Stefan Postelnicu Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) Ba eu am fost admis de dealey si dc mia dat reject Jumpy? Pentru mine este o urgent Jumpy te rog fa ceva scz pentru anunt cum il sterg? Edited September 11, 2014 by stefanpostelnicu29 Quote
Adi. Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:gabryel19942 Numar de greseli(x/3):1/3 Rezultat(admis/respins):admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3):Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:andreiushu Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3):Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta Quote
Stefan Postelnicu Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) Nu ai voie sa scri aici. Edited September 11, 2014 by Jumpy Quote
Daley Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: hilcosmin Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins): Respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cererea liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Succes pe viitor. Quote
Adi. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Nykusor Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:NEWBiE. Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta Edited September 12, 2014 by MoShu. Quote
Adi. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Kosmic Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Adi. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:UnReaL Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Daley Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: Gotik123 Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cererea liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Te-ai incurcat la niste chestii banale,multa bafta pe viitor. Quote
Daley Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: Kl4udiu Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cererea liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Wanted list-ul e ceva foarte important,pe viitor fi mai atent.Succes. Quote
Daley Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: MOISESCU Numar de greseli(x/3): 2/3 Rezultat(admis/respins): Admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cererea liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Bravo pentru functia obtinuta.Fi foarte foarte atent la dovezi mereu. Quote
Adi. Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Bock Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
prounk Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) Nickname: prounk Nick-ul celui testat: Sins Numar de greseli(x/3): 1/3 Rezultat(admis/respins): Admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): - Precizari: Bafta in factiune. Edited September 13, 2014 by EQ Prounk Quote
prounk Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname: prounk Nick-ul celui testat: IonutLost Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): In caz de reclamatie sau la cererea unui admin sau a liderului/co-liderului. Precizari: Bafta in continuare ! Nickname: prounk Nick-ul celui testat: Leone_W123 Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): In caz de reclamatie sau la cererea unui admin sau a liderului/co-liderului. Precizari: Bafta in continuare ! Quote
Adi. Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:FlorinRR Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:MeZz Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:ShocBlade Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Adi. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:MeX Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Gabyy Numar de greseli(x/3):0/3 Rezultat(admis/respins):admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Adi. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:.Crazy. Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Adi. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:.[].GaNiCuS.[]. Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta Quote
Adi. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Sk8 Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in cazul in care mi le cere lideru/co-lideru sau un admin Precizari:Bafta ! Quote
Daley Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: Soru Numar de greseli(x/3):1.5/3 Rezultat(admis/respins): Admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3):Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Bravo pentru functia obtinuta. Quote
Daley Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: Alex_003 Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins. Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3):Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Multa bafta.Pe viitor fi m-ai atent. Quote
Daley Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: TheDragons Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins. Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Succes ;) Quote
Daley Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: BboyJunior Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins. Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Pe viitor iti recomand sa citesti regulamentul bine inainte sa aplici la o factiune.Multa bafta. Quote
Daley Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: Fabinsky Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins. Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Nu stiu ce ai patit pe final.Chiar la ultimele intrebari ai picat.Multa bafta. Quote
Daley Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nickname: Daley Nick-ul celui testat: MitzaMihai Numar de greseli(x/3): 3/3 Rezultat(admis/respins): Respins. Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Succes pe viitor,nu fi suparat,din greseli invatam. Nickname: Daley Nick-ul celui testat: M3GaTrOn Numar de greseli(x/3):1.5/3 Rezultat(admis/respins): Admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3): Doar in cazul unei reclamatii sau la cerere liderului/co-liderului/adminilor. Precizari: Felicitari pentru functia obtinuta.Fi mereu atent la dovezi. Quote
Adi. Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Razv@N Numar de greseli(x/3):1/3 Rezultat(admis/respins):admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)- Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:ady. Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins):respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in caz ca imi cere lideru/co-lideru sau un admin. Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:Spidey Numar de greseli(x/3):1/3 Rezultat(admis/respins):admis Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)- Precizari:Bafta ! Nickname:MoShu Nick-ul celui testat:X3NZ3R Numar de greseli(x/3):3/3 Rezultat(admis/respins)respins Screenshot cu greseli(doar la cei cu 3/3)Doar in caz de reclamatie dau imi cere lideru/co-lideru Precizari:Bafta Quote
Recommended Posts