CostinRaducanu Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Dupa ce intru si bag parola de la cont in timp ce ma joc imi apare ca un fel de bruiaje pe ecran.Va rog ajutatima!! Quote
skl200297 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ce bruiaje îţi apar, poţi face o poză? Acele "bruiaje" îţi apar în moment ce te joci sau după ce intri în moment ce jocul tău se afla în bară? Dacă jocul tău se afla în bară şi doresti să scpai de acele "bruiaje", nu mai intra în joc folosind ALT+TAB, în moment ce jocul se află în bară. Ca să dispară acele bruiaje, ieşi din joc (/q) şi intră din nou. Quote
CostinRaducanu Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Problema e ca nu pot face poza ca apare si dispare prea repede si incepe sa apara acel ''bruiaj'' cand bag parola Quote
skl200297 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Reinstalează San Andreas, probabil nu l-ai instalat corect. Poftim un mic tutorial: http://forum.bugged.ro/topic/51695-tutorial-cum-s%C4%83-instalezi-gta-san-andreas/?do=findComment&comment=531931 Quote
CostinRaducanu Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Am reinstalat Gta San Andreas dar tot imi apare Quote
CostinRaducanu Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 @St.Pustiul Uitete putin aici acele dungi imi apar si mie dar nu chiar asa de repedeEu nu vorbesc despre acel bug care este prezentat acolo eu zic de acele dungi Quote
Snapster Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 @St.Pustiul Uitete putin aici acele dungi imi apar si mie dar nu chiar asa de repede Eu nu vorbesc despre acel bug care este prezentat acolo eu zic de acele dungi Exista posibilitatea sa fie o eroare de la placa ta video. Ce sistem de operare folosesti, ce placa video? Daca e placa video integrata, ce procesor folosesti? Quote
Quartz Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Am avut si eu problema asta, pe windows Xp, pc vechi, aveam o placa vide Nvidia GeForce 7300GT.. si imi facea niste bruiaje in imagine la introducerea parolei.. pe la ceas si data din Sa:MP, trebuia sa dau Rr la pc, daca nu in cele din urma "ingheta" ecranul... Pana la urma la reinstalarea windowsului + ultima versiune de driver.. nu a mai facut, acum am alt pc, fara probleme. P.S: Posibile probleme la Placa Video. Edited March 15, 2014 by QuartzBAWS Quote
CostinRaducanu Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Am o placa video Intel GMA 950 procesor Intel® Premium®4 CPU 3.00 GHz Sistem de operare Windows 7 , Placa video integrata Quote
CostinRaducanu Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 @AIRSURFER am reinstalat placa video si tot asa imi face Si nu stiu de unde sa iau driverele de la placa de baza ... Quote
Recommended Posts