Andrei Art Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) Va rog sa ma ajutati de vro 1 saptamana primesc Wrong captcha cand incerc sa ma conectez pe panel, si acum sunt in niste " probleme " noroc cu niste prieteni care ma conectez din pc-ul lor pentru ca la mine nu merge ! , imi merge de pe telefon dar de pe pc nu ! am schimbat browser, am dat rr la coockies in zadar ! Edited March 27, 2014 by MoNst3Rx Quote
AleXuTzU Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Asa imi face si mie pe tableta...e bug la pannel cred. Quote
KruZZel Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Posibil sa fie si bug la panel, sau sa fi gresit voi o litera la Captcha, uitati-va bine la acel cod. Quote
Triggy Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 la mine e la fel de vreo 2 saptamani si eu ma conectez de la niste prieteni Quote
Sakalu Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Inainte sa bagati numele si parola, selectati un cod care chiar il intelegeti. In caz ca nu merge dati un relog la internet. Eu asa fac si imi merge. Quote
Andrei Art Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Pana acum am primti raspunsuri cu referire ca am gresit eu codul, cum sa gresesc codul daca doar de la pc meu imi face asa, cand intru de pe tel sau de la alti prieteni imi mergeĀ :wacko: Quote
Recommended Posts