VladXd6 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) Moduri Infernus: In primul rand tin sa spun ca modurile nu sunt facute de mine, le-am gasit pe internet. Aceste moduri nu produc lag si sunt HQ(High Quality). 1) Acest mod inlocuieste Infernus cu BMW M3 Hamman. -Niste poze pentru a vedea masina: - Aici o sa va dau link download: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/9272-bmw-m3-hamman.html -Mod Instalare: Acest mod are Auto Installer, deschideti programul si dupa Install. 2) Acest mod inlocuieste Infernus cu Dodge Challenger Socado. -Poze cu masina: - Aici o sa va dau link download: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/38678-dodge-challenger-socado-com-rotiform-fixa.html -Mod Instalare: Acest mod are Auto Installer, deschideti programul si dupa Install. - La acest mod puteti pune si /carcolor 2 . Acestea sunt cele 2 moduri, sper sa va placa! P.S. Daca va plac un +1 ar fi numai bun. Edited March 21, 2014 by VladdZEW 6
SmoKKer. Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Nu e pe gustul meu. Nu o lua in nume de rau, e parerea mea. Dar gg pentru munca depusa.
VladXd6 Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Nu e pe gustul meu. Nu o lua in nume de rau, e parerea mea. Dar gg pentru munca depusa. Mersi ca mi-ai zis parerea ta, nu am de ce sa o iau in nume de rau. Mersi
vaLuTzu. Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Sunt frumoase modurile, nu incurajez plagiatul dar apreciez ca te-ai straduit ni le arati.
VladXd6 Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Foarte frumos felicitari! Il voi folosii si eu. Multumesc!
Ichimseby Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Or sa fie multi playeri,care nu or sa vrea modurile tare,de oarece produc lag.
VladXd6 Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Or sa fie multi playeri,care nu or sa vrea modurile tare,de oarece produc lag. Daca faceau lag nu le mai postam... gj, e fain. Mersi
VladXd6 Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Nu sunt foarte frumoase. Mersi ca mi-ai zis parerea ta :), mie mi se par destul de frumoase.
Recommended Posts