Jump to content

Pe care server vei juca, blue sau red?

Pe care server vei juca?  

508 members have voted

1. 1. Ce server alegi?

• Blue (serverul principal)
    • Red (al doilea server)
    • Voi juca pe ambele

Recommended Posts

Posted

Serverul demumit "blue" o sa ramana serverul principal, rpg.bugged.ro, si o sa aiba si adresa blue.bugged.ro.

Serverul demumit "red" o sa fie serverul secundar, si o sa aiba adresa red.bugged.ro.

Tu pe care server vei juca, red sau blue, si de ce?

Puteti lasa parerile voastre in acest topic si voturile in sondajul de mai sus.

Mai multe despre noul server gasiti aici: http://bugged.ro/deschidere-red-bugged-ro/

• Upvote 1
Posted

De ce mi-as strica un an de munca pentru a lua totul de la inceput? Poate daca eram nou pe server, dar asa voi ramane pe serverul principal.

• Upvote 1
Posted

Pe blue raman categoric,nu daram tot ce am zidit intr-un an, bani si timp investitii.

Posted (edited)

blue.

//Edit : am vazut din parerile de mai sus "Nu stric ce am facut intr-un an de munca" , unii in acel an au avut un trecut cam murdar si o sa joace pe al 2-lea server, unde o sa inceapa de la 0 .

Edited by TreborZEW
  • Upvote 2
Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

• Upvote 2
Posted (edited)

Eu voi ramane pe cel principal deoarece toaoa munca mea averea mea este aici ...

Si nu mi se pare o idee buna cu 2 servere...mai bine mareati slotul de la 1000 la 1500 sau 2000 ..

Edited by Drei
  • Upvote 1
Posted

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

De acord, cu tine. Blue.

Posted (edited)

Prima oara toti se vor duce pe Red pentru a incerca sa obtina o functie, cand vor vedea ca nu au obtinut se vor intoarce pe Blue inapoi. 

Aleg Blue!

Red-ul va fi ok pentru jucatorii care inca n-au reusit sa se realizezi pe serverul principal sau sunt newbie (level 1-2).

Edited by Hazard
Posted (edited)

Shad0w/Tibi sper sa aveti dreptate, insa din punctul meu de vedere nu e momentul potrivit,Eu unul probabil voi pe ramane pe RPG.Bugged.Ro sau in cel mai bun caz pe ambele, oricum o data cu noul server, acesta cat si cel nou vor fii incomplete, pentru o perioada isi va pierde “farmecul” acest server si va ajunge sa scada mult mai mult decat se crede. De ce? Pentru simplul fapt ca, o parte vor merge pe Red.Bugged.ro, numarul de playeri inregistrati zilnic va scade drastic ajungand cat mai aprope de 0(care player normal ar intra pe un server unde nu are mai niciodata sansa sa ajunga printre primii playeri), din playeri ramasi o parte vor fii banati, si unii se vor lasa de BuGGed/samp, si asa ambele servere vor fii in pierdere, sau cel putin Rpg.Bugged.ro, iar Red.Bugged.ro va avea nevoie de o perioada destul de mare sa ia amploarea acestui server.

Cat despre cei ce zic de DM, nu uitati find un server putin mai mic "copii" il vor crede ca unul mai putin serios si in acest fel Dm/DBul va continua, iar cei ce sunt banati la momentul de fata vor intra din nou si in primele luni vor exista un numar foarte mare de playeri banati si de playeri ce folosesc coduri.

Oricum cu putina munca nu era nevoie de Red.Bugged.Ro, tot ce trebuia era modificarea sistemului de [/sleep] adaugate sleep point ce sa il primesti la o ora jucata, daca vreti sa testati ce zic ducetiva in cele mai populate case(de exemplu prima casa de pe plaja si cea a lui Rayan) o sa imi acordati dreptate.

Edited by Vid
Posted

Cine e de acord +1

Nu compara Bugged cu B**** [ stii la ce ma refer ]. Sunt multe diferente intre aceste 2 servere :

• organizare
  • GM
  • Playeri

Eu zic ca al doilea server sa aiba doar 500 sloturi, iar daca se umple sa se mareasca numarul de sloturi :).

Cu cat mai mutli playeri cu atat mai bine :D.

Si apropo, ma duc pe al doilea, deoarece sunt nou in comunitate si acolo am sanse mai mari sa imi gasesc tovarasi de joc :D

Posted

Blue..

De ce?

- am donat pe rpg1, nu as vrea sa pierd contul premium, si alte beneficii..

- am o avere destul de mare aici.

- joc de 1 an, am reusit sa ajung in Top Player`s.

- multe altele..  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp