Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

In urmarire, intr-o misiune National Guard pentru prinderea unui robber care avea complice, am reusit sa prind o secventa cu cateva secunde inainte de a claca in stil mare. Soferul, nefiind atent la.... drum, ci doar la cel din fata noastra pe care il urmaream, dar cu reactii puternice, a pus frana prea tarziu. Cum s-a terminat vedeti in videoclip. Tot ce pot spune in apararea noastra este ca: si ma citez: "Sunt foarte sigur ca ne-au cedat franele. Cheetahul poate fi cateodata de necontrolat, mai ales ca n-am dus masina la revizie de mult timp". Eu va spun sa va uitati de mai multe ori la el inainte de a va da cu parerea. 

Succes la joc in continuare tuturor membrilor Bugged!!!

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=IGWtFLwrSzI

Edited by Tuckle
Posted

=))))))))))))))))))))))))) ce noroc pe ala 

Am dau si eu un mare FAIL acum 2 zile.. am scris /rob si pana sa plec da unu din NG peste mine nu un Sandking si ma rastorn :| nici nu apucasem sa ma misc :-j 

Posted

@@Redmyst :))))

@@Tuckle si care-i faza? ai vrut sa va faceti de ras?

Nu. Acest topic este facut exclusiv pentru distractia tuturor playerilor, nu pentru a ne face de ras. Este normal sa mai gresesi cateodata, nu poti sa faci totul corect intotdeauna. 

Succes la joc!

Posted (edited)

Oh My good , Really ?!

Where you're going man? 

Are you go to 'Marea Neagra'? 

Edited by NemeSyS^xAlecs.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp