Jump to content

[Cerere BAWS] xToxicBoy - Acceptat

Recommended Posts

Posted

Informaţii real-life:

Nume: Puzderca Bogdan Gabriel

Vârstă: Am 13 ani.

Auto-descriere(minim 20 cuvite): Sunt un baiat de incredere, glumet, prietenos, inteligent si descurcaret. Imi place sa joc handbal, fotbal si sa:mp. Ma simt bine cand sunt cu familia si prietenii alaturi.

Din ce oraş sunteţi: Sunt din Ploiesti.

Informatii in-game:

Nickname: xToxicBoy

Nivel: Detin level 24.

Nume folosite anterior: Nu am avut.

Data când ai intrat pe bugged: Din luna iunie, in jur de 8 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Nu nu am avut ban.

Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai):Deocamdata nam dar imi voi achizitiona.

Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Din pacate am 2/3. ( limbaj de cand eram newbie si cladire inaccesibila la warr ).

Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Da, bunul meu prieten Crock ( fostul Colex)

Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/xToxicBoy

Întrebări şi date de contact:

De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: De cand am intrat pe buGGed, vedeam multa lume insa atunci eram prea mic din toate punctele de vedere pentru a intra insa acum cred ca am sanse sa ma alatur.

De unde ai auzit de clanul BAWS?: Este unul din cele mai populare clanuri am auzit de el de la prietenii mei ca fiind unul bun si serios.

Cum consideri că poţi ajuta clanul?:Tinand cont ca sunt un baiat serios pot ajuta cu activitatea mea.

Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Desigur.

Contact skype/yahoo messenger:Da skype, nume "toxalau".

Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Normal, este o mandrie sa il pot folosi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp