Jump to content

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vă urez baftă, eu mă voi retrage de pe comunitate, dar voi mai activa pe forum. Alexander, te rog să nu mă scoți din clan, mai mă bag și eu la discuții cu voi :)

Posted (edited)

Vă urez baftă, eu mă voi retrage de pe comunitate, dar voi mai activa pe forum. Alexander, te rog să nu mă scoți din clan, mai mă bag și eu la discuții cu voi :)

Neata si sper sa mai revi . :>

Edited by AlexSHAF.
Posted

Unde te duci Kruzz?

Posted (edited)

Sa fiti iubiti /joke. 

Retras, activ pe forum, bafta.

Vă urez baftă, eu mă voi retrage de pe comunitate, dar voi mai activa pe forum. Alexander, te rog să nu mă scoți din clan, mai mă bag și eu la discuții cu voi  :)

Me too.

Edited by element.
Posted (edited)

WDfveWS.jpg    Multa bafta!

Edited by Gigii.Capone
Guest Vertex
Posted

Aah..nu stiam ca aveti si pe forum...Am mancat un mar.

Posted

Salut la toti!

Cand se deschid aplicatiile pentru Capone? (va rog sa nu cereti warn, a fost doar o simpla intrebare)

Posted

Voi chiar nu va plictisiti sa copiati de la renk0? Ia spune, si tu ai gasit acelasi avatar pe net?

Voi chiar nu va plictisiti sa copiati de la renk0? Ia spune, si tu ai gasit acelasi avatar pe net?

Aha, şi semnătura ta ce e?
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp