Jump to content

Pe care server vei juca, blue sau red?

Pe care server vei juca?  

508 members have voted

1. 1. Ce server alegi?

• Blue (serverul principal)
    • Red (al doilea server)
    • Voi juca pe ambele

Recommended Posts

Posted

Nu stric un trecut frumos si mult timp si cativa banei investiti. Raman pe blue. De ce?

Fac pariu ca in fiecare ora din seara peste 300 de playeri asteptau sa se logheze. Cred ca pe red vor fi in jur de 400-500 ON

Cine este de acord cu mine poate da +1

Posted

Ma bag pe 2 pana i-au unban pe primul .

Sau daca am o sansa la o functie raman, pe 2.

Posted

@AIM.dOx Îmi dau seama că vei juca și pe serverul 2 ca să furi cum ai furat până acum pe serverul principal  de ți-ai facut contul de aproximativ 5kkk sau chiar mai mult , ma rog dacă atât gândești e problema ta.

Tibii eu tot pe serverul principal voi ramane , dupa cum au spus și cei de mai sus, nu m-am chinuit atât pentru ce ? să o iau de la 0 pe un server 2 .

Posted (edited)

Pe Blue.Tot Blue va fi cel in care vor fi cei mai multi playeri,doar playeri vechii vor sta pe Blue,cei noi pe Red.O consider o idee proasta.O idee buna ar fi daca ati face serverele sa comunice prin aceiasi baza de date dar si asta e cu risc.

Raman pe Blue deoarece

-Am avearea aici

-Am contul premium aici

-Am donat aici pentru masini pentu tot.

-Aici am inceput si aici vreau sa termin.

O consider o idee de o parte buna de o parte dezamagitoare.Cum doresc Owneri.Aceasta este parerea mea.Nici de a face serverele sa comunice prin aceiasi baza de date nu este prea buna dar nici sa faci 2 servere total diferita unde doresti ca si playeri de pe Blue sa vina pe Red.Parerea mea.Respect Shad0w and Tibi.

Edited by TheLinQ
Posted

este foarte simplu : faci 2 servere playerii se vor baga pe cel nou si se vor plictisi de cel vechi 

treaba voastra adminilor nu rezolvazi nimic

Posted

Eu voi incepe pe Red chit ca am ce imi trebe pe Blue.
In primul rand voi incepe pe Red deoarece pe Blue preturile la toate bunurile detinute sunt scumpite cu 2 sau 3 mai mare.
In al 2-lea rand vreau sa incep pe Red deoarece toti playeri care vor juca vor incepe de la zero.
Concluzie,este foarte buna ideea asta de a avea 2 servere in acelasi timp.
Felicitari Shadow tie si echipei.

Posted

Pe Blue logic, aici am invata sa joc SA:MP, aici am invatat cum sa trag, aici am invatat ce inseamna RolePlay, + mi se pare ca Red este cam hard, din primele vederi, multi de level mic, care nu au cont premium, care nu au sanse la ceva se vor duce acolo, cred ca o sa devina, blue 750-800 in fiecare seara si red o sa fie undeva pe la 400-500 seara.

Sper sa fie o alegere inteleapta.

Posted

Voi juca pe ambele si atunci voi da cu concluzia pe care raman, acum e greu de zis. Deja pe RPG sunt multe persoane cu 1kkk + si nu pot sa mai imi cumpar si eu un bizz / casa daca nu am peste 1kkk ... Vedem ce va fi

Posted (edited)

Mda, pâna acum BLUE Bugged este cel mai votat.

Edited by ZersZEW
Posted

@Tibi,eu avand in vedere ca sunt nou o sa joc pe amandoua,dar probabil voi juca mai mult(mult mai mult)pe blue pentru ca nu am timpul necesar sa joc pe amandoua sa fac bani si astea.Si asa imi este destul de greu sa incep pe Blue

Posted

Nu mi se pare o idee buna sa se creeze un nou server.

In primul rand, personal, apreciez foarte mult aceasta comunitate pentru ca are un singur server care este mereu populat si foarte bine organizat. Daca ar pleca multi playeri nu ar mai fi cu nimic special si nici nu ar mai fi cel mai mare server de SAMP din Romania.

In al doilea rand, dabia se gasesc oameni seriosi pentru functiile mari pe un server..daca mai adaugati inca unul va fi si mai rau.

Ar fi interesant sa se creeze un al doilea server cu game mode total diferit, gen hard role-play.

Posted

Voi juca pe ambele, am un trecut destul de curat pe Blue, dar am avut ban pentru 2 zile, am ramas cu banii pe 0 abia am putut sa recuperez  ceva.. Pe red o sa am sansa de nu a mai face prostii, sa incep totul de la 0, cum fost server-ul la inceput, numai ca cu o mai mare comunitate decat pe atunci. Dar nici 1200 ore jucate nu stric.

Posted (edited)

Am venit special sa-mi incerc 'calitatile' pe serverul Red. In prezent, cred ca buGGed va ajunge ca serverele lui bobo, insa mereu buGGed ne-a oferit surprize.

Edited by Barkley..
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp