Massimiliano Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Intru in SAMP se incarca jumate si imi da crash dece? imi puteti spune va rog Quote
RelaX- Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 @Lathenses. Probabil nu ai hud.txd sau gta3.img Sau ai instalat niste moduri aiurea. Incearca sa iti iei un gta3.img original si sa-l schimbi cu cel de la moment Quote
St.GenAdy Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Probabil e de la gta3.img sau folosesti CLEO? Quote
AIM.Dragos Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Sigur ai vreun mod in cleo Damage informer Player Informer etc. sau nu ai hud.txd (se gaseste in folderul models.)Daca ai vreun asemenea mod in cleo sterge-l sau poate ai cele 2 fisiere blastever si fakeever sterge-le sunt foarte multe situatii. Quote
Massimiliano Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Sigur ai vreun mod in cleo Damage informer Player Informer etc. sau nu ai hud.txd (se gaseste in folderul models.)Daca ai vreun asemenea mod in cleo sterge-l sau poate ai cele 2 fisiere blastever si fakeever sterge-le sunt foarte multe situatii. Merg sa ma uit la HUD imi puteti da voi un GTA3.IMG va rog?nu folosesc CLEO Quote
andX Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Sigur ai vreun mod in cleo Damage informer Player Informer etc. sau nu ai hud.txd (se gaseste in folderul models.)Daca ai vreun asemenea mod in cleo sterge-l sau poate ai cele 2 fisiere blastever si fakeever sterge-le sunt foarte multe situatii. Quote
AnonymousRO Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 1.Descarca un San Andreas curat. 2.Instaleaza samp 0.3z 3.Dute la SA:MP 0.3z dai click dreapta si dute la properties si cauta compability si dai click run this program with windows alegi Windows98/me 4.Asta o sa faci si la gta_sa. 5.Revino cu un rezultat. Quote
Sile_Eu Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Intra in My Documents in GTA San Andreas users files, si sterge gta_sa.set. Daca asa nu merge, incearca sa reinstalezi GTA San Andreas in alt Local Disk. Adica daca il ai in D sa il pui in C in program files. Sau daca il ai deja in C dar nu in program files, il muti in program files. Quote
Recommended Posts