xPro. Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Deci, welcome to PS Nation World :)) Iti sugerez PS3. Merge orice joc pe el, fara sacaderi sau chestii de-astea + daca-l modezi, nu v-a mai trebui sa cumperi jocuri, ci le descarci dupa internet si le pui pe DVD. (Modarea costa in jur de 100 lei). Se poate si fara sa-l modezi. Daca ne-am moda toti PS-urile, nimeni nu ar mai crea jocuri, toti intra in faliment. La un joc este mult de munca, nu se face peste noapte si lucreaza echipe intregi la el. Se investesc extrem de multi bani. Voi cu pirataria voastra ne-ai mancat zilele. Peste tot vad doar piraterie, cr.ack.uri. Sunt curios care de aici are DVD-ul original cu Gta San Andreas. Sa nu mai zic de Gta IV/V. Welcome in Romania! Quote
MorfineLllll Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Am PS3 si sunt foarte multumit de el, fix acelasi bundle l-am cumparat si eu acum 1 an, cel super slim + assasins creed black flag, totul merge perfect, fara lag Quote
Stefan Cosmin Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Pc mai bun din punctul meu de vedere. Quote
N E X U S Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 PS3 dacă vrei să dai bani pe jocuri care apar noi. PC dacă vrei să joci şi altceva înafară de jocuri pentru PS3. .omg. Quote
Skellter Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Eu zic PS3. Pentru ca pentru jocuri , pe PS3 dai 300$ maximum, dar pentru un PC de gaming , 300$ e foarte putin. Pentru ca sa stai in internet si sa stai pe forum , Facebook etc. e deajuns si un PC slab. Deci PS3 , te joci orice joc vrei , fara lag , cu grafica foarte mare , dar mai bine iati PS4 decat PS3. Quote
TucsoN Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) PC. Edited August 16, 2015 by TREVOR. Quote
Recommended Posts