bodyx Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Nume: Marius Varsta: 20 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Numele meu este Marius sunt originar din Tg-jiu,dar acum locuiesc in Timisoara.Sunt o fire sociabila si imi place foarte mult sa imi petrec timpul la PC si cu prieteni. Domiciliu: Timisioara Sex [ M / F ]:Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp: Marutu.Madafaka Level(minim 3): 1(maine seara am 3 :d) De cat timp joci Sa:Mp?3-4 ani cu pauze in general si pe bugged de cateva luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu a fost cazul. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:Pai depinde cand sunt la munca mai putin cand sunt liber mai mult.In general 5-6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am mai avut. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Incepator Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop,C++ - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Dadea seful clanului /ad-uri. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Momentan cu putini bani si cu prezenta la war-uri. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Imi place filmul Savages Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Daca mai duc cateva tiruri da. Quote
RichardShhtt Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 @bodyx @Eyez @@albertsefu Contactatima in joc sa dati testele. Quote
prounk Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 - Viata reala: Nume: Andrei Varsta: 17 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, ambitios, cu simtul umorului si dornic de actiune. Imi place sa lucrez in echipa si sunt sociabil. Domiciliu: Targoviste Sex [ M / F ]: Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp: prounk Level(minim 3): 6 De cat timp joci Sa:Mp?: De 2 ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 5-6 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?: Nu am mai avut niciun nick - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Nu Ce programe stii sa folosesti?: Microsof Word, Power Poin, Excel. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Dintr-un anunt. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu tot ce pot. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece sunt multe persoane de treaba si tag-ul este frumos. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da Quote
RichardShhtt Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 @@prounk Te astept maine sa ma contactezi pentru a da testul. Quote
Knight.Quiirex Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Retrag. Edited April 2, 2014 by Knight.Quiirex Quote
Bogdan Theodor Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 - Viata reala: Nume:Bogdan Varsta:15 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt un tip de treaba punctual si foare prietenos cu cei noi.Ma pot integra intr-o societate Domiciliu:JUD:BRASOV Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:BRO Level(minim 3):Am lv 5 imediat fac 6 De cat timp joci Sa:Mp?: De o saptamana Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5 sau 7h Ce nick-uri ai avut inainte?:- - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da cat de cat Ce programe stii sa folosesti?:PhotoShop - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Am vazut pe servarul red bugged ca sunt multi cu Nick-ul "savage" si am auzit ca e un clan asa ca vam cautat pe forum si am facut aceasta aplicatie Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu player si cu ceva bani daca e De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Deoarece vreau sa vad cum este sa fi intrun clan asa de popular Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Da cum sa nu poate si mai mult Quote
VisanMarian Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Viata reala: Nume:Visan Marian Varsta: 15 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt un baiat caruia ii place sa joace samp unde imi petrec cam 2-3-4 ore pe zi si adora basketul Domiciliu:Medias jud Sibiu Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:VISI24 Level(minim 3):AM 3 De cat timp joci Sa:Mp?De un an aproape Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:2-3-4 Ce nick-uri ai avut inainte?:visi23/thedark23 pe blue - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:da Ce programe stii sa folosesti?:fraps - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Dint-un anunt Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:As putea ajuta la war De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentru a va ajuta si pe voi si pentu noi prieteni Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):DA Quote
G.Darius. Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Viata reala: Nume: Darius Varsta: 16 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Ma numesc Darius Ganea, am varsta de 16 ani, imi place sa ma joc GTA SAN ANDREAS, si sa socializez. Domiciliu: Margina Judetu TImis. Sex [ M / F ]: Neutru.:)) - ONLINE: Nick Sa:Mp: G.Darius. Level(minim 3): 5 De cat timp joci Sa:Mp? 2 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Depinde. Ce nick-uri ai avut inainte?: - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da. Ce programe stii sa folosesti?: Atat. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: /ad. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu orice pot. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Aja. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Nu... Quote
Gabriel Tvg Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Viata reala: Nume: Gabriel Varsta: 13 Autodescriere (~ 10 cuvinte): Respect regulile sunt prietenos bun coechipier imi plac masinile Domiciliu: Baia Mare Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: tvgabriel Level(minim 3): 3 De cat timp joci Sa:Mp? De 1 an Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: minim 2 ore maxim 11 Ce nick-uri ai avut inainte?: n-am avut - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: nu Ce programe stii sa folosesti?: Paint - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la [savages] mishu si [savages] Savana_Catalin Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: cu prezenta De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Findca ii cel mai tare din samp Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): da Quote
Andrei Ciocas Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 - Viata reala: Nume:Andrei Varsta:15 Autodescriere (~ 10 cuvinte):Sunt generos,bun coiechipier,prietenos ,sociabil,imi place sa ii ajut pe altii Domiciliu:Baia Mare Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:Andrei_Ciocas Level(minim 3):3 De cat timp joci Sa:Mp?1 an Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5-4 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Niciunul - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:DA Ce programe stii sa folosesti?:Fraps, Adobe premier pro,Paint - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la prieteni. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu prezenta,si cu transport De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Deoarece ii cel mai smecher de pe samp Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Da Quote
alinmarian504 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 - Viata reala: Nume:Bulearca Alin Marian. Varsta:15 ani. Autodescriere (~ 20 cuvinte):Ma cred un tip de gasca,cu simtul umorului ,cu capul pe umeri. Domiciliu:Blejesti ,Teleorman. Sex [ M / F ]:Masculin. - ONLINE: Nick Sa:Mp:xXxDr0g4tUxXx Level(minim 3):2 (aproapre 3) De cat timp joci Sa:Mp?De 2 zile. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:In vacanta 08:00-16:00 si 18:00-00:00. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am avut. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Desigur. Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop,fraps,bandicam. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la Richard ! Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Vreau sa contribui in redeschiderea acestui clan. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentru ca am mai fost in acest clan pe M0n$t3rEn3rgy. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):Desigur. Quote
Paul nfs Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 - Viata reala: Nume:Paul Varsta:14 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt o persoana amabila careia ii place sa isi faca noi prieteni si sa ii ajute la necaz. De obicei sunt calm si incerc sa imi stapanesc temperamentul cand cineva ma calca pe nervi. Domiciliu:Darmanesti judetul Suceava Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:Paull Level(minim 3):10 De cat timp joci Sa:Mp?2 ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:8ore Ce nick-uri ai avut inainte?:nici unul - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:nu Ce programe stii sa folosesti?:nu prea stiu - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:de pe forum si de la prieteni Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:cu donarea unor sume de bani De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:pentru ca nu imi plac celelante clanuri Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k):da Quote
DanielMarius Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 - Viata reala: Nume: Daniel Varsta:14 Autodescriere (~ 20 cuvinte):Sunt o fire abitioasa cu spirit de echipa,imi place sa imi ajut colegi la nevoie,imi respect toate atributiile ce mi se aduc si de asemena imi respect liderul dar si pe cei cu rank mai mare. Domiciliu: Campina-Prahova Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp: [DK]Alexxx Level(minim 3): 11 De cat timp joci Sa:Mp? 6 luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 6-7 ore Ce nick-uri ai avut inainte?: - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Ce programe stii sa folosesti?: Diferite programe ce ma pot ajuta si pe mine dar pot fi e folos si celor din clan. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De pe forum. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Pot ajuta clanul cu diferite bunuri:Bani,Transport,Materiale... De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentru ca este un clan nit cu membrii activi si lider dedicat. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da Quote
LusiaN Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 - Viata reala: Nume: Alexandru Varsta: 14 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Un om matur, educat cu simtul umorului, imi place sa castig lucruri, sunt foarte competitiv. Domiciliu: Bucuresti, sector 5 Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: ShiningStar Level(minim 3): 7 De cat timp joci Sa:Mp? 2 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: O medie de 5 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?: Nu am avut. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Cat de cat. Ce programe stii sa folosesti?: Multe. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Forum Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Sa-l ajut sa se dezvolte. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Pentru ca este un clan respectat, de multa lume, inclusiv eu. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Sa zicem ca da. Quote
Flavian Schinteie Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Nume:Flavius Varsta:14 Autodescriere (~ 20 cuvinte):un tip de treaba , ambitios, mereu sa incerce experiente noi, amuzant ,haios , deloc egoist, si lucrator in exhipa. Domiciliu:Scoala Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:S3nS0R Level(minim 3):am lv 8 De cat timp joci Sa:Mp?de cand sa deschis Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): nu nu am avut Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5-6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:FlAvIuS_113 - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Ce programe stii sa folosesti?:Pai multe ... - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la un prieten ff bun Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu orice zice liderul cum ar fi : cu banii, a ajuta un player cu banii ... De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Imi place foarte mult clanul mereu miam dorit sa ma bag in Savages dar nu am stiut acum dar acum mia zis un prieten sa intru pe forum si mia aratat cum sa fac aplicatie deci sper sa ma accetati :D Poti ajuta clanul pentru o suma de banii(100)?: Da. si 200k si 300k oricat... Quote
Bogdaanel Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Viata reala: Nume: Bogdan Varsta: 16 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt sociabil, serios, stiu cand e vorba de gluma si o treaba serioasa, sunt amuzant, si imi place sa petrec timpul, cu persoanele intelegatoare, ce nu sunt ofticate. Domiciliu: Vaslui Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Bogdaanel Level(minim 3): 11 De cat timp joci Sa:Mp?: De 4 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu am avut ban. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 6-7 ore. ( nu stau continu, adica pot sta si 8 ore, dar nu non-stop, mai fac si pauze) Ce nick-uri ai avut inainte?: --- - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Pot invata. Ce programe stii sa folosesti?: Cam toate cele mai folositoare. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Forum Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu bani, posibil si masini. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoacere vreau sa incerc ceva nou, si cred ca asta ma va ajuta. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da Quote
Alexutzu99 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Viata reala: Nume: Alexandru Varsta: 14 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt un baiat sincer si respectuos, nu'mi plac lucrurile in graba si oamenii care se comporta 'sa zicem.. in fitze'. Domiciliu: Bacau Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Alexutzu99 Level(minim 3): 3 De cat timp joci Sa:Mp?: De 4 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu am luat ban deocamdata. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 6 ore / zi (depinde, mai stau un pic AFK, mai intru un pic si tot asa). Ce nick-uri ai avut inainte?: -------------'-------- - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Cat de cat, dar nu prea il mai folosesc. Ce programe stii sa folosesti?: Destule. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Forum. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: As vrea sa am un ajutor ca sa ma pot deplasa in orase si sa ajut clanul cu tot ce pot. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoacere vreau sa incerc ceva nou. Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Cred ca da. Quote
RichardShhtt Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 (edited) Nume:Flavius Varsta:14 Autodescriere (~ 20 cuvinte):un tip de treaba , ambitios, mereu sa incerce experiente noi, amuzant ,haios , deloc egoist, si lucrator in exhipa. Domiciliu:Scoala Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:S3nS0R Level(minim 3):am lv 8 De cat timp joci Sa:Mp?de cand sa deschis Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): nu nu am avut Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:5-6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:FlAvIuS_113 - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Ce programe stii sa folosesti?:Pai multe ... - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:De la un prieten ff bun Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu orice zice liderul cum ar fi : cu banii, a ajuta un player cu banii ... De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Imi place foarte mult clanul mereu miam dorit sa ma bag in Savages dar nu am stiut acum dar acum mia zis un prieten sa intru pe forum si mia aratat cum sa fac aplicatie deci sper sa ma accetati :D Poti ajuta clanul pentru o suma de banii(100)?: Da. si 200k si 300k oricat... Cautama in game pentru a da testele. Edited May 15, 2014 by Richard Quote
Razvy_Sportivu Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Nume: Razvan Varsta: 14 Autodescriere: Sunt destept, mereu stiu ce fac si imi place sa ajut playeri mai ales pe aceeaia cu leval mai mic. Domiciliu: Deva Sex: Masculin. Nick: Kip Level: 13 De cat timp joci SA:MP:Din toamna. Ai avut vreodata ban pe SA:MP:Nu. Cat timp joci SA:MP:5-6 ore pe zi. Ce nick-uri ai mai avut inainte: Razvy_Sportivu Sti sa folosesti Photoshop?:Da. Ce programe stii sa folosesti?;Mai multe... De unde ai aflat de acest clan?:Am aflat pentru ca cand sa deschis red bugged era populat clanul. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan:Cu orice trebuie. Dece doresti sa te alaturi acestui clan?:Imi place clanul foarte mult pentru ca a fost facut cam fix cand a fost facut servarul. Poti ajuta clanul pentru o suma de banii[100]: Da as putea si mai mult dar deocamdata nu pra am bani dar cu ceva bani pot ajuta. Quote
Melcul Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 - Viata reala: Nume: Victor Varsta: 20 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): In samp anume gen Rp sunt noob , dar am inceput sa il inteleg si imi place Domiciliu: Chisinau Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Melcul_Turbat Level(minim 3): 4 De cat timp joci Sa:Mp? circa 3 saptamanani Role play, dar sa-mp de vreo 3 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 3-4 ore , uneori si 6-7 Ce nick-uri ai avut inainte?: Nu am avut alte nickuri - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da Ce programe stii sa folosesti?: MovieMaker - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Din programul sa:mp Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: O sa ajut cu aceea ce o sa mi se ceara si o sa fiu in stare sa ajut De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Sunt pentru prima data cand vreau sa intruintr-un clan , sa vad cum e . Si denumirea imi place . Poti ajuta clanul cu o suma de bani ? (100k): Da Quote
Dragos Nagy Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Viata reala: Nume :Dragoș Varsta :17 Autodescriere (~ 20 cuvinte): Ma numesc Dragoș, sunt din Alba Iulia. Sunt o persoana cu simțul umorului, îmi place sa comunic și sa socializez cu playeri de pe Sa:mp și cei din viața reală. - ONLINE: Nick Sa:Mp: Ax3LyuS Level(minim 6):19 De cat timp joci Sa:Mp? 4 ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):nu, nu am avut. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 4-5 ore pe zi. Link profile panel :http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ax3LyuS. - CLAN: Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu o suma de bani și cu ce este necesar. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece este un clan frumos, jucătorii din clan au cei 7 ani de acasă, sunt de treba și știu sa socializeze și sa ajute un jucător când are nevoie. Mulțumesc anticipat. Quote
Recommended Posts