WELINGTON Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Subiectul video-ului: Fail după wanted.O scurta prezentare: Mai multe detalii in filmuleț.Link catre filmuleț: https://www.youtube.com/watch?v=nL5sNdW3HbU&feature=youtu.be 7
armand_arm Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 @ WELINGTON cum se numeste melodia ? Epic fail :))))))))
far0 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 @ WELINGTON cum se numeste melodia ? Epic fail :)))))))) Scrie jos, lol. INNA - Amazing.
Cllau. Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 @ WELINGTON cum se numeste melodia ? Epic fail :)))))))) Scrie jos, lol. INNA - Amazing.
Rareski Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Nu mi se pare ceva amuzant,e o porcarie pe scurt,oricum ibacka s-a dus pe intuitie..si tu faceai la fel daca erai in locul lui,stai linistit.
WELINGTON Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Nu mi se pare ceva amuzant,e o porcarie pe scurt,oricum ibacka s-a dus pe intuitie..si tu faceai la fel daca erai in locul lui,stai linistit. nb sal.
Xh_AK47_a Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Nu mi se pare ceva amuzant,e o porcarie pe scurt,oricum ibacka s-a dus pe intuitie..si tu faceai la fel daca erai in locul lui,stai linistit. Cand cineva da "Esc" si este in masina pe SA-MP se vede ca merge drept inainte cu aceeasi viteza dar dupa ce apasa din nou el vede ca a ramas acolo unde era, deci iBacka s-a dus dupa Wellington.Wellington doar ne-a aratat cum a trollat un politist nu a vrut sa zica ca este prost copul.Mai gandestete si tu.
XxMihaiBxX Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Troll, nice. Daca era ceva mai epic ! Gen, saritura de pe Chilliad :)
Recommended Posts