SmoKe . Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nickname:Ottway Rank:5 Motiv:Iara mi s-a laut de PD-uri. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic, Smoke stie cel mai bine cum si ce sa schimbe. Precizari:- Demisie acceptata. Succes in continuare! 1
GShaKaL Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nickname: .Cosmin Rank: 3 Motiv: Merg co-lider LSPD. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Succes tuturor.
SmoKe . Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nickname: .Cosmin Rank: 3 Motiv: Merg co-lider LSPD. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Succes tuturor. Demisie acceptata. Succes!
Hidro. Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nickname: Hidro Rank: 5 Motiv: Mi-am indeplinit scopul in factiunea asta. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Mult noroc Vlad, Tayson & Smoke.
SmoKe . Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Nickname: Hidro Rank: 5 Motiv: Mi-am indeplinit scopul in factiunea asta. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Mult noroc Vlad, Tayson & Smoke. Demisie acceptata. Succes in continuare!
Miichael Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Nickname:Miichael Rank:2 Motiv:Vreau sa incerc alta factiune. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Nu. Edited November 24, 2015 by Miichael
SmoKe . Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Nickname:Miichael Rank:2 Motiv:Vreau sa incerc alta factiune. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Nu. Demisie acceptata.
Ndm Dani Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nickname: iCEMAA[] Rank: 2 Motiv: Ca asa vreau eu. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic, smoke este si va ramane cel mai bun lider,dar are niste co lideri excelenti. Precizari: Pa
SmoKe . Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nickname: iCEMAA[] Rank: 2 Motiv: Ca asa vreau eu. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic, smoke este si va ramane cel mai bun lider,dar are niste co lideri excelenti. Precizari: Pa Demisie acceptata. Succes!
Helen Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Nickname: Helen Rank: 5 Motiv: vreau ceva nou Ce ar trebui schimbat la factiune?: nimic Precizari: esti super Smoke, bafta in continuare
SmoKe . Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Nickname: Helen Rank: 5 Motiv: vreau ceva nou Ce ar trebui schimbat la factiune?: nimic Precizari: esti super Smoke, bafta in continuare Demisie acceptata.
frightened Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Nickname:WitcH Rank:5 Motiv:Sa stricat pc-ul si numai pot intra in game ,sper sa imi poti accepta demisia smoke. Ce ar trebui schimbat la factiune:nimic totul este ok. Precizari:salut Ps:sunt pe contul unui prieten ca al meu numai mere si nu pot intra in game sper ca poti sa-mi accepti demisia smoke.salut si bafta
ManuManuell WitcH Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Nickname:WitcH Rank:5 Motiv:numai pot intra am pc stricat sper sa-mi poti accepta demisia ,sunt pe tel. Imi facui sa pot intra pe cont de forum. Ce ar trebui schimbat la factiune?: nimic totul este ok Precizari:salut. Ps.:sunt pe tel. Nu pot sa mai intru in game da-mi unvite asa, mersi bafta all
Splash. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nickname: LowLyYy Rank: 2 Motiv: M-am plictisit. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Tayson, glumesc. Totul e perfect. Precizari: Bafta ba smokina
SmoKe . Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nickname:WitcH Rank:5 Motiv:numai pot intra am pc stricat sper sa-mi poti accepta demisia ,sunt pe tel. Imi facui sa pot intra pe cont de forum. Ce ar trebui schimbat la factiune?: nimic totul este ok Precizari:salut. Ps.:sunt pe tel. Nu pot sa mai intru in game da-mi unvite asa, mersi bafta all Demisie acceptata. Nickname: LowLyYy Rank: 2 Motiv: M-am plictisit. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Tayson, glumesc. Totul e perfect. Precizari: Bafta ba smokina Demisie acceptata. Nickname:WitcH Rank:5 Motiv:Sa stricat pc-ul si numai pot intra in game ,sper sa imi poti accepta demisia smoke. Ce ar trebui schimbat la factiune:nimic totul este ok. Precizari:salut Ps:sunt pe contul unui prieten ca al meu numai mere si nu pot intra in game sper ca poti sa-mi accepti demisia smoke.salut si bafta Ai fost demis.
Alex Petrior Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Wayde Rank: 5 Motiv: M-am saturat de omul pervers, care e numai pe interes Ce ar trebui schimbat la factiune?: Aboslut nimic, totul este perfect, respect SmoKe. pentru ce ai realizat cu aceasta factiune Precizari: Va iubesc pe toti
SmoKe . Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Wayde Rank: 5 Motiv: M-am saturat de omul pervers, care e numai pe interes Ce ar trebui schimbat la factiune?: Aboslut nimic, totul este perfect, respect SmoKe. pentru ce ai realizat cu aceasta factiune Precizari: Va iubesc pe toti Demisie acceptata. Succes!
NOXXON14 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname: NOXXON Rank: 3 Motiv: Am oferta de r6. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Smoke este perfect, nimic nu trebuie schimbat. Precizari: Pwp NG <3
SmoKe . Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname: NOXXON Rank: 3 Motiv: Am oferta de r6. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Smoke este perfect, nimic nu trebuie schimbat. Precizari: Pwp NG <3 Demisie acceptata. Succes, esti un tester de valoare.
StoenescuAdrian Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname: AdriaN Rank: 3 Motiv: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Salut .Smoke, TaysoN si .VlaD.
SmoKe . Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname: AdriaN Rank: 3 Motiv: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari: Salut .Smoke, TaysoN si .VlaD. Demisie acceptata.
Viorel_Vio Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname: .Viorel Rank: 5. Motiv: Vreau sa merg intr-o alta factiune. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic, e perfect. Precizari: Succes in continuare SmoKe., Tayson. si .VlaD
Marius Boghiu Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname:Johny99 Rank:1 Motiv:Am luat ban. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari:Succes incontinuare Skome.
SmoKe . Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname: .Viorel Rank: 5. Motiv: Vreau sa merg intr-o alta factiune. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic, e perfect. Precizari: Succes in continuare SmoKe., Tayson. si .VlaD Demisie acceptata. Nickname:Johny99 Rank:1 Motiv:Am luat ban. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Precizari:Succes incontinuare Skome. Demisie acceptata.
George Barbu Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Nickname: Raheem. Rank: 5 Motiv: Ma las. Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic totul este ok. Precizari: Vreau uninvite direct. Pentru ca nu voi mai intra pe server.
Recommended Posts