Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Fury
Rank: 2
Data sedintei: 19.01.2015
Motiv: A intervenit o situatie de ultim moment si trebuie sa plec de acasa urgent.

Posted

Nick: Wizz.Khalifa
Data sedintei: 25.01.2015
Motiv: Plec la bunica mea unde nu voi beneficia de internet, asa ca nu cred ca voi putea ajunge. Cu toate acestea o sa fac tot posibilul.

Posted (edited)

Nick: GAC

Data sedintei: 25/01/2015

Motiv:Nu voi putea ajunge la sedinta deoarece repara tata instalatia electrica si nu cred ca va termina pana la 5, practic nu am curent deci nu pot intra pe pc.

Edited by GAC
Posted

Nick: Wizz.Khalifa

Motiv: Plec la bunica mea unde nu voi beneficia de internet, asa ca nu cred ca voi putea ajunge. Cu toate acestea o sa fac tot posibilul.

Invoit.

Nick: Meffix

Motiv: Probleme in familie.

Invoire respinsa.

Nick: GAC

Data sedintei: 25/01/2015

Motiv:Nu voi putea ajunge la sedinta deoarece repara tata instalatia electrica si nu cred ca va termina pana la 5, practic nu am curent deci nu pot intra pe pc.

Invoit

Nick: MariaN.

Rank:1.

Data sedintei:25.012015

Motiv:probleme personale, trebuie sa plec undeva urgent te rog invoestema.

Invoire respinsa.

Posted (edited)

Motiv: Am un motiv bine intemeiat, am niste probleme in familie si sunt nevoit sa plec cu parintii in satul unde stau bunicii mei. Regret, dar nu am alta alternativa.

Edited by Fury
Posted

Nick:Graur_Daniel

Motiv: Sunt la munca ! 

Invoire respinsa.

Motiv: Am un motiv bine intemeiat, am niste probleme in familie si sunt nevoit sa plec cu parintii in satul unde stau bunicii mei. Regret, dar nu am alta alternativa.

Invoire anulata. Ai fost la sedinta.

Nick: KeePeR

Motiv: Nu am net, s-ar putea sa revina curand, nu stiu ce are, sper ca pot ajunge.

Invoire respinsa.

Posted

Rank: 3

Data sedintei: 01.02.2015

Motiv: Un membru al familiei mele a suferit un accident si eu impreuna cu familia mea trebuie sa fim alaturo de el la spital, imi cer scuze, chiar imi doresc sa fiu la sedinta doar ca acum nu am de ales.

Posted

Rank: 3

Data sedintei: 01.02.2015

Motiv: Un membru al familiei mele a suferit un accident si eu impreuna cu familia mea trebuie sa fim alaturo de el la spital, imi cer scuze, chiar imi doresc sa fiu la sedinta doar ca acum nu am de ales.

Invoit.

Posted

Nick: KANE 
LOCUL: 4 
Data sedintei: 08.02.2015  
Motiv: Am niste probleme in familie si nustiu daca o sa intru la sedinta.

Posted

Nick: TheoKoleS

LOCUL: 5

Data sedintei: 08.02.2015  

Motiv: 14.02.2015. Nu pot ajunge sunt plecat de la 2 pana la 6; Daca era Duminica puteam.

Invoire respinsa. Respecta modelul si pune data care trebuie.

Posted

Nick: Meffix

Rank: 5

Data sedintei: 14.02.2015

Motiv: Mi-am facut deja planuri, plec in oras cu prietenii, sper sa ma intelegeti.

• Upvote 2