AndrewShineXD Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Nickname: SHINE Nickname-uri anterioare: AndrewShine, SHINEZEW; Vârsta: 15; Level: 39; Ore jucate: 574; De cât timp joci sa:mp?: 2 ani, dar pe acest server de aproximativ 7 luni; Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: Da, pentru limbaj, m-am certat groaznic cu un tip; De ce doreşti să te alături clanului Capone?: Liderul este un baiat okay și consider că pot să aduc mândrie acestui clan; Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: ZEW, am părăsit clanul pentru că am considerat că nu mai aveam nevoie de clan la acel moment; Ai avut conflicte cu un membru Capone? Dacă da, cu cine şi de ce?: Nu, nu am avut; Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Sigur; Alte precizări: Nu am, sper să fiu acceptat; -retrag, nu joc pe red deoarece un idiot mi-a plagiat numele. Edited March 22, 2014 by SHINE.
Alexander.Capone Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Closed. Edited March 22, 2014 by Alexander.Capone
Recommended Posts