MarianSorin Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Informaţii real-life:Nume: Ma numesc Marian.Vârstă: Am 16 ani.Auto-descriere(minim 20 cuvite): Ma numesc Marian Sorin , sunt din Slatina si imi petrec marea majoritate a timpului pe calculator ( pe bugged) , pe langa aceasta activitate , imi place sa ies in oras cu prieteni si fac antrenamente la fotbal. Din ce oraş sunteţi: Slatina. Informatii in-game:Nickname: SoriNNNivel: Am nivel 14.Nume folosite anterior: SoriNN este singurul nick folosit.Data când ai intrat pe bugged: Am intrat pe bugged din data de 20.11.2013.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune şi motivele): Nu , nu am avut ban. Ai cont premium?(Precizează si cate puncte premium ai): Da , am 26 puncte premium. Ai avut vreodata warn?(Dacă da, spune şi motivele): Nu , nu am avut warn. Cunoști pe cineva din clanul BAWS?: Da. Link cu faction history: http://panel.bugged.ro/profile/SoriNNÎntrebări şi date de contact: De ce îţi doreşti să intri în clanul BAWS?: Vreau sa intru in BAWS pentru ca este un clan foarte bine pozitionat pe server si ca sunteti uniti. De unde ai auzit de clanul BAWS?: Este foarte greu sa nu fi auzit macar o data de "BAWS". Cum consideri că poţi ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu ce mi se cere. Eşti de acord să stai în clan cel puţin 7 zile? ( în caz contrat nu vei mai putea să intrii niciodată în BAWS): Da , sunt total de acord. Contact skype/yahoo messenger: skype : n_atomik / yahoo messenger : apooomarian Eşti de acord să adaugi tagul BAWS alături de nickname-ul folosit pe forum?: Da , sunt total de acord.
Recommended Posts