Kosso.Cross Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Informaţii real-life:Nume: MariusVârstă: 18Auto-descriere(minim 20 cuvite): Sunt un băiat sociabil, respectos, serios mereu în tot ceea ce fac, glumeț când este nevoie, am cei 7 ani de acasă, spirit de lucru in echipă , modest foarte puțin , îmi respect alternii si subalternii , pe respect mă voi baza cel mai mult in acest clan deoarece respectul contează cel mai mult pentru mine. Din ce oraş sunteţi: București Informatii in-game:Nickname: iSwitch.Nivel: 40Nume folosite anterior: SwedishData când ai intrat pe bugged: De aproximativ 12 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): 3/3 warn eram mic și naiv.. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Da am, momentan nu am puncte dacă e nevoie am sa donez . Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Da, instulte dar m-am schimbat mult si am sa vă dovedesc asta. Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Pe @drakubaws . Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/iSwitch. Întrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: Deoarece este un clan serios si pus pe fapte mari. De unde ai auzit de clanul BAWS?: De la prietenul meu @drakubaws Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Cu ce pot . Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Da Contact skype/yahoo messenger: f.drops messenger Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Da Edited March 8, 2014 by Swedish
DrakuNebun2000 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pro 1. Ai level mare. 2. Esti foarte de treaba 3. Ai un trecut bun 4. Aplicatie excelenta
Andreiutzzzu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ai un PRO din partea mea . Baiat de treaba si serios.
GIVENCHY1 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 PRO: Aplicatie frumoasa. Te-am vazut pe server de cateva ori.
Recommended Posts