DonBagabont Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Subiectul video-ului: Viata lui Jitzal O scurta prezentare: Un video despre viata unui visator care a continuat sa creada in el si reusit! PS : Video-ul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. E pentru prima oara cand editez un video, nu inteleg de ce apare imaginea invers.. ( de ex. in loc de "Alex" scire "xelA" ) si muzica pe care am bagat-o pe fundal.. video-ul original are muzica de fundal, cel de pe YouTube nu.. Oricum, sper sa intelegeti 'duma' si sa nu faceti comentarii rautacioase! :) Link catre filmulet:
iulikeme Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 @ De ce joci cu ecranul invers ? Adica uite cum se vede scrisul ...
DonBagabont Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 @ De ce joci cu ecranul invers ? Adica uite cum se vede scrisul ... E un program de editat video-uri care asa le arata.. scenele sunt filmate cu Fraps, se vad bine, cand le bag in programul ala se vad invers... de ce, nu-mi pot explica. Slab videoclip.. Am zis ca e primul, l-am facut in 20 de minute la 4 dimineata. Am spus in descriere ca e o prima incercare, nu stiu sa editez. Te domina gramatica, grav. dislik3vid30 Daca pentru faptul ca 'am mancat' un "a" ( ...a continuat sa creada in el si reusit!... ) tu consideri ca ma 'domina' gramatica, inseamna ca esti doar un simplu frustrat. :) du iu du hau hau? Slab video, salpa. Stiu! Daca ati citi macar inainte de a da direct click pe 'Play', ati fi vazut de ce este asa slab. Am pus video-ul la caterinca. Dupa cum am mentionat si in descriere, este PENTRU PRIMA OARA cand editez un video. :)
Azazel. Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pentru primul tau video este facut destul de bine. :)
Krish Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Binisor .. Te sfatuiesc sa editezi videoclipurile urmatoare cu un alt program, sa pui o melodie, o muzica pe fundal, si in rest este destul de Ok pentru inceput. Felicitari pentru munca depusa !
DonBagabont Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Pentru primul tau video este facut destul de bine. :) Multumesc :D Binisor .. Te sfatuiesc sa editezi videoclipurile urmatoare cu un alt program, sa pui o melodie, o muzica pe fundal, si in rest este destul de Ok pentru inceput. Felicitari pentru munca depusa ! Am pus in video 2 melodii ( De la inceput melodia Akon - Lonely si de la scena cu Bugatti melodia Ace Hood - I woke up in a new Bugatti ) dar nu stiu de ce pe YouTube nu se aude.... Oricum, multumesc de sfat! :)
Florea.sincer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Mi-a placut faza cand ai stat la semafor si nimeni nu era prin zona .
DonBagabont Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Slabut . Stiu. Nu e slabut, e dramatic de slab. :)) Mi-a placut faza cand ai stat la semafor si nimeni nu era prin zona . =)))))))))))))))))))
Recommended Posts