RamsesOfficial Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 A luat R3KTilinie =))) https://www.youtube.com/watch?v=QO95eBlXzgw&feature=youtu.be Quote
SuNeT Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) Ce face fetele? fac* nu "face" Edited August 4, 2016 by Alliance.SuNeT Quote
Peanut98 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Membrii la plictiseala. =))))))))))))))))))))))))) Si va plangeti ca raportul e prea mare :p Edited September 2, 2016 by King.Peanut. Quote
.Kapow Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 =))))))))))))))))))))))))) Si va plangeti ca raportul e prea mare :P Poi e =)))) Nu vezi ce ne chinuim sa il facem?=))))) Quote
.Kapow Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 (edited) Salut! Da, stiu ca numai fac parte din aceasta factiune, insa am simtit nevoia sa imi iau ramas bun de la toti membrii. Dupa cum bine stiti, da, a sosit momentul mai mult sau mai putin asteptat de unii. AM IESIT DIN LSPD. Si acum, ceva in interiorul meu, imi spune ca am facut cea mai mare prostie, dar vreau sa imi schimb viata mai mult sau mai putin. M-am retras de tot de pe acest server, nu voi mai juca altceva. Sansele mele sa ma reintorc sunt cam 0. Aceasta a fost povestea mea in lspd si ma bucur ca am facut parte atata timp in aceasta factiune. Imi va fi dor de toti. Va multumesc pentru tot. Spre sfarsit va urez multa bafta si sper sa ajungeti la dublul zilelor mele. Cu bine LSPD!! ;( ;( Edited September 6, 2016 by .Kapow Quote
Peanut98 Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Salut! Da, stiu ca numai fac parte din aceasta factiune, insa am simtit nevoia sa imi iau ramas bun de la toti membrii. Dupa cum bine stiti, da, a sosit momentul mai mult sau mai putin asteptat de unii. AM IESIT DIN LSPD. Si acum, ceva in interiorul meu, imi spune ca am facut cea mai mare prostie, dar vreau sa imi schimb viata mai mult sau mai putin. M-am retras de tot de pe acest server, nu voi mai juca altceva. Sansele mele sa ma reintorc sunt cam 0. Aceasta a fost povestea mea in lspd si ma bucur ca am facut parte atata timp in aceasta factiune. Imi va fi dor de toti. Va multumesc pentru tot. Spre sfarsit va urez multa bafta si sper sa ajungeti la dublul zilelor mele. Cu bine LSPD!! ;( ;( Mult succes in continuare<3. Sper sa realizezi ce ti-ai propus in viata :>, tinem legatura. Quote
SmoKe . Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Noul co-lider prezent la datorie, servesc patria! Quote
Hidro. Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Noul co-lider prezent la datorie, servesc patria! pleaca Quote
Hidro. Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Ce face fetele ? si noi bine, tu? /q la viata bafta 90 Quote
SmoKe . Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 si noi bine, tu? bafta 90 Triggerbot - Magda Catone, imi canta Magda Catone la fiecare war, acu' m-am cumintit, is politai. Concluzie: NU MA POTI BANA, AHAHAHAH, ORICUM NU-L GASESTI. Quote
R3dAppl3 Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Salut, probabil multi stiti cine sunt, dar pentru cei ce nu stiu, sunt R3dAppL3 si dupa cum bine stiti, sunt banat... pentru un moment, un moment mai lung. Dar vreau sa va multumesc pentru toate momentele petrecute alaturi de voi, fie ele bune sau rele. Vreau sa va urez mult succes in continuare, sa aveti grija de voi, si sa nu-l suparati pe AndreiNr.1. Daca vreodata o sa aveti nevoie de mine sa va ajut cu ceva, sau doriti sa vorbim ceva, add skype: niculaita.vali2. Nu prea sunt asa de poetic cand vinde vorba de mesaje de ramas bun, deci sa nu va asteptati la mai mult :)). Va salut pe toti, inclusiv pe: AndreiNr.1, SmoKe, ReeKooL, Hobbit, MihaiG, Hidro, Noni, .maHSat, Rares, Athos., Chiwiel, Peanut. Va RESPECT si va IUBESC! Succes! Cu stima, R3dAppL3. Quote
.Kapow Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Salut. M-am gandit sa mai vad ce mai faceti, pentru cei care inca ma stiu. Totul este bine? Liderul cum vi se pare fata de Peanut.? Nu prea am multe de spus, doar ca imi este dor de aceasta factiune si de fostii mei colegi. In caz ca nu ma cunoasteti si dati din intamplare peste acest mesaj, sunt Kapow, fostul membru LSPD cu 'doar' 265 de zile. Aceasta factiune a fost, este si va fi mereu factiunea mea de suflet. Mi-ar face placere sa fac parte iar din aceasta factiune. Multa bafta in cotninuare tuturor. Sper sa ne revedem. P.S: Rog liderul, sa nu se supere pentru acest mesaj. Cu drag, Kapow fostul membru LSPD Quote
Maryan199915 Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) Recomand acest mod de gloante : http://www80.zippyshare.com/v/yJOItWhn/file.html Cum arata in joc : Mod de instalare : Puneti tot ce e in arhiva in SAMPFUCS. Beneficii : Claritate, sigurata . Sper ca v-am ajutat . Gloantele au culoarea factiunii, albe daca e civil si roz daca are wanted . Edited February 7, 2017 by .Lucifer47 Quote
R3dAppl3 Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Salut baietii, asta e, toti stiti ca am luat uv pt raport incomplet... dar nu-i nimic, i-am facut post lu' admbot ca mi-a dat cu fp, sa trecem peste. Va urez multa bafta in continuare, succes in tot ce va rezerva viitorul si... csz, asta e, ma mut pe yellow! Bafaaa! Va iubesc <3 R3dAppL3. Quote
Andrew- Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Salut baietii, asta e, toti stiti ca am luat uv pt raport incomplet... dar nu-i nimic, i-am facut post lu' admbot ca mi-a dat cu fp, sa trecem peste. Va urez multa bafta in continuare, succes in tot ce va rezerva viitorul si... csz, asta e, ma mut pe yellow! Bafaaa! Va iubesc <3 R3dAppL3. Succes in continuare. :D Quote
Recommended Posts