pch Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Nickname: Addicted Nickname-uri anterioare: nu am avut Vârsta: 17 Level: 5 Ore jucate: 10 De cât timp joci sa:mp?: De 1 an sau 2 Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: Nu. De ce doreşti să te alături clanului Capone?: Pentru ca este un Clan cunoscut , toata lumea vrea sa faca parte din el si sper sa am ocazia sa fac parte din el Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Nu am mai fost în alte clanuri. Ai avut conflicte cu un membru Capone? Dacă da, cu cine şi de ce?: Nu. Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Da. Alte precizări: Multumesc anticipat Poză stats: http://i.imgur.com/BA7dKvQ.png Edited March 24, 2014 by Addicted.RED
Huanq Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Contra! Urata aplicatie + m-ai zapacit in joc sa iti raspund.
pch Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 (edited) Aplicatie urata? e completa , te-am zapacit ? de 24 de ore nu s-a sinchisit nimeni nici macar sa se uite la cererea mea , o sa ajunga serverul la 1000 / 1000 pana intrati macar sa va uitati , asta e indiferenta , mai ales daca nu ma cunosti mai bine taci. apropo , semnatura ta e jalnica si reiese ca esti un copil de 12 ani bai "huanq" #EDIT : Vreau sa vad si DOVADA CA TE-AM CICALIT! Si un argument mai bun decat ca nu am scris ca "nu am fost in alte clanuri in loc de "-" " Edited March 24, 2014 by Addicted.RED
Huanq Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Aplicatie urata? e completa , te-am zapacit ? de 24 de ore nu s-a sinchisit nimeni nici macar sa se uite la cererea mea , o sa ajunga serverul la 1000 / 1000 pana intrati macar sa va uitati , asta e indiferenta , mai ales daca nu ma cunosti mai bine taci. apropo , semnatura ta e jalnica si reiese ca esti un copil de 12 ani bai "huanq" #EDIT : Vreau sa vad si DOVADA CA TE-AM CICALIT! Si un argument mai bun decat ca nu am scris ca "nu am fost in alte clanuri in loc de "-" " Am dreptul sa votez, cu acest post ti-ai cam pierdut sansa de a intra in capone. P.S. Ce treaba ai cu semnatura mea? Pun ce am eu chef la ea.
pch Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 (edited) @hunq - copil de 12 ani esti , asta dovedesti prin semnatura si prin ce ai zis tu in ultimul reply Edited March 24, 2014 by Addicted.RED
Recommended Posts