Jump to content

Pe care server vei juca, blue sau red?

Pe care server vei juca?  

508 members have voted

1. 1. Ce server alegi?

• Blue (serverul principal)
    • Red (al doilea server)
    • Voi juca pe ambele

Recommended Posts

Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

+1

Posted

Eu voi ramane pe cel principal deoarece toaoa munca mea averea mea este aici ...

Si nu mi se pare o idee buna cu 2 servere...mai bine mareati slotul de la 1000 la 1500 sau 2000 ..

S-a spus de sute de mii de ori ca maximum de sloturi este 1.000 ...

OFF: Cu ii convine sa lase 1 an - 5  luni cat o fii pentru a lua-o de la inceput ? ... O sa se duca pe RED  cine are level mic si cine nu are  cont premium. O sa fie pe ambele 1000/1000.

ON: Ambele.

Posted (edited)

Normal, eu cred ca vor sa deschida al 2-lea server, pentru ca pe primu nici un newbie nu poate sa aiba si el ceva acolo, o casa un biz, de ce? Ca unii "nemancati" s-au trezit ei sa ridice preturile EXTRAORDINAR, adica omule, un Infernus care costa pe vremea mea Maxm 90kk, si full hidden tot tot, acuma il vad la 200kk, e posibil asa ceva? nu e tot aceiasi masina? i-a bagat viteza sau ce doamne iartama i-a facut? La fel si casele, eu care dadeam maxim 20kk pe o casa care nu face nici 20k pe zi, acuma am vazut case dealea la pret de 500kk, cine e nebun sa o cumpere? stiti cine? aia care au facut afaceri multe, au dat tepe, au inselat, si nu au fost prinsi, ei isi permit dar nu se gandesc si la economia serverului si deasta garantez ca o sa vezi foarte putin civili cand se va deschide celalalt server, + ca aici ca sa intri intr-o factiune trebuie sa ai un level al naibi de mare, o reputatie ca altfel nu te primeste la level 10 pana in 30. (PILE), O spun pe propia piele, daca ar fi sa aplic in alt departament ma jur ca nu m-ar accepta, de ce? ca nu am mai jucat si ca oameni te respecta doar atunci cand ai o functie pentru a le da lor o mana de ajutor, mai sunt si care accepta deaia mici si tin sa felicit acei lideri ca stiu ce e ala RP. Oricum nimic nu o sa mai fie la fel, poate ma credeti nebun dar sincer as fi preferat sa ramana sv de 500/500, te conectai greu dar macar erau oameni de baza, nu DM-isti, NU post-hunteri, NU nebuni care sa ridice preturile, NU asa de multi codati, acuma s-a ajuns sa te omoare prin perete..

Sm4rT==>> Ai dreptate in legatura cu factiunile,toti leaderi sunt PROSTI/IDIOTI si recruteaza doar persoana cunoscute cu level mare(Cateva exceptii:NexT,St.TripleXXX,St.RaYaN,William,CTC)in rest toti se incadreaza in descrierea asta.).Unii nici nu citesc aplicatiile,doar se uita la level si nick daca nu ai lvl mare si nu esti cunoscut nici nu o mai citest.Pai atunci noi care vrem in factiuni ce facem frate???

Edited by SkieZ
Posted

Logic ca o sa joc pe Blue deoarece acolo am totul.. am bani masini casa ... rank mare in factiunea care-mi place ! Pe Red o sa intre doar cei de level pana in 13-15 .. cei care nu au intrat in vreo factiue si nu au ceva bani pe serverul principal... asa ca ei se vor gandi sa intre pe serverul nou pentru a prinde ceva ... case ... sau bizz-uri ! Si multi cu level mare pe acest server... o sa intre pe celalant pentru a primi admin/helper !

Posted

Eu consider ca nu ar trebui sa se deschida inca un server.

Asa greu cum ne conectam, ne conectam

E posibil ca acest nou server sa duca comunitatea spre rau, ci nu spre bine.

Oricum, asta e decizia ta Shad0w, ce am scris mai sus este doar opinia mea.

Daca sunteti de acord cu mine dati "share" la acest mesaj. 

Posted

Pe red, mai bine sa iei totul de la 0 :) , parerea mea. Cei care ati spus ca toti care o sa joace pe red au un trecut murdar, nu e adevarat, unii poate vor sa inceapa ceva de la 0 sa munceasca cu toti playerii cot la cot.

Posted (edited)

Blue, evident.. Ai putea deschide un alt server dar fara sa se redirectioneze automat sau macar sa poti alege daca vrei sa astepti loc pe blue sau sa fii redirectionat pe red. Poate cu noul server veti atrage doar pt functii gen lider.. helper

Edited by jamaica9
Posted

Ma voi apuca de red.bugged.ro din simplul fapt pentru ca :

Vreau sa experimentez o lume noua

Pe blue.bugged.ro nu prea mai jucam,ma plictisisem,o data ce ai destui bani,si nu te accepta nici macar cea mai slaba factiune,te plicisesti

Sper ca pe acest server o sa pot intra macar in cea mai slaba factiune pe acel server,fara pile cum intrau unii pe blue.

Oricum,nu e buna ideea,serverul original va avea foarte mult de pierdut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp