Crowley. Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Voi juca pe BLUE Totusi ideea cu cele 2 servere are ceva scapari. In primul rand Stafful nu poate face fata reclamatiilor / ticketelor si aplicatiilor pentru ca sunt foarte multe. Daca vor fii 2 servere probabil vor fi de doua ori mai multe reclamatii, de doua ori mai multe tickete si de 2 ori mai multe aplicatii. Edited March 18, 2014 by KoG.DuMiL
Zebagore Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Îmi doream de mult timp să încep un caracter nou. Acum că s-a ivit ocazia aceasta, voi juca pe Red, dar am să mai intru şi pe Blue pentru ZEII mei. .omg.
SnapP Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Votez blue.Misepare aiurea deschiderea unui nou server...iau munca de la inceput,practic sunt un "gunoier"de pe strada pe srv 2.
sTr.MoZoLyN Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Voi juca pe BLUE Totusi ideea cu cele 2 servere are ceva scapari. In primul rank Stafful nu poate face fata reclamatiilor / ticketelor si aplicatiilor pentru ca sunt foarte multe. Daca vor fii 2 servere probabil vor fi de doua ori mai multe reclamatii, de doua ori mai multe tickete si de 2 ori mai multe aplicatii. Am vazut la multi ca nu le convine asta.Normal ar fi sa se faca un PANEL separat un resposabil TICHETE pentru fiecare server si un staff diferit pentru ambele servere.!
optical Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Am vazut la multi ca nu le convine asta.Normal ar fi sa se faca un PANEL separat un resposabil TICHETE pentru fiecare server si un staff diferit pentru ambele servere.! Bineinteles ca va fi un panel separat. Edited March 25, 2014 by optical
SpRaY Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Eu consider ca nu ar trebui sa se deschida inca un server. Asa greu cum ne conectam, ne conectam E posibil ca acest nou server sa duca comunitatea spre rau, ci nu spre bine. Oricum, asta e decizia ta Shad0w, ce am scris mai sus este doar opinia mea. Daca sunteti de acord cu mine dati "share" la acest mesaj.
sTr.MoZoLyN Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Eu consider ca nu ar trebui sa se deschida inca un server. Asa greu cum ne conectam, ne conectam E posibil ca acest nou server sa duca comunitatea spre rau, ci nu spre bine. Oricum, asta e decizia ta Shad0w, ce am scris mai sus este doar opinia mea. Daca sunteti de acord cu mine dati "share" la acest mesaj.
Daniel_Mihai Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Voi juca pe ambele servere, în limita timpului disponibil.
Quartz Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Pe ambele. SE VEDE CAT DE STELIST ESTI TIBI [ROS/ALBASTRU] :( Fortza Rapid Bucuresti !! ATAT:X RAPIDD!!!!!!!!!!!!!!!! P.S: Blue, logic, dupa aproape 1 an de munca as fi nebun sa ma reapuc pe Red.
DarkApolo Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Nu stiu ce sa zic... pe Blue nu prea mai am ce sa fac, adica am masina, casa si destui bani, iar economia a deviat cam mult, deci s-ar putea sa ma apuc de red.
sTk.baZZoka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Eu voi alege red. Am doar level 10 si am aplicat la multe factiuni, dar la niciuna nu am fost acceptat nici macar pentru teste. Pe red macar la un loc intr-o factiune sper ca voi avea parte si de ce nu o casa, un bizz, nu stiu ce-mi rezerva viitorul pe server.
EuMent Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Bagati bunurile la licitatie ( casele , bizurile ) pe care playerii nu le mai folosesc...nu mai intra - pe primul server "blue" si adaugati mai multe CASE oameni buni. Au ajuns bizzurile pe "blue" de la 400 kk in sus si produc 30 k pe zi ( lucrati putin la ele ca nu e posibil sa faca un bizz intr-o zi intreaga cat faci tu in 4 ture cu 4 pesti la jobul de fish ) + ca a ajuns infernusul la 181 kk ... Incercam sa facem afaceri si cu case dar nu ai cu ce ... interioare urate...mai adaugati interioare ..case in zone mai bune...nu sunt diversificate deloc..zone urate...adaugati case ca sa cresteti interesul oamenilor ... mai adaugati bizzuri ...etc .2 joburi care is cautate restul pamant...si ca sa fiu ON topic - voi juca pe BLUE dar sper sa bagati lucruri noi sa ne starniti iar interesul.
Danny Florian Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Sincer am citit toate reply-urile si am ajuns la o concluzie. Sunt 2 tipuri de pareri legate de deschiderea noului server: 1) Este o idee proasta...am mult timp petrecut pe server bla bla. Aici ma cam incadrez si eu. Aceasta idee o au playerii care au de la 300-400 de ore in sus...pentru ei un server nou nu e bun...dar nu se gandesc la cei noi, ca ei au o sansa de doar 1% sa faca ceva pe acest server si asta doar daca prajesc cooler-ul de la calculator lasandu-l nonstop on si jucandu-se la fel de mult. 2) Ce idee buna cu serverul acesta bla bla bla. Asa gandesc cei noi, cei cu sub 300 de ore jucate. Normal nici asa nu e prea bine ca na, au dreptate putin si cei cu peste ca eu ma chinui mult sa fac ore si alea si vine unu de level 5 si ia functie gen sau chestii. Ma rog...eu unu o sa joc pe ambele servere...la inceput o sa fiu mai strong pe red dar tot blue o sa fie principalul.
NicK - RETRAS DIN SAMP Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Nici nush ce sa zic pe red merg acei care nau asa level mare cei care nau bizz.masini .. sau chiar daca sunt unii ,,sunt putin..mai pe scurt cei care nu au nimica de pierdut. Al 2 sv le da un ajutor celor noi veniti pe sv.deoarece pe 1sv deja treb sa ai bani multi ca sa fi cineva sau sati cumperi ceva... prob e in aceia ca am cheltuit si asa prea mult timp si am muncit prea mult pe 1 sv ..dar daca privim la preturile care sunt cei noi veniti nu cam au un viitor pe 1 sv .. al 2 sv le da o sansa DECI:: CRED CA serverul red ieste o sansa pentru a incepe un viitor mai bun si mai rezonabil dar sa fim sincer si aicea o sa trebuiasca sa donam sa cheltuim vremea pe samp in loc sa iasim cu prieteii afara .. deci o sa trebuiasca iarasi de la inceput sa incepeme.. si iese ca am jucat pe 1 sv cam pentru nimica .. daca sa ne gindim logic poate o sa avem expierenta dar ieseca am jucat inzadar care 1 an care ca mine 4 luni de zile .. In concluzie daca doriti sa va piereti timpul drag pe care il aveti intr-o joaca online .. sa incepeti totul de la inceput (ieseca ati perdut timpul 3=4 luni in zadar) jucati pe red sv ... Si peste citi va ani cind o sa vedeti ca prietenii vostri au mucit din greu si au factu rost de o masina de o familie fericita--o sa spuneti de ce oare miam pierdut timpul in zadar jucind samp(am pierdut jumate de viata jucind samp INZADAR ) ce am fost de noob.. ;) In fine sorry daca am scris gresit gramatica : Succese
BogdanCNZ Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Voi juca pe ambele servere. Sper ca pe RED sa iau lider la ceva :D GO!!!GO!!!GO!!!
thestar Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nici nush ce sa zic pe red merg acei care nau asa level mare cei care nau bizz.masini .. sau chiar daca sunt unii ,,sunt putin..mai pe scurt cei care nu au nimica de pierdut. Al 2 sv le da un ajutor celor noi veniti pe sv.deoarece pe 1sv deja treb sa ai bani multi ca sa fi cineva sau sati cumperi ceva... prob e in aceia ca am cheltuit si asa prea mult timp si am muncit prea mult pe 1 sv ..dar daca privim la preturile care sunt cei noi veniti nu cam au un viitor pe 1 sv .. al 2 sv le da o sansa DECI:: CRED CA serverul red ieste o sansa pentru a incepe un viitor mai bun si mai rezonabil dar sa fim sincer si aicea o sa trebuiasca sa donam sa cheltuim vremea pe samp in loc sa iasim cu prieteii afara .. deci o sa trebuiasca iarasi de la inceput sa incepeme.. si iese ca am jucat pe 1 sv cam pentru nimica .. daca sa ne gindim logic poate o sa avem expierenta dar ieseca am jucat inzadar care 1 an care ca mine 4 luni de zile .. In concluzie daca doriti sa va piereti timpul drag pe care il aveti intr-o joaca online .. sa incepeti totul de la inceput (ieseca ati perdut timpul 3=4 luni in zadar) jucati pe red sv ... Si peste citi va ani cind o sa vedeti ca prietenii vostri au mucit din greu si au factu rost de o masina de o familie fericita--o sa spuneti de ce oare miam pierdut timpul in zadar jucind samp(am pierdut jumate de viata jucind samp INZADAR ) ce am fost de noob.. ;) In fine sorry daca am scris gresit gramatica : Succese Normal, eu cred ca vor sa deschida al 2-lea server, pentru ca pe primu nici un newbie nu poate sa aiba si el ceva acolo, o casa un biz, de ce? Ca unii "nemancati" s-au trezit ei sa ridice preturile EXTRAORDINAR, adica omule, un Infernus care costa pe vremea mea Maxm 90kk, si full hidden tot tot, acuma il vad la 200kk, e posibil asa ceva? nu e tot aceiasi masina? i-a bagat viteza sau ce doamne iartama i-a facut? La fel si casele, eu care dadeam maxim 20kk pe o casa care nu face nici 20k pe zi, acuma am vazut case dealea la pret de 500kk, cine e nebun sa o cumpere? stiti cine? aia care au facut afaceri multe, au dat tepe, au inselat, si nu au fost prinsi, ei isi permit dar nu se gandesc si la economia serverului si deasta garantez ca o sa vezi foarte putin civili cand se va deschide celalalt server, + ca aici ca sa intri intr-o factiune trebuie sa ai un level al naibi de mare, o reputatie ca altfel nu te primeste la level 10 pana in 30. (PILE), O spun pe propia piele, daca ar fi sa aplic in alt departament ma jur ca nu m-ar accepta, de ce? ca nu am mai jucat si ca oameni te respecta doar atunci cand ai o functie pentru a le da lor o mana de ajutor, mai sunt si care accepta deaia mici si tin sa felicit acei lideri ca stiu ce e ala RP. Oricum nimic nu o sa mai fie la fel, poate ma credeti nebun dar sincer as fi preferat sa ramana sv de 500/500, te conectai greu dar macar erau oameni de baza, nu DM-isti, NU post-hunteri, NU nebuni care sa ridice preturile, NU asa de multi codati, acuma s-a ajuns sa te omoare prin perete.. 1
VogelFrei Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Desi joc de 4 luni pe serverul principal, odata cu deschiderea noului server, voi juca in mare parte pe acesta. Judecand dupa starea generala de plictiseala care domneste acum pe server, experienta unui nou inceput pare ceva interesant.
Recommended Posts