RichardShhtt Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Pentru a intra in clanul [savages] ai nevoie de o aplicatie dupa urmatorul model: Atentie! Persoanele care aplica in batjocura sau se alatura clanului si stau o perioada scurta de timp, risca sa fie excluse permanent din acest clan. Gandeste-te de 2 ori inainte de a face o aplicatie. Nu toleram jucatori care isi bat joc de clan. Citeste regulamentul inainte de a aplica. Daca vrei sa aplici in SavgesFamily, trebuie sa aplici dupa modelul de mai jos. De asemenea, daca faci aplicatie in graba si cu nepasare, cererea va fii respinsa. - Viata reala: Nume : Varsta : Autodescriere (~ 20 cuvinte): - ONLINE: Nick Sa:Mp: Level(minim 6): De cat timp joci Sa:Mp? Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Link profile panel : - CLAN: Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Edited September 8, 2014 by Tonyysss and Iron Logo applicati 1 Quote
addicted Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Nickname : eVoNeLLevel : 2Nume real : CristiVarsta : 18Ai invatat regulamentul (vei fi testat din el): Da . De ce vrei sa intrii in clanul F&F (minim 10 cuvinte) : Deoarece esti un clan foarte frumos iar in primul rand leaderul este foarte respectuos fata de ceilalti playeri si in al doilea rand sa imi fac noii prieteni pe server deoarece sunt player nou .Cu ce poti ajuta clanul : Deocamdata cu nimic dar pe parcurs o sa ma gandesc .Descrie-te in minim 15 de cuvinte : Sunt un baiat de treaba , prietenos , nu sunt un dusmanos ca altii nu port pica pe nimeni si hai sa ne jucam sa:mp frate red.bugged.ro !!!De cand joci pe server : de Astazi dar am cont si pe Blue.bugged.ro .Cate ore petreci zilnic : 5-6 ore pe fiecare zi cate-odata si 7 .In ce interval de timp joci : de Luni pana Duminica .Esti pe Blacklist la vreo factiune/clan : NuDaca da,esti dispus sa platesti : DaPoza cu /mywarns :http://i.imgur.com/kwD8gOl.pngPoza cu /stats :http://i.imgur.com/gY3ZgSW.pngLink catre UCP (redpanel.bugged.ro)(obligatoriu) : http://panel.bugged.ro/Alte precizari : Va multumesc . Quote
RichardShhtt Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 @addicted Aceeptat.Te astept HQ pentru a da testele. Quote
K1r0z. Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Nickname : K1r0zLevel : 3Nume real : CristianVarsta : 20Ai invatat regulamentul (vei fi testat din el): Da. De ce vrei sa intrii in clanul F&F (minim 10 cuvinte) : As dorii sa intru in clanul Savages deoarece este un clan frumos, respectat si deoarece imi doresc sa imi fac noi prieteni.Cu ce poti ajuta clanul : Cu tot ce este nevoieDescrie-te in minim 15 de cuvinte : Sunt un baiat de gasca, destept, serios, glumet doar cand trebuie si imi place sportul.De cand joci pe server : De cand s-a deschis.Cate ore petreci zilnic : 5-6 oreIn ce interval de timp joci : Nu am un interval anume.Esti pe Blacklist la vreo factiune/clan : Nu.Daca da,esti dispus sa platesti : Da.Poza cu /mywarns : http://i.imgur.com/FmHnfop.pngPoza cu /stats : http://i.imgur.com/FmHnfop.pngLink catre UCP (redpanel.bugged.ro)(obligatoriu) : http://redpanel.bugged.ro/profile/K1r0zAlte precizari : Userbar si Factiunea sunt de pe Blue, acolo joaca fratele meu. Edited March 23, 2014 by K1r0z. Quote
RichardShhtt Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 @K1r0z. Acc. te astept HQ pentru teste Quote
recycler Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Nickname :CaTaLiNLevel :2Nume real :CatalinVarsta :16Ai invatat regulamentul (vei fi testat din el):Da De ce vrei sa intrii in clanul F&F (minim 10 cuvinte) :Pentru ca imi place acest clan si vreau sa fac parte din el Cu ce poti ajuta clanul : DepindeDescrie-te in minim 15 de cuvinte :Sunt un baiat glumet,par cret,ochi caprui inalt locuies in Galati si cam acesta sunt eu De cand joci pe server :2 zileCate ore petreci zilnic :4-5ore am scoalaIn ce interval de timp joci :17:20:00Esti pe Blacklist la vreo factiune/clan :NuDaca da,esti dispus sa platesti :DaPoza cu /mywarns :http://imgur.com/aPp2zD6,CSIoOAa#1Poza cu /stats :http://imgur.com/aPp2zD6,CSIoOAaLink catre UCP (redpanel.bugged.ro)(obligatoriu) :http://redpanel.bugged.ro/profile/CaTaLiNAlte precizari :Nu Quote
RichardShhtt Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 @CaTa... Esti acceptat te astept sa ma contactezi pentru a da testele. Quote
RaulicuRaulicu Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 - Viata reala: Nume:R aul Beldian Varsta:12 Autodescriere (~ 20 cuvinte):Baiat de gasca,glumet,imi place si fotbalul si in general toate sporturile,sa ies pe afara cu prieteni rareori cu fetele. Domiciliu:Jud.Mures,Reghin,Romania Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:RaulBadBoy Level(minim 10):3 De cat timp joci Sa:Mp?:Cam 1 an. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:6-7 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Nici unul - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Ceva,ceva Ce programe stii sa folosesti?:Paint,Word. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la leader Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu experienta in gameplay De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentru ca mi se pare ca vei fi putin mai respectat. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (50k):Desigur.Chiar si mai mult. Quote
RichardShhtt Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 @RaulBadBoy Te astept sa ma contactezi in game sa dai testele. Quote
CatalinVincentiu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 - Viata reala: Nume:Catalin Varsta:16 Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt glumet,bun,intelegator cu bun simt,sunt un baiat de gasca si imi place fotbalul ba chiar joc la o echipa de juniori. Domiciliu:Luzi-calugara judetul Bacau Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:Catalin. Level(minim 10):Am aproape lvl 3 . De cat timp joci Sa:Mp?:Joc de aproximativ 2 ani . Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu nu am avut ban. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:10 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am avut nikuri anterioare. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop,Fraps,TS 3,Skype si multe altele - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Pai dadea seful /ad-uri Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu bani sa ajut la razboaie/war-uri si cu multe altele. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Deoarece are multi membri si vreau sa vad cum e. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (50k):Da Quote
RichardShhtt Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 @Catalin.XXX Astept sa ma contactezi pentru a da testele. Quote
Dudle Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nume:Andrei Varsta:17ani Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa ma joc samp. Domiciliu:Radauti Sex [ M / F ]:Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp:Channel Level(minim 3):3 De cat timp joci Sa:Mp?: de 3 ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Dudle - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Ce programe stii sa folosesti?:Toate care imi trebuie. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De pe forum Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu respect De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca il ador. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Da, dar trebuie sa mai fac Quote
RichardShhtt Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 @Channelx Te asptept sa ma contactezi sa dai testul. Quote
Beno Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nume: Velea Bogdan Varsta: 15 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Un baiat inteligent, ascultator, respectuos, amuzant, devotat , increzator, energic, de gasca, am cei 7 ani de acasa etc. Domiciliu: Bucuresti Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Tokyo Level(minim 1): 1 De cat timp joci Sa:Mp?: 4-5 luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Niciodata Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 3-5 ore Ce nick-uri ai avut inainte?: Beno (pe blue) - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Logic Ce programe stii sa folosesti?: Aproape orice. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Forum Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu orice e nevoie. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca imi place numele si vreau sa fac parte dintr-un colectiv. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Desigur Quote
Beno Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nume: Velea Bogdan Varsta: 15 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Un baiat inteligent, ascultator, respectuos, amuzant, devotat , increzator, energic, de gasca, am cei 7 ani de acasa etc. Domiciliu: Bucuresti Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Tokyo Level(minim 1): 3 De cat timp joci Sa:Mp?: 4-5 luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Niciodata Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 3-5 ore Ce nick-uri ai avut inainte?: Beno (pe blue) - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Logic Ce programe stii sa folosesti?: Aproape orice. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Forum Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu orice e nevoie. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca imi place numele si vreau sa fac parte dintr-un colectiv. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Desigur Quote
Obositu Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) Beno , acceptat. @Beno Edited March 28, 2014 by Richard Quote
marianmafia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Viata reala: Nume: Marian Varsta: 16 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt din Galati, am 16 ani imi place sa imi fac prieteni rapid.. imi place sa respect pe cei care ma respecta dar si pe cei care ma ajuta la anumite treburi.. imi place sa lucrez in echipa,.. imi placesa am familie.. imi place anotimpul vara penru ca este cald si atrag multe gagici..am 1,60m..par negru..ochii caprui.. si sunt un baiat cu simtul umorului...sunt glumet de treaba si ajut lumea care are nevoie de ajutor Domiciliu: Galati. Sex [ M / F ]: Masculin. - ONLINE: Nick Sa:Mp: MaRy_An Level(minim 3): 5 inca un payday si fac 6 De cat timp joci Sa:Mp? 1 an Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): da. inselatori Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 10 pre aproximativ. Ce nick-uri ai avut inainte?: tot acesta - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: da Ce programe stii sa folosesti?: photshop doar atat. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:de pe forum. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: cu o suma de bani De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: pentru a sustine clanu Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): da Edited March 29, 2014 by MafiaTheDead Quote
RichardShhtt Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 @ Te astept sa ma contactezi sa dam testul. Quote
preto_97 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 - Viata reala: Nume: Pretorian Varsta: 17 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt serios, prietenos, sociabil, imi place sa ajut oameni, sa respect reguli, imi asum de fiecare data responsabilitatile si ma integrez repede intr-un colectiv. Domiciliu: Slatina Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Preto Level(minim 3): 6 De cat timp joci Sa:Mp? 3 luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 4-5 ore pe zi Ce nick-uri ai avut inainte?: - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da. Ce programe stii sa folosesti?: Bandicam, MovieMaker - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De pe forum. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu ce e nevoie. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Imi place tag-ul clanului si am auzit ca sunt perosane de treaba. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da. Quote
Obositu Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 @@preto_97 Acceptat! Contacteaza-l pe Richard pentru a da testul. Quote
Supremul Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Nume:Gabriel Varsta:17 ani. Autodescriere (~ 20 cuvinte):Ma numesc Gabriel sunt din orasul Bacau si am o minunata varsta de 17 ani.Studiez la colegiul national Grigore Antipa la profil Matematica Informatica imi place sa ma joc pe calculator si sa ies cu prietenii pe afara la un fostbal si sa ma distrez. Domiciliu:Bacau Sex [ M / F ]:Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp:Supremul Level(minim 3):6 De cat timp joci Sa:Mp?De 7-8 zile. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu a fost cazul. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:9-11 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am mai avut. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Sigur Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop,Fraps,TS 3,Skype si multe altele ! - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Dadea seful clanului /ad-uri. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu bani sa ajut la razboaie/war-uri si cu multe altele. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Deoarece este un clan cu membri de treaba cunosc aproape toti membri si pentru ca este condus de un lider dem de pozitia pe care o are si inmpreuna o sa reusim ca,clanul[savages] sa ramana asa cum este si o sa devina cel mai bun! Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Momentan nu sunt pe 0$ am pierdut mult la /dice dar cand este nevoie contactati-ma si voi da cei 100k. Quote
Obositu Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 @@Supremul , acceptat. Contacteaza-l pe Richard pentru teste. Quote
albertsefu Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Nume:albert Varsta:13 Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt baiat de treaba Intelegator Permit la glume nu ma supar repede Domiciliu:Constanta Sex [ M / F ]:M - ONLINE: 5,6 ore Nick Sa:Mp:albertsefu Level(minim 3):6 De cat timp joci Sa:Mp? De 2 saptamani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 5,6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Sunt nou si Nam avut - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:da Ce programe stii sa folosesti?:Bandicam Movie Maker - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De pe forum. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu ce e nevoie. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Imi place tag-ul clanului si am auzit ca sunt perosane de treaba. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da. Quote
sebyseby Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 - Viata reala: Nume:Sebastian Varsta:15 ani. Autodescriere (~ 20 cuvinte):Salut ! , sunt Sebastian sun din orasul Buzau si am 15 ani . Sunt un baiat descurcaret , imi place munca in echipa si am cei 7 ani de acasa . Stiu sa ma comport cu "prietenii" mei si imi place sa joc BUGGED in special RED alaturi de prietenii mei. Domiciliu:Buzau , Str.Rahovei nr. 9 . (casa). Sex [ M / F ]:M. - ONLINE: Nick Sa:Mp:Eyez. Level(minim 3):7 De cat timp joci Sa:Mp?Joc SA-MP de un an. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:7-8 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am avut. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Desigur. Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop , Paint , Imgur.. etc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:"/AD" Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Orice. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Am auzit multe despre acept clan si as vrea sa fac parte din el Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Desigur. Respecta si vei fi respectat. Quote
Recommended Posts