Tuckle Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) In urmarire, intr-o misiune National Guard pentru prinderea unui robber care avea complice, am reusit sa prind o secventa cu cateva secunde inainte de a claca in stil mare. Soferul, nefiind atent la.... drum, ci doar la cel din fata noastra pe care il urmaream, dar cu reactii puternice, a pus frana prea tarziu. Cum s-a terminat vedeti in videoclip. Tot ce pot spune in apararea noastra este ca: si ma citez: "Sunt foarte sigur ca ne-au cedat franele. Cheetahul poate fi cateodata de necontrolat, mai ales ca n-am dus masina la revizie de mult timp". Eu va spun sa va uitati de mai multe ori la el inainte de a va da cu parerea. Succes la joc in continuare tuturor membrilor Bugged!!! VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=IGWtFLwrSzI Edited April 15, 2013 by Tuckle
Martaz. Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) =))))))))))) MAXIM va dat ala. =)) Sunt curios pe cine alergati. Edited April 15, 2013 by Martaz.
iSmoke Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 =))))))))))))))))))))))))) ce noroc pe ala Am dau si eu un mare FAIL acum 2 zile.. am scris /rob si pana sa plec da unu din NG peste mine nu un Sandking si ma rastorn :| nici nu apucasem sa ma misc :-j
Redmyst Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mai prosti decat atat nu se poate. Se vede ca sunteti in politie.. 1
Bogdean Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 @@Redmyst :)))) @@Tuckle si care-i faza? ai vrut sa va faceti de ras?
Tuckle Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 @@Redmyst :)))) @@Tuckle si care-i faza? ai vrut sa va faceti de ras? Nu. Acest topic este facut exclusiv pentru distractia tuturor playerilor, nu pentru a ne face de ras. Este normal sa mai gresesi cateodata, nu poti sa faci totul corect intotdeauna. Succes la joc!
Mr.Jaks Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cand e legal la volan sa va luati si parasuta dupa ce va puneti centura, nu se stie niciodata...
legalplayer Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Merci JAKS! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mr.Jaks Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Merci JAKS! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You'r welcome. :lol: :P
xAlecs Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Oh My good , Really ?! Where you're going man? Are you go to 'Marea Neagra'? Edited April 21, 2013 by NemeSyS^xAlecs.
Recommended Posts