fi adaugat pe Blacklist?: Da.. Poza cu /stats: http://prntscr.com/3atu5y Quote
Denishosu Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 @ sorinionutz112 acceptat, restul respinsi. Quote
AlexFcsb Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (!) Nu poti folosi link-uri catre postimage. Foloseste un site ca imgur.com, cubeupload sau min.us pentru uploadarea imaginilor. Quote
StefanSpantulescu Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Real Life Nume si prenume:Lospa Catalin Varsta & data nasterii: 12 ani 28feb 2002 Oras: Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un tip inalt,brunet,imi plac jocurile pe calculator,imi place sa ma joc animalele de companie ,sa ies in parc cu prietenii,sa joc fotbal si handbal Informatii in game Nickname:XaSSaSinsX Level:20 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu imi doresc in DRK Family deoarece este un clan cu playeri seriosi Cat timp aloci samp-ului pe zi?:8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu mats ,droguri. De unde ai aflat de DRK Family?:Din game.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger:Silviancatalin.steaua@yahoo.com Skype:Calinutzu.catalin Facebook:Silviu Catalin Quote
bRo. Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Real Life Nume si prenume: Valentin Grigore Varsta & data nasterii: 17 ani,14.04.1997 Oras: Braila Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un băiat de treaba,cu simtul umorului,nu ma supar din orice si mai nimic,sunt o fire intelegatoare ajutatoare si imi place mereu sa ma implic in tot ceea ce ma inconjoara.Mie imi mai plac si sporturile acestea fiind: handball-ul si basket-ul,timpul liber il petrec cu prietenii distrandu-ma mai mereu mergand la xbox si alte activitati. Informatii in game Nickname: RaCkEmM Level: 17 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Este un clan bine organizat,activ si cu un tag frumos. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce veti avea nevoie. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum,joc.Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da.Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: daniel774436@yahoo.com Skype: factordrx Facebook:VaLy sH aTaT Quote
Denishosu Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Real Life Nume si prenume:Lospa Catalin Varsta & data nasterii: 12 ani 28feb 2002 Oras: Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?:Sunt un tip inalt,brunet,imi plac jocurile pe calculator,imi place sa ma joc animalele de companie ,sa ies in parc cu prietenii,sa joc fotbal si handbal Informatii in game Nickname:XaSSaSinsX Level:20 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?:Eu imi doresc in DRK Family deoarece este un clan cu playeri seriosi Cat timp aloci samp-ului pe zi?:8 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu mats ,droguri. De unde ai aflat de DRK Family?:Din game. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger:Silviancatalin.steaua@yahoo.com Skype:Calinutzu.catalin Facebook:Silviu Catalin Real Life Nume si prenume: Valentin Grigore Varsta & data nasterii: 17 ani,14.04.1997 Oras: Braila Cum te-ai descrie in realitate (minim 20 de cuvinte)?: Sunt un băiat de treaba,cu simtul umorului,nu ma supar din orice si mai nimic,sunt o fire intelegatoare ajutatoare si imi place mereu sa ma implic in tot ceea ce ma inconjoara.Mie imi mai plac si sporturile acestea fiind: handball-ul si basket-ul,timpul liber il petrec cu prietenii distrandu-ma mai mereu mergand la xbox si alte activitati. Informatii in game Nickname: RaCkEmM Level: 17 De ce iti doresti sa intri in DRK Family?: Este un clan bine organizat,activ si cu un tag frumos. Cat timp aloci samp-ului pe zi?: 6 ore. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul DRK Family?:Cu ce veti avea nevoie. De unde ai aflat de DRK Family?: De pe forum,joc. Esti de acord cu regulamentul si informatiile?:Da. Esti de acord ca va trebui sa detii tag-ul "_DRK" mereu in joc?:Da. Contact (optional) Yahoo Messenger: daniel774436@yahoo.com Skype: factordrx Facebook:VaLy sH aTaT Acceptati! Quote
Recommended Posts