NumeSerios Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Informaţii real-life:Nume: Adi.Vârstă: 15Auto-descriere(minim 20 cuvite): Sunt un tip amabil, imi plac glumele de orice fel, stiu sa scriu corect gramatical si sa ma exprim, ma inteleg bine cu toti, stiu sa imi fac prieteni noi si lucrul cel mai important imi place sa respect si sa fiu respectat. Din ce oraş sunteţi: Buzău. Informatii in-game:Nickname: NumeSeriosNivel: 27Nume folosite anterior: -Data când ai intrat pe bugged: Acum 4 luni pe data de 23.10.2013Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Nu. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Nu am. Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Nu. Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Da, pe multi. Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/NumeSeriosÎntrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: Este un clan respectat și am mai fost o data in acest clan, deci imi doresc sa fiu in continuare. De unde ai auzit de clanul BAWS?: Nu trebuie sa auzi de acest clan, toata lumea stie de el, este cel mai celebru clan de pe buGGed. Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Pai nu consider ca il pot ajuta intr-un mod anume dar eu as vrea, intrand in acesta, sa imi fac prieteni noi si sa ii ajut pe cei din clan care nu stiu/nu isi mai amintesc ceva si poate eu stiu. Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Da. Contact skype/yahoo messenger: Skype: gigel.doru (nu este numele meu real.) messenger: boss_boss_1888@yahoo.com Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Da. Sunt de acord.
Recommended Posts