Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Numele tau: General Finete

Numele celui provocat: MirceaZEW (no alias).

Tema: Joc video/Semnatura

Stock: s7L6yqY.png

Dimensiuni: 450x160 

Timp: N-avem, termini si imi dai PM si cand termin eu postez acilea c-un edit de boss.

REZULTATE: MirceaZEW : 2vONSyv.png

General. : hPWXx2W.png

Edited by Generaltwo.
Posted

Spun si motivu? :)

Daca ti-e ok sa recunosti ca sunt mai bun ca tine, n-ai decat sa zici. Sper sa nu incepi sa spui ca cersesc voturi ca nu mai faci alta cerere de battle.

Care mai posteaza aici fara sa spuna ce versiune alege warn-up, voi mai posta cand ajunge cineva la 15.

Posted

9-0. Up

Daca ti-e ok sa recunosti ca sunt mai bun ca tine, n-ai decat sa zici. Sper sa nu incepi sa spui ca cersesc voturi ca nu mai faci alta cerere de battle.

Care mai posteaza aici fara sa spuna ce versiune alege warn-up, voi mai posta cand ajunge cineva la 15.

Reason; Esti designer, desii esti varza tot m-am pus la mintea ta si am facut asta. Peste tot folosesti Gaussian blur si alte efecte. 

Daca mai era William designer nu mai pupai tu postu asta, ia-te de mana cu SIXPACKs a.k.a Dop si plangi.

Strici ZEW, unde-i Sinner chiar nu stiu + acum o sa aduci tot clanu sa comenteze.

UP

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp