sNaCks Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Nume mod: FPS-LIMIT removal. Descrierea modului: Rahatu' de samp limiteaza fps-urile la 105, acest mod elimina aceasta limita. Instrucțiuni de instalare: Use le .cs? Poze / Video (obligatoriu): Nu pot oferi, n-are rost. Download: http://rghost.net/53244724 Sursa: [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Alte precizări: Daca aveti un PC bun puteti avea pana la 600fps, 900 daca va uitati in pamant(lel). ACEST MOD ESTE DOAR PENTRU CEI CU PC-URI HIGH-END, NO SHIT PCs. Nu sariti cu gura l-am intrebat daca pot sa il postez e banat dupa cum stiti . [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] la valoare. 3
sNaCks Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 k k @AIM.SNACKS Deci este legal ? Iti da mai multe fps-uri nu modifica altceva.
sNaCks Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 bun mod. Se pune in folderul Cleo (cred). nu? da
Renee Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) Este inutil, fps-ul e in legatura cu frecventa de refresh a monitorului. Daca frecventa de refresh este de 60Hz atunci monitorul va afisa 60fps(chiar daca in joc iti arata de exemplu 200fps), daca are 75hz=75 fps. Functioneaza numai cu monitoarele high-end cu frecventa de refresh 144hz, in cazul asta e folositor modul, dar nu cred ca toti au monitoare dalea. Edited March 21, 2014 by Renee
Anndi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Interesant mod, acum pot trece de 100 FPS. @Renee ,n-are nicio legătură frecvența de refresh a monitorului cu FPS-urile, întrucât SA:MP nu folosește V-Sync.
Renee Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 V-sync limiteaza doar fps-urile la frecventa de refresh a monitorului ca ele sa ramana constante. Daca e oprit e acelas lucru nu se vede imbunatatire de performanta(decat pe unele pc-uri low end). Fps-ul pe care il vezi cu ochiul liber e acelasi, dar cel care apare in fraps este mult mai mare.
GrasuXXX. Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Nume mod: FPS-LIMIT removal. Descrierea modului: Rahatu' de samp limiteaza fps-urile la 105, acest mod elimina aceasta limita. Instrucțiuni de instalare: Use le .cs? Poze / Video (obligatoriu): Nu pot oferi, n-are rost. Download: http://rghost.net/53244724 Sursa: [cheater cu mult prea mult timp liber]. Alte precizări: Daca aveti un PC bun puteti avea pana la 600fps, 900 daca va uitati in pamant(lel). ACEST MOD ESTE DOAR PENTRU CEI CU PC-URI HIGH-END, NO SHIT PCs. Nu sariti cu gura l-am intrebat daca pot sa il postez e banat dupa cum stiti . [cheater cu mult prea mult timp liber] la valoare. Şi cum fac să-l activez, sau altceva? L-am pus în Cleo, bun după trebuie să scriu o comandă ceva sau se activează singur?
sNaCks Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Şi cum fac să-l activez, sau altceva? L-am pus în Cleo, bun după trebuie să scriu o comandă ceva sau se activează singur? Se activeaza automat . V-sync limiteaza doar fps-urile la frecventa de refresh a monitorului ca ele sa ramana constante. Daca e oprit e acelas lucru nu se vede imbunatatire de performanta(decat pe unele pc-uri low end). Fps-ul pe care il vezi cu ochiul liber e acelasi, dar cel care apare in fraps este mult mai mare. Desteptule, asa e pentru pc-uri care pot depasi 105 fps, adica scoate limita de fps-uri din samp. Nu e ilegal. Am ajuns la 200 fps cu asta, deci daca nu sti taci dreq acolo. NU ESTE PENTRU PC-URI LOW, PENTRU PC-URI HIGH CARE POT TRECE DE 105 fps, adica limita in samp Este inutil, fps-ul e in legatura cu frecventa de refresh a monitorului. Daca frecventa de refresh este de 60Hz atunci monitorul va afisa 60fps(chiar daca in joc iti arata de exemplu 200fps), daca are 75hz=75 fps. Functioneaza numai cu monitoarele high-end cu frecventa de refresh 144hz, in cazul asta e folositor modul, dar nu cred ca toti au monitoare dalea. Taci ca esti obosit
PanteraSHAF Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Pwp SNACKS că l-ai postat,pwp [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] că l-ai făcut,am 240 fps-uri,yuppyy
sNaCks Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Pwp SNACKS că l-ai postat,pwp [cheater cu mult prea mult timp liber] că l-ai făcut,am 240 fps-uri,yuppyy yuppy.
sNaCks Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Hehe, am 160 fps-uri, mersi mult snacks. Nu imi multumi mie ci lui [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].
Forbidm Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Nu imi multumi mie ci lui [cheater cu mult prea mult timp liber]. e but re n k o
Recommended Posts