Simoc Ovidiu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Am ramas fara lider :( A doua oara cand raman fara lider inainte de r5 :)) Quote
GabyTM Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Bine faci, bine gasesti... vorba aia. :gs: Quote
GabyTM Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) !Top PD! Edited August 29, 2015 by .Gaby Quote
King.Deiiu. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Salut baieti, cam pustiu pe topicu asta. Hai sa marim si noi activitatea pe forum. Quote
Moraru. Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Salutare, ce faceti? Cam inactiv topicul... Quote
Nitrogensrf001 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Salut, Vreau si eu, chestiile alea cand iei permisu la cineva, pentru keybinder, Va rog daca se poate Multumesc ! Quote
KaT0 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Salutare tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai lunga. Ma voi acomoda repede. Ne vedem in game. Quote
Ovi[] Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Salutare tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai lunga. Ma voi acomoda repede. Ne vedem in game. SalL 1 Quote
Andrei Dumy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Salut , liderul de la lspd vreau sa sa-i dea uninvite lui Si.iAndi98 am dovezi concrete in care eu aveam wanted 2 cu drept de confirmare , el nici /mdc nu a verificat si imi da kill asa ceva nu se poate eu care sunt civil si stiu tot lspd , politie etc poza : http://imgur.com/aNWUAbA ,doresc neaparat ca liderul sa se ocupe pentru a nu se mai intampla aceste lucruri. Multumesc pentru ca ati citit acest reply . Valoare Bugged !!! Quote
Ovi[] Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Salut , liderul de la lspd vreau sa sa-i dea uninvite lui Si.iAndi98 am dovezi concrete in care eu aveam wanted 2 cu drept de confirmare , el nici /mdc nu a verificat si imi da kill asa ceva nu se poate eu care sunt civil si stiu tot lspd , politie etc poza : http://imgur.com/aNWUAbA ,doresc neaparat ca liderul sa se ocupe pentru a nu se mai intampla aceste lucruri. Multumesc pentru ca ati citit acest reply . Valoare Bugged !!! Acel player nu se afla la mine in factiune,daca mai ai vreo nelamurile contacteazama pe joc sau pm pe forum nu mai posta aici. Edited January 11, 2016 by Alliance.Ovi Quote
Recommended Posts