ShenLong123 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Informaţii real-life:Nume: AndreiVârstă: 16 ani.Auto-descriere(minim 20 cuvite): Sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, intotdeauna pus pe treaba si care nu-si lasa niciodata treaba neterminata. Din ce oraş sunteţi: Ploiesti. Informatii in-game:Nickname: ShenLongNivel: 21 Nume folosite anterior: Nu am mai avut.Data când ai intrat pe bugged: 23.06.2013Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Nu am avut. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Da, am cont premium. Nu mai am niciun punct. Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Nu am avut. Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Cunosc cativa membrii cu care ma inteleg bine. Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/ShenLongÎntrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: As vrea sa fac parte din acest clan, pentru ca este unul dintre cele mai populare de pe server. De mult imi doream sa fiu membru. De unde ai auzit de clanul BAWS?: Am auzit multi playeri care vorbesc despre el. Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Prin fapte bune, de bun gust. Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Da, sunt de acord. Contact skype/yahoo messenger: Skype: xDexterx123 Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Drag0s Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Acceptat, sper să stai cât mai mult, poţi posta pro/contra/neutru la aplicaţiile celorlalţi.
Recommended Posts