Special16 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 - VIATA REALA: Nume: Ciprian Varsta: 17 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un tip de treabă, optimist, glumeț .. dar când vine vorba de muncă îmi place foarte mult să o duc până la capăt, spun lucrurilor pe nume, nu-mi plac persoanele prefăcute.. Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: HeineKen. Level(minim 10): 19 De cat timp joci Sa:Mp?: 4 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 6-7 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?: [AIM]CipriaNN. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Acum nu mai este nevoie de puncte premium. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Sunt amator in Photoshop, dar mă descurc. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: da. Te pricepi in HTML?: Nu. Ce programe stii sa folosesti?: Photoshop, Sony Vegas, Bandicam, skype, s.a.m.d - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De colegii mei din National Guard. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Păi aș putea ajuta acest clan din mai multe puncte de vedere.. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece cred eu că este cel mai frumos clan și aici mă refer că are membrii foarte de treaba, politicoși. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: svlupi@yahoo.com Skype: Lupitreac.Ciprian Quote
Recommended Posts