Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Viata lui Jitzal

O scurta prezentare: Un video despre viata unui visator care a continuat sa creada in el si  reusit! PS : Video-ul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. E pentru prima oara cand editez un video, nu inteleg de ce apare imaginea invers.. ( de ex. in loc de "Alex" scire "xelA" ) si muzica pe care am bagat-o pe fundal.. video-ul original are muzica de fundal, cel de pe YouTube nu.. Oricum, sper sa intelegeti 'duma' si sa nu faceti comentarii rautacioase! :)

Link catre filmulet: 

Posted

@ De ce joci cu ecranul invers ?  Adica uite cum se vede scrisul ... 

E un program de editat video-uri care asa le arata.. scenele sunt filmate cu Fraps, se vad bine, cand le bag in programul ala se vad invers... de ce, nu-mi pot explica.

Slab videoclip..

Am zis ca e primul, l-am facut in 20 de minute la 4 dimineata. Am spus in descriere ca e o prima incercare, nu stiu sa editez. 

Te domina gramatica, grav.

dislik3vid30

Daca pentru faptul ca 'am mancat' un "a" ( ...a continuat sa creada in el si  reusit!... ) tu consideri ca ma 'domina' gramatica, inseamna ca esti doar un simplu frustrat. :)

du iu du hau hau? Slab video, salpa.

Stiu! Daca ati citi macar inainte de a da direct click pe 'Play', ati fi vazut de ce este asa slab. Am pus video-ul la caterinca. Dupa cum am mentionat si in descriere, este PENTRU PRIMA OARA cand editez un video. :)

Posted

Binisor .. Te sfatuiesc sa editezi videoclipurile urmatoare cu un alt program, sa pui o melodie, o muzica pe fundal, si in rest este destul de Ok pentru inceput. Felicitari pentru munca depusa !

Posted

Pentru primul tau video este facut destul de bine. :)

Multumesc :D

Binisor .. Te sfatuiesc sa editezi videoclipurile urmatoare cu un alt program, sa pui o melodie, o muzica pe fundal, si in rest este destul de Ok pentru inceput. Felicitari pentru munca depusa !

Am pus in video 2 melodii ( De la inceput melodia Akon - Lonely si de la scena cu Bugatti melodia Ace Hood - I woke up in a new Bugatti ) dar nu stiu de ce pe YouTube nu se aude.... Oricum, multumesc de sfat! :)

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp