Miki Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 - VIATA REALA: Nume: Mihai Varsta: Am 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): În primul rând vreau să mă prezint, mă numesc Mihai zis Miki, în curând voi împlini vârsta de 16 ani şi sunt născut pe 6 septembrie 1998. Sunt o fire glumeaţă, bineînteles am şi eu limitele mele. De obicei înghit toate glumele dar pot spune că sunt putin irascibil. Sunt foarte sincer şi nu îmi plac conflictele. Îmi place să visez şi sunt un optimist convins.Timpul liber mi-l petrec cu prietenii mei iesind la un film sau la un suc,si multe altele. Pot spune că am o viaţa foarte interesanta. Am şi hobby-uri, mai exact inotul,ciclismul si multe altele. Îmi place muzica rap, house , hip-hop şi nu halesc manelele decât la party-uri. Domiciliu: Slatina Sex [ M / F ]: Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp: Miki Level(minim 10): 36 Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu, n-am avut. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Între 3 și 7 ore . Ce nick-uri ai avut inainte?: Miki1998, MIKIBAWS. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Da, dețin. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Foarte puțin. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Da, știu. Te pricepi in HTML?: Nu. Ce programe stii sa folosesti?: Păi programe de instalat moduri SAMP . - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la ARS_Cross Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Pot să contribui cu tot ce este nevoie, tot ce-mi cere liderul/colider-ul si rank-urile mai mari. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Consider că este un clan foarte bun, are o vechime destul de mare și este respectat pe acest server. Liderul deasemene este unul foarte bun, știe să pună totul bine la punct, un bun organizator mai bine spus. Eu doresc încă de câteva luni bune să intru in _Cross, și am așteptat să vină momentul potrivit. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: mikimikii85@yahoo.com Skype: miki.miky2 2 Quote
Recommended Posts