Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informaţii real-life:

Nume
: Ma numesc Marian.
Vârstă: Am 16 ani.
Auto-descriere(minim 20 cuvite): Ma numesc Marian Sorin , sunt din Slatina si imi petrec marea majoritate a timpului pe calculator ( pe bugged) , pe langa aceasta activitate , imi place sa ies in oras cu prieteni si fac antrenamente la fotbal.

Din ce oraş sunteţi: Slatina.

Informatii in-game:

Nickname
: SoriNN
Nivel: Am nivel 14.
Nume folosite anterior: SoriNN este singurul nick folosit.
Data când ai intrat pe bugged: Am intrat pe bugged din data de 20.11.2013.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Nu , nu am avut ban.

Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Da , am 26 puncte premium.

Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Nu , nu am avut warn.

Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Da.

Link cu faction history:  http://panel.bugged.ro/profile/SoriNN

Întrebări şi date de contact:

De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: Vreau sa intru in BAWS pentru ca este un clan foarte bine pozitionat pe server si ca sunteti uniti.

De unde ai auzit de clanul BAWS?: Este foarte greu sa nu fi auzit macar o data de "BAWS".

Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu ce mi se cere.

Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Da , sunt total de acord.

Contact skype/yahoo messenger: skype : n_atomik / yahoo messenger : apooomarian

Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Da , sunt total de acord.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp