sNaCks Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Model cerere: Nick: SNACKS Tip(avatar/semnătură/logo): logo . Stock(obligatoriu): N-am . ;-s Text: .EXE Detalii: Sa fie de exemplu sus .EXE Aplicatii. Si mai multe Discuti intre membri , Discuti generale , Anunturi importante, Membri clanului s.a.m.d Detalii despre text: Smecher. Vreau sa vina foarte multe creati frumoase rauuuu . @@GiGii @@LaauR.Jrr @ @@SixPacks. @ @@CoreyTaylor @@GiGaL @@MaGiCoNs @ @@Horhelio @ @ @@RydeR @@RIPZOR @@Fane @ Si multi alti , Nu faceti avatarele aiurea veti primi si o suma de bani in game . +1 si answer topic. Logo-urile imi trebuie pentru clan nu pentru mine personal. Multumesc,de atentie. Edited March 6, 2014 by SNACKS.EXE
Horhelio Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 off, dc toti imi gresesc numele?? o sa fac dar tre sa astepti putin, ce culoari preferi?@
sNaCks Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 off, dc toti imi gresesc numele?? o sa fac dar tre sa astepti putin, ce culoari preferi?@ Ceva ce sa fie frumos.
sNaCks Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 @ vroiam logo pentru clan-ul .EXE care vreau sa il fac ;-s :)) Nu ai inteles ce trebuia :-s.
STreeTSouL Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) @ Aa. Deci Text .EXE ? Ca mai am deschis photoshop sa-ti fac :)) Edited March 6, 2014 by ReasoNN
sNaCks Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 @ Aa. Deci Text .EXE ? Ca mai am deschis photoshop sa-ti fac :)) Da text-ul .EXE si jos putin Aplicati si toate alealalte. Scrie la cerere daca citesti ;-s
Gigii. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 @ Sa-mi zici care-ti place mai mult si eu iti fac acelasi model cu celelalte texte care le ai pus! .
sNaCks Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Mai astept niste creati ;-s mi-am facut o marere multumesc tuturor.
Recommended Posts