praFFz0R Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Informaţii real-life: Nume : Bogdan AlexandruVârstă: 18 ani .Auto-descriere(minim 20 cuvite): Sunt un tip amuzant , de treaba , stiu sa imi fac multi prietenii , nu imi place sa ma implic in scandaluri , respect pe cine ma respecta. Din ce oraş sunteţi: bucuresti Informatii in-game:Nickname: HARDBAWSNivel: 42Nume folosite anterior: praFFz0RData când ai intrat pe bugged: Mult timpAi avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele):Nu am luat ban. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai):Da, am 13 pct premium. Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele):Da Cunoști pe cineva din clanul BAWS?:Da Link cu faction history: http://panel.bugged....ofile/HARDBAWSÎntrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?:Pentru ca am mai fost. De ce ne-ai ales pe noi?:Deoarece este un clan bun si renumit. De unde ai auzit de clanul BAWS?: nu mai situ . Cum consideri că poţi ajuta clanul?:Cu tot ce mi se va cere. Ai invatat regulamentul?:Categoric. Contact skype/yahoo messenger:Skype: burdusica007 Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?:Fireste. Eşti de acord să adaugi tagul NUME.BAWS în joc pe server?:Bineinteles.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.