Jump to content

Pe care server vei juca, blue sau red?

Pe care server vei juca?  

508 members have voted

1. 1. Ce server alegi?

• Blue (serverul principal)
    • Red (al doilea server)
    • Voi juca pe ambele

Recommended Posts

Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

Posted

Părerea mea este următoarea:

• O să ajungem ca cealalta comunitate care şi-a deschis doua servere şi nu o să mai fim locul 1
  • Majoritatea o să se lase de Blue Bugged cu speranţa că vor reuşii pe Red Bugged şi aşa se va ajunge la 500 playerii, nu mi se pare o idee bună.
  • Shad0w/Tibi o să aibă foarte mult de muncă cu reclamaţile de pe ambele servere, raportari bugguri, tickete, etc, etc…
  • Oricum, este decizia lui Shad0w, dacă el consideră că va fi bine pentru server, aşa să fie.

Cine e de acord +1

Deci aleg să rămân pe BUGGED1

GG

Posted (edited)

Pe Blue, cu toate ca nu am jucat foarte mult, iar incepatorii(cei noi pe server) vor merge pe red, pentru ca e totul de la 0, dar tot blue va ramane baza, si multi se vor intoarce de pe red inapoi pe blue, dupa cam o luna de la deschiderea lui red, red va pica, nimeni nu se va mai duce, se vor duce pe blue si cei noi.Si vom ajunge ori 1000 pe blue si pe red 200-300, ori 800 pe blue si 200-300 pe red. Oricum serverul II, nu va avea acelasi succes. Plus ca pe red s-au dus cei care stau in pc 20/24h, cu speranta ca vor prinde o casa, un business, o functie de leader, helper, admin, sau cu speranta ca vor prinde in stock infernus/nrg ieftine, dupa aceea se vor scumpii, insa 40-50% din ei, nu au acel "noroc" sa prinda ce am enumerat mai sus, si se vor intoarce pe blue. Parerea mea !

Edited by R4iNN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp