Jump to content

87 members have voted

1. 1. Rămâneți pe blue.bugged.ro ?

• Da
      31
    • Nu
      20
    • Mă voi juca pe ambele servere.
      36

Recommended Posts

Posted

Ce părere aveți despre deschiderea noului server ? :o . Pe mine m-a luat prin surpindere, chiar nu mă așteptatm să se deschidă chiar acum un server nou dar un nou server atrage mai mulți playeri :P . Totuși , sunt curios , câti dintre voi se vor duce pe red.bugged.ro ( serverul 2 )

Mai multe detalii despre deschiderea noului server aveți aici:  http://bugged.ro/deschidere-red-bugged-ro/

Ma voi juca pe ambele servere.

Posted

Pai eu cred ca acolo vor pleca cei care nu au o sansa aici ca functie si cei care vor un trecut curat.

Cei cu functie pe blue nu cred ca o sa plece pe Red deoarece daca apuca sa primeasca o functie acolo va fi foarte greu sa le mentina pe ambele.

Pe langa asta mai este levelul detinut, averea, timpul pierdut si faima pe care o are s.a.m.d.

Raman pe Blue.

Posted (edited)

Cum a zis si CTC mai sus, imi voi crea un cont si acolo doar sa vad cum e, logic ca nu voi renunta la Blue, am muncit prea mult la acest cont ca sa ma las, nu am avut niciodata o sansa la lider sau un loc in staff deaceea vreau sa raman pe Blue, sa dovedesc ce pot.

Pe 2 cred ca o sa intre doar cei cu ban, cei de level mic si playerii noi, oricum blue va ramane 1000/1000 in unele momente deci..

Edited by Reload..
Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

Idem.

Posted

Voi juca pe ambele, dar mai mult pe red. De ce? Am aplicat la toate factiunile si nici una nu m-a acceptat. Este posibil asa ceva? 

• Upvote 1
Posted

La un moment dat,pe blue te plictisesti,ai bani,dar vezi ca nu te accepta nimeni fara pile sau premium.Asta e parerea mea.joc samp de 6 ani dar pe nici un server nici macar cele destul de bune nu am patit asa ceva.Adica nici in cea mai slaba factiune.Oricum e buna ideea cu 2 servere,adica pe serverul 1 va ramane numai lumea buna iar pe 2 cei care nu si-au reusit un viitor,sau o functie.Imi pare rau daca vor intra hackerii codatii etc.

Posted

Eu voi incepe sa joc pe Red.Bugged.Ro, deoarece aici toata lumea este bogata si foarte multi playeri au level mare, ceea ce diminueaza sansele de a intra intr-o factiune.

Posted

Am votat nu deoarece nu am un cont facut pe blue.bugged.ro, daca jucam pe blue si aveam level peste 10, probabil jucam pe amandoua,dar asa o sa incep o noua "viata" pe red.bugged.ro

Posted

Uite ce cred eu despre toată povestea asta cu noul server:

1) In primul rând blue.bugged.ro va rămâne la cel puțin 800/1000. De ce ? Pentru ca sunt cel puțin 500 de playerii care vor juca pe ambele, iar cei care au Lv. 25+ vor rămâne numai pe Blue.

2) Red va fi, din câte am înțeles 500/500! Ceea ce inseamna ca si aici va trebui sa stai 30 de min. ca sa te conectezi. De ce? Pentru ca vor fi 300-400 de jucatori care vor trece de pe blue pe red sau care or sa joace pe ambele, si deasemenea, vor apărea playeri noi... Cel puțin 100 !

3) De ce toti cred ca gata... Nu mai e nimic pe pile in red? Pentru ca nu este chiar asa.. De ce? Pentru ca playerii or sa își pună același nume ca pe blue, sau chiar daca nu o fac o sa auzim ceva de genul : "Hei eu sunt X. de pe serverul blue.. Ma mai tii minte? Hai bagama si pe mine in Mafie!" Acesta este un exemplu...

4) Nu va fi un joc foarte corect pe red, dar si pe blue.. De ce? Pentru ca vom auzi : "Dau cont pe blue Lv 100 bani 1kkkkkk pe cont red! "

R~E~D :

Pro: Un nou început pentru mulți playerii care au șanse mai mari sa intre in facțiuni;

Noi prețuri la case, mașini, bizz-uri. Noi prețuri la jobs! ;

Inovația cu orele jucate (ai 19 min., inseamna ca ai payday mai mic sau ai 19min. , ți se pun fix 19 min. jucate) o sa oprească "fenomenul" afk! ;

Contra: Nu va fi orașul SF;

Playerii cu ban pe blue, vor juca pe red..

Playerii care au premium pe blue, nu vor avea si pe red..

Inevitabil vor apărea din nou pilele: " am fost prieteni pe blue/ am fost lider pe blue etc. Sau membri unor clanuri se vor ajuta..

Vânzări de conturi de pe blue pe red sau invers !

MARE ATENȚIE ! Cand sa va deschide Red.bugged.ro se vor forma mici grupuri care au obiectivul de a face cat mai multi bani si de a cumpara un bizz/casa ieftină, dupa care sa formeze un clan si sa împartă bani!!!!

(!) Cam atât ama vut de spus! Le multumesc celor care au citit pan la sfârșit (!)

Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp