Anonimaxx Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 ps3 pentru ca ruleaza foarte bine orice joc si o grafica excelenta decat sa bagi bani in pc ;) Quote
Alin Williams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 PlayStation 3 . e mult mai smecher . Intradevar ca PlayStation 3 este mai smecher, la PC poti schimba proprietatiile si poti pune cele mai noi actualizari existente in ziua de astazi. Quote
Shaco69 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Daca vrei ceva pentru jocuri si sa nu ai probleme, iti recomand un PS3. Quote
fakesmile Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 PS 3 daca vrei sa nu ai probleme cu lagul sau altceva. PC recomand, poti pune piese noi si astfel poti rula mai bine jocurile + ca poti sa modezi jocurile fara taxa :) Quote
Dragoszs Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ambele daca iti permiti, dar pentru jocuri mai bine PS3 Quote
pH_ReNaMe_Lr Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 PS3, dar daca chiar ti sa ai un calculator bun, mai bine iti iei unu de nota 11 decat sa iei componente bune care costa aproape dublu decat un PC. Quote
flapp Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Am sa vin si eu cu un comentariu mai mare.. PC : Pe PC poti schimba componentele, insa pe PS3 nu le poti schimba, la fel si pe laptop. Ai posibilitatea de a face mai multe lucruri decat pe PS3, cum ar fi sa instalezi si alte programe, sa iti iei jocuri cand vrei iar in timp ce un joc se instaleaza, poti naviga pe browser, fara a se intrerupe instalarea. PC-ul este foarte bun la jocuri, mai ales daca ai un monitor FULL HD ( 1920x1080 ) iar componentele sunt destul de puternice incat jocul sa ruleze la grafici mai bune, rezolutia full si fara drop frame-uri \ freez-uri \ crash-uri. PS3: Pe PS3 nu poti schimba componentele, dar ii poti pune un hard extern. Marele avantaj la PS3 si la celelalte console este acela ca absolut toate jocurile sunt optimizate pentru ele, astfel incat iti merge la 60 fps-uri, rezolutia fiind diferita la fiecare utilizator, pentru ca nu toti au acelas monitor / televizor. *Eu sincer, le recomand pe amandoua, sunt la fel de bune si nu te poti plictisi, acum, in functie de bugetul si preferintele fiecaruia, cam atat am avut de zis. 1 Quote
BogdanEvolution Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 depinde de joc, fifa de exemplu e mult mai frumos pe ps3, pe cand anumite jocuri gen gta 5 sunt mai accesibile pe PC. Quote
Recommended Posts