Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: ExTaZZ

Nickname-uri anterioare:-

Vârsta:15 ani

Level:2

Ore jucate:3 ore.

De cât timp joci sa:mp?:De la varsta de 12 ani.

Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?:Nu, nu am fost banat niciodata.

De ce doreşti să te alături clanului Capone?:Doresc sa ma alatur clanului Capone deoarece a fost, este si va fi cel mai respectat clan de pe comunitatea bugged si vreau sa devin si eu unul din ''caponistii" serverului. Consider ca respect cerintele acestui clan si vreau sa-mi fac prieteni mai multi.

Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Pe red nu am mai facut parte din niciun clan.

Ai avut conflicte cu un membru Capone? Dacă da, cu cine şi de ce?:Din contra, am multi prieteni in Capone.

Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?:Desigur ca realizez acest lucru. Daca nu nici nu as fi pus aplicatie.

Alte precizări: Va multumesc si va respect decizia indiferent daca este una pozitiva sau negativa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp