Wildmutt Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 INFORMAŢII DESPRE VIAŢA REALĂ:Nume:AdelinVarsta:15 aniAutodescriere (~ 35 cuvinte):Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sun haios,timid,ascultator cu capul pe umeri si imi place sa lucrez in echipa. STATISTICI ONLINE:Nick:[GTS]Adelin2012Nivel:22Nume folosite anterior:nici unu,doar alte conturiVechime pe server:pai am intrat pentru prima data pe server pe 2013-06-03Ai avut vreodată ban? (Dacă da, spune şi motivele):nu Link cu faction history:http://panel.bugged.ro/profile/[GTS]Adelin2012 De unde ai auzit de clan?:de pe forum Eşti de acord să stai cel puţin 7 zile în clan?:da CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:nu prea mai folosescDe ce îti doreşti să faci parte din clanul SICKSIDE?:deoarece e un clan in formare si vreu sai ajut la popularea clanului Cum consideri că poţi ajuta clanul SICKSIDE?:cu seriozitatea mea si cu trasul la arme Eşti de acord să adaugi tagul SICKSIDE alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:da
Po1son Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Neutru - descrierea lasa de dorit, data viitoare va fi CONTRA!
Drag0s Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Respins, autodescrierea trebuie de minim 35 de cuvinte.
Recommended Posts