Popular Post Jaskier Posted March 25, 2014 Popular Post Posted March 25, 2014 (edited) Salut, haideti sa va explic cate ceva, o luam usor, vreau ca asta sa fie o discutie. In ziua de azi nimeni nu isi face temele acasa. In ziua de azi se fumeaza in scoli. In ziua de azi bacul se ia mai mult pe spaga decat pe merit. In ziua de azi scoala nu mai inseamna nimic. In ziua de azi la scoala te duci ca te obliga parintii. In ziua de azi la scoala te invata numai prostii. In ziua de azi la scoala nu stii matematica, fizica si chimie. In ziua de azi la scoala profesorii iti vorbesc de succes. Care succes? Ei vorbesc de succes cand ei castiga minimul pe economie. Vreau sa va zic ca sistemul de invatamant e prea corupt si tot ei vor REZULTATE si se plang de note mici la simulari la bac, pai cum vreti rezultatele cand toata lumea are note mari pe nimic? Cand voi habar nu aveti cum sa faceti ca materia sa fie placuta, cand voi aveti placerea sa veniti la scoala pentru a castiga bani in loc sa invatati copii ceva bun, scoatei o gramada de bani din meditatii. Totul este o harababura. La MATE, FIZICA, CHIMIE sunt paralel, de ce? Pai sa va zic de ce... . La ora de fizica ne scrie ceva pe tabla formule bla bla nu le inteleg si nu ii zic profesoarei sa ne explice 700 de ori sa inteleg (imi lipseste matematica). La mate am media 8 cand eu in examen am luat 6.40 si a fost examen foarte usor, media mea la mate pe bune ar fi 5, de ce am media asta? Sistemul si profesorii prea PROSTI. La chimie Cred ca daca pun caietele din a 7-a pana acum in a 9-a nu fac un caiet cap coada plin, avem profesoara o baba de 70 de ani, ce sa mai vada ea la 70 de ani? Ii scuip seminte in fata si nu vede nimic... . Tot noi suntem certati de catre parinti, tot profesorii vor de la noi performante, dar degeaba nu vor obtine nimic. Nici un profesor in ziua de azi nu stie sa-si faca ora atragatoare sa invete copii altceva inafara de ce e in programa ceva ce chiar le pasa copiilor. Atat am avut de zis. Daca gandesti la fel ca mine +1 te rog. Edited March 25, 2014 by Elvis ISTHERY 20 Quote
Savage Benqletz Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Bun, in tot ce ai spus tu, 70 la % a fost eronat. Ai dreptatea ta si eu cred ce ai spus tu, dar sa-ti explic cateva chestii. Daca noi am avea parte de sistemul de invatamant din Anglia sau Danemarca totul ar fi fost 'Roz' pentru ca acolo nu te obliga nimeni sa inveti matematica, chimie, si fizica. Acolo inveti chestiile de baza, iar apoi te axezi pe ce iti place. De exemplu iti place literatura. Faci chestii de baza care te pot ajuta in viata, si apoi faci ore suplimentare si scoala care iti place pentru Literatura. Este simplu, asa elevul poate invata de placere ce doreste dupa bunul plac. Acum partea gresita in invatamant este urmatoarea: Multa coruptie, un elev care a luat 3,30 la mate in Evaluarea Nationala care mereu in clasa avea media 10 pe linie si 10 la fiecare iesire la tabla. Toti am vazut ca defapt e un prost, si ca toti suntem la fel, dar acest elev, primea meditatii de la doamna care ne preda noua matematica. Concluzie: Dai bani, stai in fata. Faci meditatii cu profesorii tai si ai 10 pe linie, vi se pare normal, bineinteles ca nu. Dar exista si copii muncitori, nu neaparat ca le place, si pentru ca parintii le 'poruncesc'. Ai si tu o parte de vina in ce ai spus, tocmai am citit ca 'sistemul' si profesorii sunt prosti, dar nu e asa, profesorii acestia au avut parte de o 'ratare de cariera' au bagat facultatii in ei pana nu au mai putut, si dupa 20 de ani de scoala, au ajuns sa predea tot intr-o scoala din romania pe 9-10 milioane. Asta este, nu ca sunt prosti, ei au o inteligenta si au trecut niste teste sa devina profesori. Nu imi place matematica, fizica si chimia. Ma descurc si fara ele in viata, asa cred eu. Imi place romana, e mult mai folositoare. Dar asta e parerea mea. Quote
Jaskier Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 @BENQ La mate eu o sa dau bacul frate, sunt varza ce o sa fac atunci acum avand media 8 degeaba? Cand eu sunt de 5... . Ai dreptate nu toti profesorii sunt prosti pentru mine profesorii prosti sunt cei care nu isi fac meseria din placere. Cum ai zis si tu Anglia si Danemarca pai acolo de drag ma duceam. Aici sa invat 100 de formule la chimie, 100 de formule la fizica, pentru ce? Ce o sa fac cu ele mai incolo la o varsta inaintata? Ceea ce vreau sa zic este ca in Romania scoala deja se duce in jos rau de tot. Si la TV vad numai "Rezultate dezastruoase la simulari, la bac." . Pai nu doar elevii sunt de vina si profesorii. Quote
AdytZZa Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 100% Da! Profesorii nu isi mai dau interesul ca altadata. Quote
.Thunder Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Da. Profesorii vin acuma la scoala sa faca panarama, si sa-si ia salarul. Quote
seven Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Adevar 100% . La matematica am habar de ceva la geometrie , la algebra is "dud" ... Ce sa mai zic la fizica , acolo am media 7 pe bulan , si normal ar trebui sa am media 5 . La chimie ar trebui sa am media 9 dar am media 8 . Numai pile in zilele de astazi :| . M-am nimenrit in clasa cu majoritatea "pilosi" :| Quote
Jaskier Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 @@seven @@.Thunder @@AdytZZa Si totusi nu ia nimeni măsuri. Quote
L e g o l a s Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Da, este foarte adevarat ce spui, dar eu am un profesor de matematica care ne tine le meditatii de la ora 14 pana la 17 fara sa ne ia un singur ban. Si am un profesor de tehnologie care langa el in pauze este un sfert de scoala vorbeste cu el si te razi cu el, ne invata una alta chiar daca nu este ora. Mai sunt 2-3 profesori dinastia, dar in rest ii doare-n paispe de copii. Altii nu stiu nici macar sa dea note, la franceza unde habar n-am nimic / latina la fel am peste 9 note, ok, nu stiu sa traduc nici 5-6 cuvinte, ma rog, doar citim. Citesc iau 8-9 habar n-am ce am citit, vine o fata care nu foarte buna la alte materii, dar a luat in simulare la romana 7, nimeni nu se astepta asa ma rog citeste aproape ca mine si ia 6.... Ctitim o lectie (cateva randuri), citeste profesorul, apoi ne pune sa subliniem cuvintele necuonscute pe care ni le zice el iar apoi le copiem si el ne spune traducerea, este deja ora 8:30, bun, apoi pana la fara 10 stam spunand ca vom face ora vitoare, ora vitoare traducem toata lectia este 8:35 apoi nu mai scriem nimic. - Deci se vede dezinteresul profesorului fata de elevi... daca profesorul este unul de treaba cu care se poate intelege lumea, i-ar fii invatat si materia, dar asta este, habar n-au ce sa faca cu copii. Quote
SoFasT Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 De acord, notele se dau prea usor iar unii profesori nu isi mai dau interesul sa ne invete ceva. Quote
Catal1n Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Mai prinzi şi câte un/o profesor/profesoară care face totul în scârbă etc,aşa se duce totul. Bun, in tot ce ai spus tu, 70 la % a fost eronat. Ai dreptatea ta si eu cred ce ai spus tu, dar sa-ti explic cateva chestii. Daca noi am avea parte de sistemul de invatamant din Anglia sau Danemarca totul ar fi fost 'Roz' pentru ca acolo nu te obliga nimeni sa inveti matematica, chimie, si fizica. Acolo inveti chestiile de baza, iar apoi te axezi pe ce iti place. De exemplu iti place literatura. Faci chestii de baza care te pot ajuta in viata, si apoi faci ore suplimentare si scoala care iti place pentru Literatura. Este simplu, asa elevul poate invata de placere ce doreste dupa bunul plac. Acum partea gresita in invatamant este urmatoarea: Multa coruptie, un elev care a luat 3,30 la mate in Evaluarea Nationala care mereu in clasa avea media 10 pe linie si 10 la fiecare iesire la tabla. Toti am vazut ca defapt e un prost, si ca toti suntem la fel, dar acest elev, primea meditatii de la doamna care ne preda noua matematica. Concluzie: Dai bani, stai in fata. Faci meditatii cu profesorii tai si ai 10 pe linie, vi se pare normal, bineinteles ca nu. Dar exista si copii muncitori, nu neaparat ca le place, si pentru ca parintii le 'poruncesc'. Ai si tu o parte de vina in ce ai spus, tocmai am citit ca 'sistemul' si profesorii sunt prosti, dar nu e asa, profesorii acestia au avut parte de o 'ratare de cariera' au bagat facultatii in ei pana nu au mai putut, si dupa 20 de ani de scoala, au ajuns sa predea tot intr-o scoala din romania pe 9-10 milioane. Asta este, nu ca sunt prosti, ei au o inteligenta si au trecut niste teste sa devina profesori. Nu imi place matematica, fizica si chimia. Ma descurc si fara ele in viata, asa cred eu. Imi place romana, e mult mai folositoare. Dar asta e parerea mea. Quote
Freaky Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Sincer, la noi in scoala, profesoru' care le avea cu pilele era al de romana, care a iesit la pensie. Pai ii dadea media 8 unuia care, anu' trecut era sa ramana corijent la romana. Ca sa vezi pile aici. Mai era si este al de tehnologica, care cel putin inainte daca-i dadeai o bere, iti dadea media 9 sau 10. Cu chestii d-astea iti mai vine sa inveti? Ca nu mai e concurenta. Adica, tu cat ai invata, iti dai seama ca e doar pentru tine, nu esti punctat cum trebuie, ca tot aia care au pile iau mai mult decat tine chiar daca is prosti de baunesc. Sunt si profesori care dau note pe merit...da' cateodata toti favorizeaza. Cum sa iei o nota mare la simulare/capacitate/bac, cand tu daca esti prins pe picior gresit iei 9, chiar daca nu stii nimic si iti zice una d-aia: "Data viitoare daca te prind nu mai ai norocu' asta !". Asta e sistemu'. Poate daca ar marii si astia salarile la profesori, ca 700 lei e mizerabil. Platesti transportu si mancarea si ramai cu mana-n fund, lefter. E logic ca te gandesti sa-ti mai iasa si tie un ban, sau chiar altceva, ca sa nu mai dai banii pe el. Din pacate asta e sistemul. Edited June 13, 2014 by Freaky Quote
DinuDragos Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Din pacate, da, e corupt. Sa va povestesc intamplare reala care am patit-o anul asta, demonstrand fix ce am citat acum. Eu sunt bun la engleza, pur si simplu prind din clasa, are si profa partea ei ca face lectia usor de inteles. Ok, toate bune si frumoase pana cand a facut niste meditatii cu mine in timpul unei ore mai putin importanta pt olimpiada. Jumatate de ora inteleg ce nu reusisem sa inteleg si ii su a telefonul in prostie. Cine era pe partea ailalta a apelului? Mama unei copila care abia stie sa lege 3 cuvinte in engleza, si alea spurcate. Era disperata sa ii iasa odraslei media 10, ea luand 7 intr-un test super simplu, unde s-au luat note de la 8 in sus. Cu disperarea ei aferenta inteleg ce vrea, sunt genul super-curios din fire, care vrea sa cunoasca tot ce e in jurul lui, pile, cancan, alea alea. Mi-am dat seama din start ce si cum, i-a zis profa de fata cu mine, stiind ca n-o suport de nicio culoare pe distrusa aia, ca stati linistita doamna ca se rezolva. La fel a facut si la fizica, unde se luase de la 7 in jos la un test cu o intrebare capcana, calculati si voi cati de 10 trebuie ca sa aduci media la 10, sunt vreo 5 note la 2 ore pe saptamana. Nu iti pune la romana unde ai 4 ore pe saptamana plus teza 6 note si iti pune la fizica? Be serious. Asa se intampla in fiecare scoala din Romania, nu exista nicio exceptie de la caz. Eu cred ca fara cadouri si pile nu ai cum sa inchei cu medii foarte mari decat daca esti foarte inteligent. Mai vreti sa va zic faza cel putin la fel de ciudata? In a opta, ca am fost coleg cu ea si atunci i-a incheiat media 9 la matematica pe ambele semestre in timp ce eu ma zbateam sa scot un 8 mai de Doamne ajuta. La examen eu am luat 9, ea 7 si nu stiu cat. Spune-ti si voi ce s-a intamplat in cazul asta? Nu pile? Nu cadouri? As pleca din tara asta fara sa ma uit inapoi, dar am o familie, am amici si destule amintiri placute. Dar cand vad ce se intampla in acest jeg, unde toti drogatii, siliconatele cu inteligenta pe 0 si manelistii sunt promovati foarte agresiv, as pleca unde as vedea cu ochii. 3 Quote
PlesaFCP Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 (edited) Sa va povestesc intamplare reala care am patit-o anul asta, demonstrand fix ce am citat acum. Eu sunt bun la engleza, pur si simplu prind din clasa, are si profa partea ei ca face lectia usor de inteles. Ok, toate bune si frumoase pana cand a facut niste meditatii cu mine in timpul unei ore mai putin importanta pt olimpiada. Jumatate de ora inteleg ce nu reusisem sa inteleg si ii su a telefonul in prostie. Cine era pe partea ailalta a apelului? Mama unei copila care abia stie sa lege 3 cuvinte in engleza, si alea spurcate. Era disperata sa ii iasa odraslei media 10, ea luand 7 intr-un test super simplu, unde s-au luat note de la 8 in sus. Cu disperarea ei aferenta inteleg ce vrea, sunt genul super-curios din fire, care vrea sa cunoasca tot ce e in jurul lui, pile, cancan, alea alea. Mi-am dat seama din start ce si cum, i-a zis profa de fata cu mine, stiind ca n-o suport de nicio culoare pe distrusa aia, ca stati linistita doamna ca se rezolva. La fel a facut si la fizica, unde se luase de la 7 in jos la un test cu o intrebare capcana, calculati si voi cati de 10 trebuie ca sa aduci media la 10, sunt vreo 5 note la 2 ore pe saptamana. Nu iti pune la romana unde ai 4 ore pe saptamana plus teza 6 note si iti pune la fizica? Be serious. Asa se intampla in fiecare scoala din Romania, nu exista nicio exceptie de la caz. Eu cred ca fara cadouri si pile nu ai cum sa inchei cu medii foarte mari decat daca esti foarte inteligent. Mai vreti sa va zic faza cel putin la fel de ciudata? In a opta, ca am fost coleg cu ea si atunci i-a incheiat media 9 la matematica pe ambele semestre in timp ce eu ma zbateam sa scot un 8 mai de Doamne ajuta. La examen eu am luat 9, ea 7 si nu stiu cat. Spune-ti si voi ce s-a intamplat in cazul asta? Nu pile? Nu cadouri? As pleca din tara asta fara sa ma uit inapoi, dar am o familie, am amici si destule amintiri placute. Dar cand vad ce se intampla in acest jeg, unde toti drogatii, siliconatele cu inteligenta pe 0 si manelistii sunt promovati foarte agresiv, as pleca unde as vedea cu ochii. Foarte adevarata poveste, mi-a placut. Intr-adevar asa este, in clasele 5-8 le umfla mediile numai de 9-10, ei neinvatand mai nimic. Iar la liceu, cand profesorii sunt mult mai seriosi, incep numai cu note de 4 si se chinuie sa treaca clasa. Mi-e rusine ca sunt supus acestui sistem. Edited July 19, 2014 by Ironkh Quote
DinuDragos Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Foarte adevarata poveste, mi-a placut. Intr-adevar asa este, in clasele 5-8 le umfla mediile numai de 9-10, ei neinvatand mai nimic. Iar la liceu, cand profesorii sunt mult mai seriosi, incep numai cu note de 4 si se chinuie sa treaca clasa. Mi-e rusine ca sunt supus acestui sistem. Ce profesori seriosi? Sunt exact aceeasi oameni care i-am avut si in a opta. Dirigintele o pupa in dorsala si pe mine cauta sa ma arda cu orice ocazie. Culmea, la examen eu pe langa lucrarea mea la matematica am mai facut 5 lucrari de nota 7 ca sa nu bata la ochi tocmai gandindu-ma ca poate am si eu o pila la el. Dar m-am invatat minte. E o vorba, ca sa fii batran si intelept, mai intai trebuie sa fii tanar si prost. Dar na, asa mai vad si fata reala a unor oameni, ca oameni cu 2 fete sunt destui pe pamant. Quote
PlesaFCP Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ce profesori seriosi? Sunt exact aceeasi oameni care i-am avut si in a opta. Dirigintele o pupa in dorsala si pe mine cauta sa ma arda cu orice ocazie. Culmea, la examen eu pe langa lucrarea mea la matematica am mai facut 5 lucrari de nota 7 ca sa nu bata la ochi tocmai gandindu-ma ca poate am si eu o pila la el. Dar m-am invatat minte. E o vorba, ca sa fii batran si intelept, mai intai trebuie sa fii tanar si prost. Dar na, asa mai vad si fata reala a unor oameni, ca oameni cu 2 fete sunt destui pe pamant. M-am exprimat gresit, nu chiar seriosi. Voiam sa spun defapt ca profesorii noi de la liceu, nu ne cunosc la inceput si de obicei sunt si mai asprii. Ulterior, vor fi corupti si acestia... Quote
2Vlad002 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Foarte adevarat, cam asa s-a intamplat intr-o zi si la mine, in timpul orei de mate, i-a sunat telefonul profei, vorbind cu mama unei fete din cealalta clasa de a 5-a(acum a 6-a, noi avem doua clase, A si B, eu sunt in B) , vorbind despre meditatii. Si profa spune : ''Nu e problema, dar daca e sa dublam timpul trebuie sa triplam suma.'' . Profesorii sunt interesati numai de bani in zilele de astazi, se plang in timpul nostru ca e greu sa traiesti cu salariu de profesor de 9-10 milioane, si vor sa castige bani in plus... Si da, mai exista profesori care sa te trateze mai prietenesc, sa te simti in largul tau cand vorbesti cu el, nu sa iti tremure picioarele cand faci o boacana si te cearta diriginta.. Quote
DanielDG Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Problema in sistemu' nostru din Romania este foarte simplu, acela se numeste pilele si bani gheata, atata timp cat esti un bogatan sau ai pile ca esti fiuso / ficasa unui prof/profesoara sau in neam cu directoarea / diriginta / profu[a] este normal sa ai numai 10 10 10 10. Chiar am o fata care habarn nare unde se gaseste Europa pe harta, apai capitala Americi sau capitala Italiei [Ma mir ca de Romania stie] si ma mir ca pe clasa 5 - 6 habarn nu avea, trecea maicasa si taicaso cu bani la ea [stiu aceasta chestie deoarece am ascultat ce spunea, eram la baie si ele langa baie] si spunea in felu urmator:" Va rog frumos sa o treceti pe fica mea, ca nu stiu ce sa intamplat cu ea, numai este atenta, stiti si voi cum este cu copii." profa de mate o spus cam asa:" Pai daca vrei o duci la mine la meditati si mai pui de la tine niste banuti si dau din "burta" niste note mari", cand am auzit numai sa nu inregistrez. Adica eu invatam pe rupte vro 2-3 ore intregi fara sa iau o pauza, iar ea vine nepregatita, habarn navand ce ore are astazi si lua 8 si 9 asa pe "spranceana", iar dupa tot ea era cu gura mare ca:" ce ma, uitate la tine care nu stii nici un gram de matematica sau alte materii, ca iti dau una te invartesti" [tot ea era cu gura mare si era o pustana care arata de 7 ani si o batea si vantu]. Cum zice un vers din melodia Mellina feat Vescan - Poza de album:" Scoala goala, ce putin va schimba" sau:" Orice plan merge prost, ca totu ii contra cost" Tot ce este in Romania in sistemu' nostru de invatamant este bani si pilele, nu ai bani si pile, se poate spune ca esti un nimic. Cam asa am ramas eu corigent anu asta la Matematica [si acum invat inca], mi-am mai amintit inca o faza:" Era un baiat de la mine din clasa, nu stia sa scrie, sa citeasca [nu era tigan] nici in romaneste, dar tot el avea sindromu de smecherie si fente, dupa ce ca era si corigent la 5 materii, vine si masa si taicaso cu bani si bineinteles dupa ce a dat bani atunci, din materile in care era corigent avea media generala 3 a crescut la 8, mai era si 2 saptamani de scoala, deci nu avea cum sa invete atat de bine intr-o saptamana [ca a 2-a saptamana era cu incheierea medilor si alte prostii]. Quote
iRoyce Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Da, notele date pe 'ochi frumosi' si alte chestii, sistem educational de c****. Quote
IonutTudor Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Foarte adevarat. Eu in generala eram foarte bun la Fizica, bunicel la romana si chimie, cam praf la matematica si istorie. In liceu stiu cat de cat matematica iar cand vine vorba de celelalte materii imi vine sa ma strang de gat. Acum am trecut in clasa a 12-a si am avut 2 ani o dirignta care era de chimie (in 2 ani nu am facut nimic si daca aduni acesti 2 ani nu am nici 10 pagini scrise la chimie). La romana vine profa si ne spune nu stiu ce, facem cam o data pe saptamana un eseu argumentativ si in rest praf.....comentariile le luam de pe net si le invatam (chiar daca nu sunt bune tot le invatam) La fizica sunt praf si am luat o singura data nota 9 in teza (bulan + cadou din partea clasei [eu nu pun bani la caoduri] mereu de Craciun, 1 si 8 Martie). Practica o facem "acasa" pentru ca ne cheama o ora sau 2 odata la 2 zile si nu facem nimic. Acum, cand vine vorba de BAC, chiar imi da disper si nu stiu daca il iau sau nu. Stiu ca noua ne convine atunci cand zic profii sa mergem acasa sau cand nu facem ore, dar tot pe noi ne afecteaza. Cand le-am aratat la parinti ce facem noi la scoala (eram prin clasa a 4-a sau a 5-a) mi-au zis ca asta faceau prin clasa a 7-a sau a 8-a dintrecare de multe chestii nu au mai auzit de ele. In concluzie: Invatam numai porcarii care nu ne ajuta cu nimic in viata iar profesorii ne raspund ca ne ajuta la BAC. De ce sa invat 20 de opere scrise de niste "prosti" care nu ma ajuta cu nimic in viata? De ce sa invat eu atatea formule la fizica / matematica (limite, matrice, determinant, functii) inventate de niste "smecheri" care evident, nu le folosesc in viata? Praf sistemul de invatamant. Quote
Alpheus Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Mai prinzi şi câte un/o profesor/profesoară care face totul în scârbă etc,aşa se duce totul. Quote
Sebaz Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Salut, haideti sa va explic cate ceva, o luam usor, vreau ca asta sa fie o discutie. In ziua de azi nimeni nu isi face temele acasa. In ziua de azi se fumeaza in scoli. In ziua de azi bacul se ia mai mult pe spaga decat pe merit. In ziua de azi scoala nu mai inseamna nimic. In ziua de azi la scoala te duci ca te obliga parintii. In ziua de azi la scoala te invata numai prostii. In ziua de azi la scoala nu stii matematica, fizica si chimie. In ziua de azi la scoala profesorii iti vorbesc de succes. Care succes? Ei vorbesc de succes cand ei castiga minimul pe economie. Vreau sa va zic ca sistemul de invatamant e prea corupt si tot ei vor REZULTATE si se plang de note mici la simulari la bac, pai cum vreti rezultatele cand toata lumea are note mari pe nimic? Cand voi habar nu aveti cum sa faceti ca materia sa fie placuta, cand voi aveti placerea sa veniti la scoala pentru a castiga bani in loc sa invatati copii ceva bun, scoatei o gramada de bani din meditatii. Totul este o harababura. La MATE, FIZICA, CHIMIE sunt paralel, de ce? Pai sa va zic de ce... . La ora de fizica ne scrie ceva pe tabla formule bla bla nu le inteleg si nu ii zic profesoarei sa ne explice 700 de ori sa inteleg (imi lipseste matematica). La mate am media 8 cand eu in examen am luat 6.40 si a fost examen foarte usor, media mea la mate pe bune ar fi 5, de ce am media asta? Sistemul si profesorii prea PROSTI. La chimie Cred ca daca pun caietele din a 7-a pana acum in a 9-a nu fac un caiet cap coada plin, avem profesoara o baba de 70 de ani, ce sa mai vada ea la 70 de ani? Ii scuip seminte in fata si nu vede nimic... . Tot noi suntem certati de catre parinti, tot profesorii vor de la noi performante, dar degeaba nu vor obtine nimic. Nici un profesor in ziua de azi nu stie sa-si faca ora atragatoare sa invete copii altceva inafara de ce e in programa ceva ce chiar le pasa copiilor. Atat am avut de zis. Daca gandesti la fel ca mine +1 te rog. Asta asa-i, poate (mai mult ca sigur) daca profesorii ar face ora mai amuzanta, nu in sensul sa radem toti etc, in sensul sa ne placa sa mergem la scoala, poate ar iesii ceva din noi, si am invata fara bataie..nu cred ca macar 50% din elevi / studenti se duc cu placere la scoala, mai mult ca sigur se duc sa nu ia ''bataie'' sau se duc doar sa fie prezenti. Nici eu nu ma duc cu placere..asta e realitatea. Quote
Recommended Posts