Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick pe server: [TNT]Ciprian
Level: 7
Preţ: --
Alte detalii: Business`ul nu il vand doar il ofer la schimb pe alt business din Los Santos si ofer si diferenta daca este cazul

Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model:

Nick pe server:
Level:
Ofertă:
Alte detalii:

P.S Revin maine la aceasi ora cu productia in 24h

Edited by Ciprian.666
Posted

@Ciprian.666 benzinarie dilimore la schimb,e singura de acolo si avand in vedere ca dilimore o sa fie foarte populat,toate casele sunt medium...e langa FBI

Posted

UP!!!

UP!

Cer T/C @ @@Tibi @ , citez de la shadow 'Dacă vreţi să daţi "up" la topic, nu faceţi posturi aiurea în el, daţi pe butonul "Bump this topic" din colţul de sus.'

Posted

Cat produce in 24 de ore ?

Fiindca e la inceput si lumea nu prea isi da interesul pentru bar`uri si este si bizfee maxim 2.000$ scoate in jude 100-150k poate chiar si 200k cateodata (mai ales in weekend).

Posted

Iti dau casa care produce cam 800-900k pe zi? . Si mai dai diferenta.

Am scris destul de clar si in titlu ca ofer doar pe alt business.

Posted

Nick pe server:Yuri
Level:8
Ofertă:Tuning Las Venturas = Alhambra + diferenta
Alte detalii:Tin sa precizez ca Tuning-ul produce in jur de 200.000$ - 400.000$, depinde de zi. Astazi mi-a produs pana acum 279.000$. Am avut oferta de NRG 2x hidden + 50.000.000$ si am refuzat.

Posted

Nick pe server:Yuri

Level:8

Ofertă:Tuning Las Venturas = Alhambra + diferenta

Alte detalii:Tin sa precizez ca Tuning-ul produce in jur de 200.000$ - 400.000$, depinde de zi. Astazi mi-a produs pana acum 279.000$. Am avut oferta de NRG 2x hidden + 50.000.000$ si am refuzat.

Vreau sa vad cat face in 24h ... vreau mai exact 2 poze ... una cu 0$ si una dupa 24 de ore

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp