Alex13 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 - VIATA REALA: Nume:Nelu. Varsta:15 Biografie(minim 50 de cuvinte):Salut. Ma numesc Nelu, sunt din Resita, ami plac lucrurile putin mai amuzante. Asta e felul meu de a fi, nimeni nu ma poate schimba. Ascult geurile de muzia: Manele, HiP-HOP, rap, si ElectroHouse. Sunt un baiat la locul lui, care nu are treaba cu niemni cat timp nu te iei de iel. Trupa mea favorita este: B.U.G Mafia, RESPECT! Melodia favorita este: B.U.G. Mafia-----Anainte sa plec. Restu veti afla pe parcurs. P.S. RESPECTA Si Vei Fi RESPECTAT. Domiciliu:Resita Sex [ M / F ]:Masulin. - ONLINE: Nick Sa:Mp:[TnK]ALEXBAWS Level(minim 10):29 inca cateva ore si am level 30 De cat timp joci Sa:Mp?de 3 ani si ceva. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Da, da am avut ban pe sa:mp nu mie jena sa recunosc pentru 3/3Warn's. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5-8 ore fara sleep. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am avut. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?:Nu, dar stiu ca sa bagat tag gratis.. si se poate schimba din cate stiu eu.. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Nu. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?:Nu Te pricepi in HTML?:Nu stiu ce inseamna Ce programe stii sa folosesti?:Cam toate daca le zic pe toate fac lista dful dar aceste 3 programe nu stiu sa le folosesc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Pai de clan-ul acesta am aflat de pe server in data de 26/09/2013 Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu tot ce se poate. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentruca as vrea sa vad cum este intr-un clan putin mai deosebit fata de celelalte.. Sper ca voi avea parte de o singura sansa. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: nelu_putere_maxima@yahoo.es sau alexbaws15@yahoo.com Skype: stanescu.avelin sau alex.baws1 Quote
Recommended Posts