benzodiazephine Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nume: CristiVarsta: Aproape 18 / 07051996Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un tip punctual. îmi place să las timp-ul să treacă în favoarea mea, prefer oamenii cu umor, mă integrez repede într-un grup, sunt sociabil și cam atât.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Blaise.Nivel : 33Nume folosite anterior: Raw.Vechime pe server: Wot? So wot?Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, dovezi falsificate de către justin. Poza cu invitatie: Click. Link cu faction history: More better than link.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype ; smoke4dead1De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru că este unul dintre preferatele mele, am destui de mulți prieteni pe acolo.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da In cat timp poti schimba numele pe server? Repede.
Remember Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Pro, aplicatie frumoasa si aranjata, te cunosc si esti te treaba.
DeeJays Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Pro, trecand cu vederea peste toate cuvintele pe care mi le-ai adresat.
Recommended Posts